#1 2014-03-19 17:35:13

glittergirl
Member
From: The Moon.
Registered: 2012-04-21
Posts: 5,645

Re: Да разлаем съседите

lcd.alle.bg-cb28584d36urn-jpg-375-593-cc-dri-3bbqaxnbcea1d084fow.jpg

Премиера в България: 09.05.2014
Световна премиера: 09.05.2014
Жанр: Комедията

Режисьор: Никълъс Столър
Сценарист: Андрю Дж. Коен, Брендан О'Браян
В ролите: Карла Гало, Джейк Джонсън, Джеси Хеймън, Лиса Кудроу, Кристофър Минц-Плейс, Дейв Франко, Зак Ефрон, Роуз Бърни, Сет Роугън, Айк Баринхолц, Али Кобрин

Мак (Сет Роген) и Кели Раднер (Роуз Бърн) се радват на приятно и спокойно ежедневие в компанията на новородената си дъщеря, която обграждат с грижи и любов. Умилителната им семейна приказка обаче се превръща в истинска хорър история, когато в съседната къща се нанася група купонджии.

„Въоръжени“ с мощни тонколони, планини от алкохол  и всички необходими средства за „взривяване“ на идилични приказки, те превръщат фамилния рай на семейство Раднер в истински дискотечен ад. След няколко неуспешни опита да заровят томахавката, Мак и Кели прибягват до тежката артилерия от позволени и непозволени номера за потушаване на съседски бунтове. Резултатът? Потресаващ съседски хаос, който ще видим в пълния му блясък с комедията "Да разлаем съседите".

ТРЕЙЛЪР:
https://www.youtube.com/watch?v=kL5c2szf3E4

neighborsheader.jpg


Завистта ги накара да ме мразят. Омразата ги накара да пробват да ме прегазят,само че не разбраха как докато се целеха в мене,самите те се бяха превърнали в мишени!Вярвам,че хората се раждат добри,обстоятелствата ги правят лоши!Аз плащам цената за грехове си,не забравям приятелите и враговете си!

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook