#1 2014-03-08 21:12:26

love.music
Member
Registered: 2012-05-17

Re: Човек живее истински, когато е влюбен

Надявам се да ви хареса. smile) Извинявам се, ако има грешки. smile

"Може да изглежда като най-трудното нещо за правене, но трябва да забравиш човека, забравил теб!"

Никълъс Спаркс – “Тетрадката”

В живота си срещаме много хора, привързваме се към тях, влюбваме се, заобичваме ги, после се разделя ме с тях, изолираме ги от живота си, не искаме да се виждаме с тях, за да не раздърпаме конците на зашитите спомени. Приятелите се опитват да запълнят липсата и да ни убедят, че не е точният човек за теб, но те няма как да знаят, какво всъщност ти изпитваш, какво връща спомените и ги отнема също толкова бързо, колкото са траели. Няма как да разберат всички онези неща които ти напомнят за онази дупка в сърцето ти.

Имах те. Дори за цели два месеца успях да опитам нашата любов. Успях да вкуся от среднощните целувки с теб, неочакваните, успях да усетя как тялото ти се допира до моето, как се слива като една обвивка от кристалчета любов, успях да спя до теб, да те милвам по косата, докато заспиш, да те завивам посреднощ и да не мога да заспя, заащото не исках тези секунди, минути, часове да свършват, успях да ти направя закуска, а ти да ме гледаш и да ме обсипваш със сладките си като шоколад целувки, едновременно пристрастяващи и вредни, успях да се разхождам с теб, да гледаме морето и да посрещнем рожденния ти ден по най-красивия начин-нашата приказка.

Приказките са хубаво изопачаване и откъсване от реалността период. По време на тях ти успяваш да живееш истински, да усещаш въздуха с истинския му вкус, да се наслаждаваш и на капиците дъжд, да чуваш тропота, когато се приземяват като самолет на земята. Всъщност човек живее истински, когато е влюбен. Останалото е просто пълнеж от време.

Помня първата ни целувка. Беше най-прекрасната и най-хубавата. Беше перфектна. Сега като те няма, често гледам онзи плот, на който стоеше. Не съм тъжен вече. Хубаво ми е, отново кръвта ми се затопля, пулсът ми се ускорява, очите ми се затварят, ръцете и краката ми изтръпват, кожата ми настръхва, става на бодлички, устните ми пресъхват, дъхът ми затихва и почти усещам устните ти как се допират до моите и ме карат да изпитам най-голямото удоволствие от една „проста“ целувка.

Когато вървя по улиците или се прибирам от някъде, естествено със слушалки в ушите си и когато се пусне една от песните , които са като аларма за спомените с теб, започвам да се оглеждам на всички страни да не би да си  някъде около мен. Понякога изгарям от желание да те видя отново, толкова, че дори не искам да чувам гласът ти, просто да видя очите ти и лицето ти. Може и да ме подминеш, но ще знам, че си добре.

Казват ми, че съм се променил и вече перманентно наранявам хората, наранявам другите заради собствените си грешки. Не съм същият след теб. Отново започнах да се боря сам с всичко. А и така си обичам най-добре.

Не се издавам, че не ми е добре без теб, само вечер си позволявам да мисля за теб и то докато заспя, ако успея. И съня ми отне като си тръгна. Поне усмивката ми остави и добротата. С усмивка дарявам само онези близките приятели, които успяват да сложат тапа на дупката, която носи твоето име.

Хората казват, че винаги има един човек, който ще ти е тръпка до живот и ще обичаш винаги. Знам, че вечни неща няма, но със сигурст ти си онази тръпка, която е оставила най-трайната следа в мен.

Така ми се иска някои грешки да изчезнат и да се събудя утре и да погледана телефона си, да видя, че имам съобщение от теб, в което пише: Добро утро, слънце.

Трудно се забравят хората, които вече са успяли да забравят теб, но разбрах едно хората не забравят големите си любови, те свикват без тях и оставят хубавите спомени, просто е въпрос на шепа от време. Едва когато надеждата се изпари като капките дъжд паднали по земята, токава ще разбереш, че си свикнал без даден човек.

~ Когато се чувстваш изморен от светът около теб, застани пред входа на гарата в твоя град и си помечтай. Помечтай за градът, пътуването на мечтите си и го запечатай в умът си, дори за 5 минути.~

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook