#1 2013-12-26 15:17:04

_muci_
Member
Registered: 2010-12-19

Re: ПОМОЩ

става въпрос за един малък проблем който имам.. тъй като не разбирам от тези неща и сега ми се налага, незнам как да го направя и ще се радвам някой който е по наясно да ми обясни smile искам да зарадвам приятелка , и за целта измислих да и подаря кутия с пожелания които обаче ми се иска да са напечатани, не написани на ръка и по принцип има вариант да ми ги напечатат но май трябва аз да съм си подготвила вс и да занеса флашка.Само че незнам с каква програма и какъв формат да е за да не се изложа когато отида и дам флашката .с др думи идеята е да напиша вс вкъщи и да ми напечатат колкото листа станат, после аз да ги изрежа всяко пожелание свивам ги.. и така с всичките да ги завържа с панделка и  в кутията.Така както обяснявам ..ще е чудо ако някой дори ме е разбрал :Д и все пак благодаря предварително на който благоволи да ми помогне
smile[/b]

#2 2013-12-26 16:20:27

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Word ти е напълно достатъчен.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2013-12-27 17:29:28

fykla__
Member
Registered: 2012-02-29

Здравей, разбрах ти всичко, понеже и аз съм правила подобни неща. Значи всичко пишеш на word и уголемяваш малко буквите, за да стане по хубаво, можеш и да ги наклониш и ще е като ръкописно, също можеш и да ги оцветиш и т.н. И да не забравя, да оставиш няколко празни реда през пожеланията за да можеш хубаво да ги изрежеш и сгънеш, о и също можеш вместо на бял лист, да ги напечаташ на цветен, според мен ще стане по хубаво smile
П.С. Много хубава идея, дано зарадваш приятелката си!  sun

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook