#1 2013-12-26 15:17:04
- _muci_
- Member
- Registered: 2010-12-19
Re: ПОМОЩ
става въпрос за един малък проблем който имам.. тъй като не разбирам от тези неща и сега ми се налага, незнам как да го направя и ще се радвам някой който е по наясно да ми обясни искам да зарадвам приятелка , и за целта измислих да и подаря кутия с пожелания които обаче ми се иска да са напечатани, не написани на ръка и по принцип има вариант да ми ги напечатат но май трябва аз да съм си подготвила вс и да занеса флашка.Само че незнам с каква програма и какъв формат да е за да не се изложа когато отида и дам флашката .с др думи идеята е да напиша вс вкъщи и да ми напечатат колкото листа станат, после аз да ги изрежа всяко пожелание свивам ги.. и така с всичките да ги завържа с панделка и в кутията.Така както обяснявам ..ще е чудо ако някой дори ме е разбрал :Д и все пак благодаря предварително на който благоволи да ми помогне
[/b]
#2 2013-12-26 16:20:27
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Word ти е напълно достатъчен.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2013-12-27 17:29:28
- fykla__
- Member
- Registered: 2012-02-29
Здравей, разбрах ти всичко, понеже и аз съм правила подобни неща. Значи всичко пишеш на word и уголемяваш малко буквите, за да стане по хубаво, можеш и да ги наклониш и ще е като ръкописно, също можеш и да ги оцветиш и т.н. И да не забравя, да оставиш няколко празни реда през пожеланията за да можеш хубаво да ги изрежеш и сгънеш, о и също можеш вместо на бял лист, да ги напечаташ на цветен, според мен ще стане по хубаво
П.С. Много хубава идея, дано зарадваш приятелката си!