#1 2013-12-18 16:46:27

Mrs.Unmistakable
Member
Registered: 2012-09-10

Re: Как да предотвратя омазняване на корените от хининова вода?

Здравейте. Купих си хининова вода + шампоан. Още на първото нанасяне забелязах омазняване, а косата ми попринцип се омазнява страшно бързо, а сега стана двойно. Има ли някакъв начин да се спре? Порових се и прочетох, че след нанасяне да не оставях косата да изсъхне сама, а да я издухам със сешоар. Но срещнах, че изсушаването на косата със сешоар губи ефекта от хининовата вода. Има ли някакъв начин, защото мисля да мина само на шампоана. Не ми допадна, че още по-бързо ми се омазнява косата. Съвети?  think

I'm little bit weird,crazy and wild. I'd rather be stupid than boring as fuck

#2 2013-12-18 17:13:56

ttiiniie^^
Member
From: Saint Petersburg.
Registered: 2010-12-17
Website

Прави си маска с хума + масло от гроздови семена + жълтък.

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.

#3 2013-12-19 17:02:42

fykla__
Member
Registered: 2012-02-29

На мен лично косата не ми се омазнява от хининовата вода. Но е важно как я нанасяш. Слага се само на мокра ( влажна) коса, и след това я оставям сама да изсъхне. Слагам си и балсам за блясък и за това не я суша със сешоар, иначе няма никакъв ефект. Използвам най-обикновена хининова вода, дори нямаше и 2 лева. Според мен мий косата си със този шампоан и нанасяй хининова вода в продължение на една седмица и ако продължи да ти се омазнява косата, спираш да ги използваш. А и между другото аз си мия косата 3 пъти седмично и нямам никакви проблеми с омазняването.  smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook