#1 2013-12-17 20:07:34

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Re: В памет на най-скъпото

• ♥ Да искаш да го прегърнеш, да го целунеш по бузата, цялата набраздена с бръчици и малки и големи. Да се сгушиш в него и да вдишаш аромата му. Той да поиска да попеете, да се смеете заедно. Да гоните къртиците в градината с лопата, където баба все се муси, че нямало моркови заради тези гадинки. Да те води всяка събота на пазара и да купува шоколадови пръчици, които ще събираш с езиче от малката си длан. Да седнете двамата на двора и да чоплите семки. Той да ти разказва за своето детство и за пионерчетата и чавдарчетата. За своята първа любов, първият път когато е целунал любимата си. За момента, в който е стъпил на пясъка покрай Черно море и солената вода е заляла сторйните му крака. Когато на тринадесет е решил да се обръсне и целият се нарязал. Ах, как са го били тогава. Става ми топло на душата. Едно такова меко и мило. Когато срещнал баба- млада девойка, работеща в Кореком. С тази нейна чаровна усмивка с перфектно подредени зъби. Дълго я ухажвал. Заедно били преминали през трудни времена. Много се обичали. Тя баба и сега го обича и до гроб ще е така. А той, милият ми старец... Горчивина боцна сърцето ми. Знам, че ме гледа и ми се радва. Толкова много ми липсваш. И аз ще порасна, ще намеря своята любов... Е, не в Кореком, но пак ще се обичаме. Ще имам хубав дом, дядо. Ще си родя здрави, прекрасни деца! Ще им разказвам за теб, за нас. И когато остарея дядо, аз ще дойда при теб. Ти ме чакай.♥

• Преди четири години дядо почина и от тогава отделям време да пиша по нещо за него, когато ми стане мъчно и някои от нещата си ги сгъвам и ги пъхам в джоба на плетената му жилетка в гардероба. Така чувствам, че той знае, че е за него.

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#2 2013-12-17 20:26:08

DamonGirl
Member
From: Новосибирск, Сибир
Registered: 2012-08-26
Website

Прекрасно е ! sad sad

Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.

#3 2013-12-18 20:53:54

sunshinee™
Member
Registered: 2012-07-10

Очите ми се насълзиха, изключително тъжно ми стана.
Колкото до произведението - то е прекрасно...

[img]http://24.media.tumblr.com/61da6992cc4003d84b46167eb73804c5/tumblr_mf9r9qgbPB1rijbg1o1_500.gif[/img]

Anonymous! WE ARE HERE!

#4 2013-12-19 15:07:43

katrin456.1997
Member
From: Iн Woнderlaнd
Registered: 2012-07-25

Очите ми се насълзиха, изключително тъжно ми стана.
Колкото до произведението - то е прекрасно...

[img]http://i1114.photobucket.com/albums/k531/xieathearts/tumblr_lig0uuSo9J1qhnx85o1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook