#1 2013-11-14 16:47:06

Christina
Member
From: Софияя
Registered: 2011-09-08

Re: Тормоз

Здравейте. Проблемите започнаха от събота, когато се разделих с гаджето си. От тогава започнаха скандалите по телефона, въпроси, молби отново да се съберем. Обясних му, че вече нямам чувства към него, да ме остави намира и да се успокои. Дори е писал смс на мама, че сме се разделили и каква съм била (к**ва, нагла и т.н.). Неделя постоянно ми звънеше по телефона, пишеше ми във facebook някакви дълги молби. Не му обръщах внимание. В понеделник се прибирах от училище и го видях пред нас с подарък и роза. Тогава се почувствах следена от него и много тъпо. Дори ми падна на колене и се насълзи. Няма да отричам, че не ме трогна, но просто не исках да го слушам, защото знам какво ще каже и вече съм му обяснила какво мисля по въпроса. И естесвено на майка ми трябва да се каже всичко, и че вечерта трябвало двамата с тате да видят на камерите (понеже имаме камери из двора и на входа). Те щяли да ми кажат, че не е правилна моята постъпка. Остави ме вторник намира и днес отново същият телефонен тормоз. Мама дори поговори с баба му за тези неща (живее с мама си и майка си). Моля за съвет как да постъпя, за да ме остави.
ПС: Беше ми обещал да си направи татос с моето име. Настоява (когато щяхме да направим 1 година) да дойда с него в студиото и да гледам как му го правят. Щял да покаже на целия свят колко много ме обича.

Искам изгрева да прегърна
слънце изгря след тази нощ тъмна
силно желая с вятъра да полетя

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook