- Index
- » Архив
- » На кръстопът.
Pages: 1
#1 2013-11-08 21:12:09
- daqna90
- Member
- From: nekazvam
- Registered: 2012-07-31
Re: На кръстопът.
Време беше с поредната ми тема..Тези които са чели форумите ми и преди ще разберат за какво става въпрос Помогнете на кръстопът съм..Момчето което харесвам има аск..там му казах че го харесвам но като анонимно..тои иска да му кажа коя съм..но проблемат ми е че незнам как ще се държи в едно училище сме все пак и е малко по трудно...ето това е отговора му "Избираи .. казваш сега и може би става нещо .. или не казваш и всичко свършва
"...Охх мамка му помогнете съвсем се вцепених,многоо многоо искам да му кажа но просто след като сме в едно училище и го виждам всеки път простоо ставам като домат(изчервявам се)..камоли с мисълта че знае..Помогнете да разкрия ли името си..приемам и критики..но спешно ми трябва съвет бързо
dead
#2 2013-11-09 09:04:19
- iorsss
- Member
- From: New Orleans
- Registered: 2011-09-21
Просто му кажи коя си и да се свършва вече....
#3 2013-11-09 09:56:03
- daqna90
- Member
- From: nekazvam
- Registered: 2012-07-31
проблема е че сме в едно училище и ще ме е срам да го погледна
dead
#4 2013-11-09 10:53:53
- drebosy4etu
- Member
- Registered: 2009-08-08
Много ми е страно защо за всеки твой "проблем" правиш тема и искаш съвет |-( .Нямаш глава на раменете си или какво?Не е въпрос на живот или смърт.Или рискувай,или си трай.
Кажи му и поне ще имаш някъв шанс,толкова е детинско да признавате "чувства" в аск и то анонимно |-( Ако ще му го казваш кажи му го в лицето.Ако ти отвърне-хубаво,ако ли не -не губиш нищо поне ще знаеш,че не те харесва.
Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко
#5 2013-11-10 10:05:25
- Let me be your dream
- Member
- From: From Hell
- Registered: 2012-08-13
Щом те е срам да му кажеш, значи не го харесваш достатъчно.
Тя зарови своите уши в покоя на неговия пулс и само за няколко секунди се влюби безвъзвратно в начина, по който нейната самота нежно и неусетно заспива в гърдите му. <3
[img]http://prikachi.com/images/530/6073530Z.gif[/img]
#6 2013-11-10 10:32:49
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Щом те е срам да му кажеш, значи не го харесваш достатъчно.
![]()
Това пък хич не е вярно. По принцип е точно обратното - когато много харесваш някого се притесняваш да му кажеш, защото може и да те отхвърли..
Според мен - кажи му.
Ако пък толкова те е срам чакай да дойде някой и да направи първата крачка и се сбогувай с мисълта за твоя човек.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#7 2013-11-12 11:00:43
- pipi11
- Member
- From: *Wonderland*
- Registered: 2012-02-29
И аз така мисля. Чела съм и другите ти постове и мисля, че и преди съм ти го казвала- ако не опиташ няма как да спечелиш. Просто му кажи и ти препоръчвам да не е по аск, фейсбук и т.н ако не отговори на чувствата ти- има още много риба в морето, няма да е последният...просто намери подходящия момент и му го кажи- няма от какво да те е страх. Успех.
[list=*]
[*][list=*]
[*]Обичай ме, когато най-малко заслужавам любовта ти,
[list=*]
[*]защото тогава най-много се нуждая от нея.[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#8 2013-11-12 11:16:05
- iveto0_94
- `Vampire heart`
- From: *...MyStic FallS...*
- Registered: 2009-08-03
Моето мнение.. значи не знам защо повечето момичета в днешно време са такива,че те правят първата крачка към момчето.. Като за начало примерно пиши му във фейсбук,скайп или нещо такова зарибявайте се не веднага да му кажеш харесвам те и да е нещо като ддз натрапване изведнъж.. почва се малко по малко,стъпка по стъпка и като завържете контакт да те търси той,да му станеш интересна,той да направи първата крачка.. Всичко става с времето не може да му кажеш харесвам те и той веднага "айде да ходим" според мен той трябва да ти казва,че те харесва,а не ти веднага да му паднеш в ръцете.. с две думи готова работа. Трябва и той да се потруди малко.. не знам не ви разбирам вас... не,че съм надута или нещо ама аз да търча по едно момче.. и после да си дигам нервите с него... не ;х това е моето мнение
[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img] Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!
Pages: 1
- Index
- » Архив
- » На кръстопът.