#1 2013-10-21 12:41:27

Sissy_love
Member
From: in purple clouds
Registered: 2012-03-30
Posts: 221

Re: My flying balloon

My flying balloon

Пристъпвам бавно до ръбът на кошът и поглеждам надолу. Имам страх от височини, което в моят отчаян случай означава, че веднага се хващам за едно от въжетата гледайки надолу. Дишайки дълбоко, стискайки въжето през умът ми минават много мисли как ще падна и къде ще завърша. Само една единствена мисъл ми харесва и започвам да я развивам. Тази- какво съм постигнала в този кратък  живот. Кога за последно съм посъдила дърво? Кога за последно съм прегърнала бебе? Кога за последно съм помогнала на възрастната съседка? Кога за последно наистина съм постигнала добър резултат в нещо, наистина важно?  Кога за последно се чувствах свободна? Тези неща са най- важното, ако някой още не го знае нека да му го кажа. Не е важно дали онази червена рокля ти стои добре. Дали онова момче ще те заговори. Дали ще изкараш добра оценка на изпитът по физика. Дали ще станеш кралица на балът. Дали ще живееш богато или не чак толкова... Този балон ми е чужд, а си мисля за все познати чувства. Бавно пускам ръбът на кошът и поглеждам нагоре балонът лети с все сила. Изведнъж това започва да ми харесва неистово много. Замислих се, кое е по- добре да умреш млад или да живееш дълго в своята ” черупка” не допускайки реалният свят да я пробие. Винаги съм знаела, че съм необикновена . Но чак сега осъзнавам , че не съм аз необикновената, а че светът е прекалено обикновен.  Всеки ден ставаш по едно и също време .. вършиш едно и също и си с едни и същи хора. Затова полетях с този балон за да усетя нещо различно. След като осъзнавам тези неща значи балонът изобщо не ми е чужд.
Имам мечти .. мечти за това как ще съм свободна .. как ще се смея и ще плача с любими хора . Как всичко излишно ще изчезне. Как мъжете в животът ми ще се превърнат в мъжът на животът ми ... Как ще съм просто човек в един по- прост и красив и спокоен свят. Иска ми се да съм в есента на животът си .. за да знам, че избавлението идва. За да знам, че скоро ще се свърши. Точно в такива моменти искам да умра млада.
Аз съм просто момиче, искащо да завърши ... да учи още .. да работи като актриса. Да бъде нещо, което обича .. да бъде далеч от тази представа за светът. Да бъде свободно. Да бъде диво и спокойно. Да ляга всяка вечер без онази мисъл „.. ами утре?! „ Просто да не е в този свят.
Бавно пускам въжето и се приближавам до сами рабът. Пускам дългата си коса и тя се развява от вятърът . Надвесвам се напред и разпервам ръце усещам топлият вятър ... Лятото си отива заедно с неосъществените мечти за тази година .. заедно с този страх тъен в мен... Вече знам какво ще правя .. Ще бъда свободна, ще бъда дива, ще се забавлявам .. Ще изживея всичко което искам .
А сега съм на този балон .. на този прекрасен летящ балон .. Летя като птица и си признавам .. луда и неспокойна съм ... и съм сама .. толкова е хубаво! Сама, дива и свободна на моят прекрасен летящ балон. 


Вдъхновено от Lana Del Rey ... От песните й и от цялата и личност .. Тя и Мерлин Монро са моите идоли и по всякакъв начин се възхищавам и на двете ... Просто ме вдъхновяват!
n_jpg9jBUXXQ.jpg


Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.

Offline

#2 2013-10-21 16:17:43

miss_ya
Member
From: Narnia
Registered: 2010-11-22
Posts: 425

Re: My flying balloon

Научи пълен и кратък член.Иначе бива.


[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
heart Haytham Kenway  heart

Offline

#3 2013-10-24 13:23:08

velin4etoo_99
Member
From: софия
Registered: 2011-10-10
Posts: 50
Website

Re: My flying balloon

Допуснала си някои грешки в пълния и краткия член, иначе много ми хареса,нещо различно и вдъхновяващо! <3  heart

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook