#1 2013-10-14 18:11:37

drebosy4etu
Member
Registered: 2009-08-08
Posts: 33,354

Re: 11 съвета за слабо и красиво тяло.

Без значение дали имате проблеми с килограмите,дали сте от мацките,които вечно са на диета или пък сте от късметлийките,на които нищо не им се лепи,следващите съвети ще са ви от полза!

1.Опитвайте се да дъвчете всяка хапка поне 25 пъти.
2.Ако ще ходите на рожден ден или друго парти,където ще изобилства от храна,хапнете си 2 твърдо сварени яйца преди да излезете.Те ще ви създадат чувство за ситост и по-лесно ще устоите на изкушението.
3.Поне едното ви ядене за деня трябва да се състои само от сурови зеленчуци.
4.Ако много ви се хапва хляб, отрежете си тънка, „прозрачна“ филийка.
5.Яжте поне веднъж седмично варен ориз, без мазнини.
6.10-20 минути преди хранене,изпийте 2 чаши вода.Така ще се чувствате по-сити, съответно ще хапвате по-малко.А и сама по себе си,водата е страшно полезна!
7.Винаги имайте сушени плодове под ръка! Ако пригладнеете между храненията или ви се дояде сладко, те са идеалният вариант.
8.Правете си веднъж месечно разтоварващ ден с вода и ябълки.Ябълките са чудесна храна! Засищат,успокояват нервите,подобряват храносмилането и са пълни с витамини!
9.Намалете солта поне на половина! Тя е един от основните фактори организмът ви да задържа вода!
10.Намалете и алкохола! Позволявайте си 2-3 чаши вино на седмица.Но избирайте сухо вино с по-малко захар.
11.Спортувайте! Ако нямате време–разхождайте се! Или пък си намирайте причини по-често да ставате и да се движите вкъщи.


Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook