#1 2013-09-15 13:32:40

peshew
Member
From: minimalism
Registered: 2010-06-26
Posts: 109
Website

Re: Мръсните думи не повишават насладата от секса

Като цяло говоренето за секс с партньора Ви може да подобри сексуалния Ви живот, но ново проучване показва, че по време на секс в по-добре да мълчите и да се отдадете на невербално удоволствие.

207 души трябвало да отговорят дали са съгласни или не са с определени твърдения, отнасящи се за различните видове наслада от секса и изготвени от учените.

Например: „Докато правя секс, казвам на партньора си с думи, че съм сексуално задоволен/а“ или „Докато правим секс, показвам невербално какво ме възбужда.“ Въпреки, че изследователтие очаквали, че и двата типа комуникация по време на секс доставя на участниците сексуално удоволствие, резултатите показали, че невербалната комуникация е по-изразителна.

Според предишни проучвания, отворената комуникация относно секса води до по-голяма задоволеност от него, но по време на секс предпочитаме да се изразяваме невербално.

„Може би невербалната комуникация намалява разсейването от акта и е по-малко странна от разговорите. Така че е логично невербалната комуникация да води до по-голяма задоволеност. (например жената да премести ръката на партньора на гърдите си би било по-малко разсейващо отколкото да го каже.)“, пише авторът.


ходяяя , и като на сън - скитам се !

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook