#1 2013-09-15 13:23:57

peshew
Member
From: minimalism
Registered: 2010-06-26
Posts: 109
Website

Re: Защо намигането е знак за флирт?

Какво толкова има в намигването, че го приемаме като свалка?

Първо нека да разгледаме всички други значения на намигването . Има много хора, които отбелязват присъствието на приятел с този жест или правят бърз поздрав към съседа с намигване. В такива случаи то означава само здравей .

Налице е също така и като знак за шега. Акцентът тук е флиртуването чрез намигване , което насочено към приятел или познат е само пърхане с миглите на едното око. За максимална ефективност трябва да бъде комбинирано с усмивка, която означава нещо от сорта на : „Харесвам те .“

Всъщност, когато човек е въодушевен от нещо, честотата му на мигане се ускорява. Но защо точно намигването означава пазене на някаква тайна? Човекът, на който намигате е довереник и само той е наясно за какво се отнасят действията Ви.

Друг път е опит да създадете връзка с някого, убеждавайки го, че имате тайна, която искате да споделите само с него, като се изразявате само с намигване. Така то се приема за интимен знак, който, насочен към човек от противоположния пол придобива съвсем различно значение.


ходяяя , и като на сън - скитам се !

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook