#1 2013-08-19 19:00:41

Kutkachety
Member
Registered: 2012-02-29

Re: Любовта.

Любовта? Това ли е истината? Хей,да знам.Човек греши,но за съжаление не избираме в кой да се влюбим. Слушай,знам че ти е трудно,но аз съм тук до теб, това е моят силует. Всичко става със причина,въпреки,че когато те боли,никой не дава 5 пари. Казваш си,ако ме обича,ще гледа да се свърже със мен,както аз със теб. Тъжното е,че винаги ти винаги страдаш и винаги помагаш. Лошо е да бъдеш човек лош човек,но как да си добър,когато си ранена и забравена от щастието изоставена.Пишеш му.Искаш да ти отговори.Искаш някоя да те затвори и да не го виждаш,но само себе си ненавиждаш.Следиш всяка минута неговият,гледаш чата.Прочел е съобщенията,но не отговаря.Защо се прави 'от мъката по теб обладан?' Не му пука и го знаеш,но и във малкото вярваш.Искаш да те обича,но няма как.Той те лъже пак!Как да бъда аз отново щастлива като ми показа Рая,а искаш да ме въртиш на малкия си пръст.Като глупачка и повярвах и ти я дадох дори за миг до мен да си,но отново от лъжите ти съм пленена.Мразя любовта,но се старая своят път да извървя до самият край.Не те обичам вече-Кого заблуждавам? Във собствените си лъжи сама се оковавам.Не виждаш ли,че за него не съм важна.Флиртува всеки ден с по 20 момичета,общо взето номера.Той е идиот,харесващ две.За едната,във едно се врича,а за другата-бяга.Това не е човек.Пишеш му,той ми пише,че те обича,докато във любов на някоя друга се врича.

Мнение? ^^

#2 2013-08-19 20:57:31

iorsss
Member
From: New Orleans
Registered: 2011-09-21

Харесва ми. heart

#3 2013-08-20 10:40:32

Lligla
Member
Registered: 2012-05-28

Харесва ми. heart

[img]http://i46.tinypic.com/21kgeg0.gif[/img]

#4 2013-08-23 13:04:29

margito0o0_love
Member
Registered: 2010-08-31

Много ми харесва това,което си на писала всичко е истина и е много добре казано.
Любовта е хубава,но и болезнена от повечето.  smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook