#1 2013-08-13 11:27:54

Sissy_love
Member
From: in purple clouds
Registered: 2012-03-30

Re: 1001 нощи- Арабска приказка- Цветето на Арабия [спряна]

Това е новата ми история.Тя е нещо по-различно,доста по-различно от повечето истории тук и изобщо по-различно от моя стил на писане,но се реших да пробвам.Имам две или тир истоии,които не съм довършила,но тази със сигурност ще я довърша.Ако има правописни,лексикални или каквито и да е грешки се извинявам.

1001 нощи- Арабска приказка- Цветето на Арабия

Предговор:
Живяла някога,една красива девойка. Тя се влюбила в принц, той в нея също.Ясно е,че те двамата ще са щастливи и дори историята да започва тъжно тя винаги ще завърши щастливо и красивото момиче ще се събере със своя принц... Но това е друга история, история на нищета, на робство, на тъга, на едно изключително момиче. Боя се,че историята на Цветето на Арабия ще започне тъжно, но дали ще свърши щастливо не знам.

large_jpgde29nCV.jpg

Ако ви хареса пускам първа глава още довечера!
smile

Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.

#2 2013-08-13 11:30:25

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Хм, по принцип чета доста книги за хората от арабските емирства(автобиографии в които арабски жени разказват за живота си) и ще следя историята ти. smile

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2013-08-13 12:39:08

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Звучи интересно..пускай 1-ва част  smile  :p

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#4 2013-08-13 14:30:33

DamonGirl
Member
From: Новосибирск, Сибир
Registered: 2012-08-26
Website

Звучи интересно..пускай 1-ва част  smile  :p

Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.

#5 2013-08-13 18:35:14

Sissy_love
Member

Глава- I
- Хайде момиче,не се мотай!-Усайд непрестанно се караше за нещо, може би не бе толкова лош, но за Цветето на Арабия беше самия дявол излязал от ада.
- Добре Усайд.Не ми крещи!-Тя каза умолителто и тръгна,той дърпаше една верига който беше дълга и с нея бяха оковани ръцете и краката и. Беше строг това е сигурно.
- Толкова много платих за теб „Това е Цветето на Арабия най-красивата,няма да съжалявате!”, но какво получавам една повлекана.-Той всеки ден крещеше на клетото момиче,но и тя си имаше своите моменти на сила.Когато той посегнеше да я удари или само да я нарани по някакъв начин тя изкрещяваше „Назови ме по име и тогава можеш да ме удариш” ,той веднага замръзваше и отпускаше ръката си.Да!Никой незнаеше името и освен тя самата,но това скоро щеше да се промени и тя скоро нямаше да бъде робиня.

i-just-wanna-be-happy-by-desert-winds-d5cvp8q_jpgQsZ9NrF.jpg

Здравей.
Е,
обичам те
Това е.
Чао.

#6 2013-08-13 19:46:48

Smile3
Unbrєakablє ♥
From: Manhattan.
Registered: 2011-09-10

Няма да е зле да пишеш по - дълги глави и да направиш размера на картинките по - малък.

'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'

#7 2013-08-13 20:04:36

DamonGirl
Member
Website

Няма да е зле да пишеш по - дълги глави и да направиш размера на картинките по - малък.

+1  (y)
Некст   smile

Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.

#8 2013-08-14 07:27:52

viktoriq_biserova
Member

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥

#9 2013-08-14 07:58:52

Sissy_love
Member

Глава – II
Изведнъж първите от хората на Усайд започнаха да се връщат с бясна срокорст без и дума да казват.
- Усайд!Какво става?-прошепна тихо тя.Преди да се усети бяха нападнати от разбойници.Най-младия от тях забелязя момичето.Засили се към нея и я освободи от оковите.Против волята и я дръпна настрани.Качи я на един кон и след като останалите ограбиха Усайд всички потеглиха към залеза.След време на нея и прилоша и тя припадна.Озова се край някакъв огън останалите разбойници спахя в палатки по-дълеч от огъня,а тя лежеше върху одеало до сами огънят.До нея имаше една палатка. От не излезе висок младеж с черни очи и коса. Той коленичи до нея.
- Как си?-той се вгледа в момичето.
- Добре съм.-Цветето каза с извесна гордост,но след като чу шум тя се приближи до похитителя си и се сви.
- Къде съм,кои сте вие?-беше на милиметри от момчето и го погледна с кафевите си очи.
- Ние сме разбойници наричаме себе си „Златните цветя” защото ограбваме всичко златно.-той се усмихна гордо.
- А защо похитихте мен?-тя вдигна една вежда карайки момчето да се засмее.
- Не сме те похитили, освободихме те. – той се излегна на одеалото.
- Какво ще правите с мен? – тя също се излегна до него и го гледаше.
- Оу Алах нищо! Междодругото как е името ти?- той махна един кичур от лицето на момичето.
- Наричат ме „Цветето на Арабия”.-тя го гледаше сякаш за пръв път виждаше човек.
- Не вярвам майка ти да те е кръстила така.- той се засмя.
- Добре де.Името ми е Лейла.- каза тихо.
-Оу означава – нощ...Аз съм Самир ..-той се усмихна.
-Самир означава – човек оставащ буден през ноща.-тя го погледна леко.
-Значи сме свързани..-той хвана ръката на Лейла и дълго я гледа.

the-arabian-belly-dancer-by-desert-winds-d605la7_jpgMP78Cxt.jpg

Здравей.
Е,
обичам те
Това е.
Чао.

#10 2013-08-14 10:40:46

DamonGirl
Member
Website

Некст!

#11 2013-08-14 11:24:38

sunshinee™
Member
Registered: 2012-07-10

Много интересно. Некст? sun

[img]http://24.media.tumblr.com/61da6992cc4003d84b46167eb73804c5/tumblr_mf9r9qgbPB1rijbg1o1_500.gif[/img]

Anonymous! WE ARE HERE!

#12 2013-08-18 19:33:48

viktoriq_biserova
Member

Много интересно. Некст? sun

#13 2013-08-19 18:02:37

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Харесва ми, некст =]

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#14 2013-08-20 09:35:13

Sissy_love
Member

Глава- III
Лейла се събуди от надигналият се пясък след като всички разбойници станаха.Тя остана със затворени очи и чу как Самир говореше с някой.
-    Какво е това?-попита мъж с дрезгав глас.
-    Момиче Исмаил,момиче!Никога ли не си виждал?-той каза леко подигравателно.
-    Естествено,че съм вижл момиче,но защо е тук?
-    Аз  я доведох.Беше робиня.Дожаля ми.-Самир прозвуча раздразнен.
-    Неможем да се грижим за още едно същество.Та тя ще вземе да мрънка.-Самир не остави Исмаил да довърши и бързо започна.
-    Тя държана окована във вериги като животно.Не мисля,че на нашия живот ще мрънка.
-    Добре,но тя е на твоя отговорност.И помощ не очаквай.-Исмаил посочи заплащително Лейла и погледна полу бясно Самир.
-    Разбира се шефе.-той се усмихна подигравателно и остави Исмаил да брои богатството си..Лейла бавно отвори очи.
-    Добро утро „Цвете на Арабия” – гласът на Самир накара Лейла да изтръпне.Тя бързо стана и го погледна.Той се засмя с усмивка.
-    Добро утро..Самир.-тя се усмихна леко.
-    Запомнила си.Тръгваме...и ти ще дойдеш с нас нали?-той махна някаква прашинка от лицето и.
-    Да имам ли изобр?-тя вдигна ръце сякаш се предава.
-    Всъшност нямаш..-той се ухили глупаво и яхна коня си.
-    Ти можеш ли да...-докато успее да довърши Лейла се качи на коня.
-    Да мога да яздя!-тя отговори без да изслуша въпроса.
-    Добре дръж се!-тя обгърна кръстът му с ръце и той както и останалите разбойници потеглиха през пустинята.

catch-me-in-motion-by-desert-winds-d62vj4g_jpgljGCwxF.jpg

Здравей.
Е,
обичам те
Това е.
Чао.

#15 2013-08-21 19:34:07

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Oще!

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#16 2013-08-25 14:03:45

viktoriq_biserova
Member

Харесва ми, некст =]

#17 2013-08-27 21:26:46

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

Харесва ми, некст =]

XVIII. XII .MCMXCVII

#18 2013-08-28 06:50:31

Sissy_love
Member

Глава- IV

След цял ден плечкосване в края на денят Лейла се държеше здраво прегърнала Самир и бе заровила лице в гърбът му.Изведнъж спряха до един оазис.
-    Самир?!Какво става?- тя най-сетне вдигна глава и пред нея се разкри чудната гледка на слънцето което след 2 часа щеше да залезе и един приказен оазис.
-    Ще спрем тук!И тук ще прекараме ноща.-той слезе от коня и хвана Лейла за кръста.Тя скочи от коня на милиметри от него и погледите им се срщнаха.
-    Ъм!Няма ли да се установим в някой град?-тя не мърдаше,просто гледаше момчето в черните очи.
-    Не за сега!Утре ще откраднем още и ще се остановим в Мека...-той най-сетне се дръпна и постла едно одеало.
-    Тази вечер ти ще спиш на моето място а аз тук ан одеалото.-Самир погледна Лейла и седна на одеалото.
-    Защо?-тя седна до него и го погледна.
-    Защо питаш?Изпълнявай!-каза го леко грубо но с усмивка.
-    Разкажи ми нещо за теб..-Лейла го погледна и отметна коса,но вятатър упорито я развяваше.
-    От малак съм в тази банда.Тук израстнах.Нямам семейство само Исмаил ми е близък.Той ми е чичо....Но остави мен разкажи ми за теб.-усмихна и се леко.
-    Ами от съвсем малка живея сама.Мама ме продаде за чифт обеци.През целия си живот съм била скитница.Никога не опознах любовта.След това когато пораснах ме намери един мъж.Отначало се държа добре с мен,но после ме продаде на Усайд.След това ме отвлякохте вие..-погледна го.
-    Тежък живот..по-тежък дори от моя.Горката.-погледна надоло.

Здравей.
Е,
обичам те
Това е.
Чао.

#19 2013-08-28 07:15:55

viktoriq_biserova
Member

Некст!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook