Pages: 1
#1 2013-07-23 19:42:49
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Re: .Най-добрият ми приятел е Зомби.
Нова история,но за да не пълня сайта с недовършени истории ще си я довърша,дори и никой да не я чете,ако ли не,ще помоля някой модератор да я изтрие. С:
Част Първа
Джейсън бе малко момче,което обичаше да играе навън,да рисува,да тича,не обичаше да учи,но кой пък обича. Обичаше всички неща,които обичаше всяко нормално тринадесет годишно хлапе.
Всичко в живота му вървеше добре,беше му забавно,докато един ден,той не умря.
Не можеше да каже,че му беше приятно е,ако не бяха адските мъки,може би,но в никакъв случай не би казал "Ей,яко. Аз съм мъртъв."
Все пак си беше мъртъв,при това умираше в наистина адски мъки.
Когато умираше,Джейсън беше наистина паниран,не знаеше къде е,какво се случва,на къде отива и този мрак идващ от никъде и отиващ на някъде,определено го плашеше. Докато не се върна обратно...
-По Дяволите! Пак се успах! -Саня викаше с цяло гърло. Гласът и кънтеше из цялата къща,но родителите и вече бяха заминали.
-Ама разбира се, -говореше си тя. -тръгнали са! -Саня не беше разочарована,вече бе свикнала защото не се случваше за първи път. Саня се облече,изми и излезе.
Алекзандър щеше да я чака в седем и четирдесет и пет,пред училище,а часът вече минаваше към и петдесет. В момента в който тя излезе,телефонът и неочаквано иззвъня:
-Да? -каза Саня. Това бе Алекзандър.
-Къде си? -попита той присмех, -Пак ли се успа? -Саня чуваше звънящия му смях,който се разнасяше от телефонната слушалка.
-За жалост. Много ли закъснявам? -попита смутено Саня.
-Не,спокойно. Само с пет минути. -каза той и Саня усети,че Алекзандър се усмихва.
-Добре,идвам. Чао. -каза тя и му затвори.
Тичайки към училище,Саня забеляза светлосив силует,който притичваше между дърветата,на тридесет и втора улица.
Саня спря,огледа се,осъзнавайки,че това е било само размиване на цветовете и нищо друго. Сетне продължи да тича по дългата половин мисля,тридесет и втора улица.
-Извинявай! Наистина съжалявам,че ме чака тук от повече от десет минути,вече.. -каза тя жално.
- Не съм. -каза Алекзандър. -В същност дойдох тук преди по-малко от минута. -засмя се той.
-Знам,че почти винаги се закъсняваш и реших,че ще бъдеш точно тук,ако и аз закъснея,тогава може би ще те хвана навреме и няма да се налага да те чакам. -звучеше толкова радостно,че лошото настроение на Саня,веднага се изпари.
-Виж.. Това е много добра идея. -засмя се тя.
Алекзандър се замисли.
-Влиза ли ти се в първите няколко часа? -попита с надежда той.
Саня поклати глава.
-Никак даже.
-Е,това е добре,защото зная едно много яко място на което можем да идем,ако искаш. - Алекзандър наистина се зарадва,когато чу,че и на нея не и се влиза. Отдъхна си.
-Да вървим тогава. -двамата поеха надолу по тридесет и четвърта. Движението рано сутрин в Манхатън не бе толкова непоносимо,но пък към след обяд,улиците и булевардите се претъпкваха от минувачи.
Свиха по улица "Луис Адамс" деветнадесет и продължиха да вървят до края на самата улица,след което се озоваха в поле.
Нещо което Саня не предполагаше,че може да се види в Манхатън.
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#2 2013-07-23 19:46:50
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Интересно е, но ако може да е с по - едир шрифт. Ще се следи, определено!
Открих сродната си душа. Той - не!
#3 2013-07-23 19:48:30
- miss_cute_kiss
- Member
Интересно е, но ако може да е с по - едир шрифт. Ще се следи, определено!
Съжалявам за шрифта следващата част ще е с по-едър шрифт. С:
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#4 2013-07-26 19:18:44
- miss_cute_kiss
- Member
Част Втора
-Еха! -възкликна тя. -как намери това място?
-Не помниш ли? Тук беше лунапарка,който събориха и само това остана. - така,като се огледаше,човек наистина би съжалил това парче земя.
Навсякъде бе оградено от блокове и високи сгради,които го ограждаха,като в...супник?
-Наистина е тъжно. -призна Саня.
-Аха. -съгласи се приятеля и. След което седна на лека издатина,като малко хълмче.
-Представяш ли си? -подхвана Алекзандът. -Никога не съм си представял,че ще намеря такова място в Манхатън.
-Нито пък аз. -каза тя. -Доста е странно. Имам в предвид ,това,че вече наистина няма такива места. Няма ги пустите полета и гори. Не,че някога ги е имало в Манхатън,де,но все пак..
-Да. А и като си помислиш,че и това място няма да го има след време..
Саня погледна на изток,където се виждаше океанът и далеч,далеч, Лонг Айлъндския залив,който бе тих. А това беше необичайно. Нямаше жива душа.
-Е, -подхвана Алекзандър. -как вървят нещата с...Ти знаеш с кой? -о,Саня определено знаеше за кого говореше той,а така и се искаше да не знае..
-Никак. -промълви тя,толкова тихо,че се съмняваше,че Алекзандър въобще я беше чул.
-Няма значение,Алек,при теб как е? -Саня се опита да отклони темата,но никак не и се получи.
-Напротив. Знаеш,че и ако за последния останал човек няма значение,за мен има. Разкажи ми. -винаги бе казвал това. Алекзандър бе най-добрият приятел на Саня и навярно я познаваше по-добре от колкото тя би могла да познава себе си,но просто не и се говореше за това.
Черните му очи се стрелнаха към Океана и после се впериха в нейните.
-Просто не ми се говори за това.
-Нали знаеш,че това вреди на теб и знаеш какво ще се случи после? -това беше реторично. Саня отлично знаеше.
Тя бе болна. Не заразно болна,но генетично. Саня имаше проблеми със сърцето си. Ако се развълнуваше прекалено много,тя можеше да умре. Същото щеше да се случи и ако се натъжеше. Лекаря и ,Доктор Шоковски и бе казал,че най-доброто лекарство е да споделя,да споделя каквото и тежеше и за каквото се радваше. И разбира се,Алек знаеше за това.
-Да,да. Ясно ми е. -изнервничи Саня. -Проблема е,че аз не искам да говоря. Не ми тежи,не ми е зле,просто не искам да говоря за това. Тази мисъл дори не ме натъжава. -излъга. Наистина,това не и тежеше,но я натъжаваше много.
Все пак Кайл си бе играл с чувствата и пет месеца,бе претендирал ,че я харесва,а после я заряза и тръгна с друга. Преживяваше го тежко,но нали дишаше,все още,в същност изобщо не го преживяваше. Както и да е. Алекзандър го разбра и не я накара да говори.
-Добре,както искаш. Какво каза майка ти снощи,когато разбра? -Саня отново знаеше за какво говори. Въпреки здравословните си проблеми,Саня пушеше. Знаеше колко вредеше,какви щети и нанасяше това,просто и беше все тая. Така или иначе щеше да умре. Приемаше това напълно нормално !Вече! ,преживяваше го. Но не и онова момче. Та,както и да е. Майка и я спипа с цигара в ръка в едно заведение с приятелка,която също беше с цигара в ръка.
-Първо побесня. -каза Саня. -После и помина,разбра,че просто няма смисъл да ми изнася лекции. Въпреки,че ми говори толкова дълго време,как ще умра,но...
-Не говори така. - каза Алекзандър. -Ти няма да умреш. -звучеше толкова сигурен в това което казва,че за малко и Саня да му повярва.
-От къде си толкова сигурен? -попита Саня. Тя знаеше,един неправилен удар,не знаеше точно как става това,но знаеше,че един такъв удар и беше мъртва.
Саня бе записана в списъка за незабавни трансплантации,което пък означаваше,че би следвало да не чака,но ако не се намереше донор,доброволец или нещо подобно,чието сърце да замести нейното,до година, тогава смъртта щеше да е неизбежна. И тя беше на Ти с този факт.
-Сигурен съм. Повярвай ми,довери ми се. -каза най-добрият и приятел.
Ако бе казал нещо друго,Саня със сигурност щеше да му повярва,но при положение,че не той бе прекарал година местене от болница в болница...не можеше да повярва този път.
Тя тръсна глава.
-Нека сменим темата. -каза той.
-Разкажи ми още веднъж за това което си видял в "Paradise Coffee". -примоли се Саня. Алекзандър и бе разказвал за случката около двадесет и два пъти,но на нея бсе още и харесваше да го слуша отново и отново...
-Саня,не ти ли омръзна от тази история? -попита я Алекзандър.
-Не. -отвърна тя. - Никога.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#5 2013-07-26 19:56:17
Харесва ми ! Давай некст
Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.
#6 2013-07-27 12:14:24
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Харесва ми ! Давай некст
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#7 2013-07-27 22:49:32
- krisinka_pufinka
- Member
- From: Dubaii ^.^
- Registered: 2010-09-06
Некст.
[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”[/*]
[/list]
#8 2013-08-02 01:37:32
- Murderer .
- Member
- From: world of Gummy Bear ^,^
- Registered: 2012-04-30
Неекст.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m40oyvfB1s1rv4ymgo1_500.gif[/img]
Ask - ComeTakeMeThere
#9 2013-08-03 23:10:50
- miss_cute_kiss
- Member
Част Трета
-Саня,нямаш спирачки. -изсмя се Алекзандър. -Седях там с Джош и Рон,когато.. -Алекзандър не успя да се доизкаже,защото телефонът на Саня звънна.
-Извинявай. Ало,кажи мамо? -и в този момент мозъкът на Саня се обади. Не трябваше да и вдига. Предполагаше се ,че тя бе на училище в момента.
-Саня,къде си в момента? -майка и звучеше строго.
-Ъ... В училище? -каза тя.
-Нима? Защото госпожата ти по Испански ми се обади да ми каже ,че те няма. Теб и Алекзандър. Това е наистина странно. -ясно. майка и беше разбрала. Саня нямаше на къде да бяга.
-Довечера ще поговорим сериозно,млада госпожице. -каза тя и затвори.
-Какво? -попита я Алекзандър.
-Познай от три пъти! Класната се е обадила на майка ми да и каже,че НАС ни няма. -Саня внимателно наблюдаваше изражението му. Изведнъж устните му се разтеглиха в широка усмивка,след което избухна в смях.
-Знаех си! -едва говореше. -Знаех си,знаех си! - Алекзандър се заливаше от смях,а покрай него и смехът му,Саня също започна да се смее.
-Ти си ужасен,знаеш ли? -каза тя през смях.
-Да. -потвърди Алек.
-Какво ще правим сега? -попита Саня.
-Ами,аз трябва да вървя,имам среща. -каза той. Саня се опули.
-Среща? С кого? -тя бе като зашлевена с мокър парцал. Алекзандър не излизаше по срещи.
-Аха. момичето е красиво и разбира от музика. Хвана ми окото. -Саня все още бе в шок.
-Е,ами супер тогава. Аз ще тръгвам към нас,нашите ги няма.
-Ами добре.
-Окей и да ми разкажеш как е минало!
-Разбира се. -Алекзандър се изправи и пое в обратната посока.
Саня остана да се наслаждава на това място,още малко,но това не променяше факта как се чувстваше.
Реши,че "малкото време" вече е изтекло и е време да тръгва,не че имаше къде да ходи по спешност,но все пак.
Изправи се,все раницата си и тръгна. По пътя,още преди напълно да излезе от полето,тя отново забеляза сивият силует. Тъй като точно преди "Луис Адамс" деветнадесет имаше парк,който се използваше за определени цели,ако ме разбирате. Саня спря накрая на парка и се провикна.
-По дяволите! Спри да вървиш след мен! -тя се обърна,но не видя никого. -Знам,че си там! Излизай! -тя направи пълен кръг около себе си,но не видя никого.
-Хм,добре..Щом така искаш. -подмрънкна си Саня,след което със съвсем бавна и безшумна крачка се приближи до най-близките храсти и бързо ги разтвори,но там нямаше ни шум,ни дявол.
По същия начин се приближи до следващият храст. Приготви се да разтвори и неговите клони,когато от другата страна нещо се размърда.
Саня скочи към него и разтвори клоните. Очите и се разшириха и тя се ококори.
-Защо ме следиш? -попита ядосано тя.
Той дишаше тежко,едва ли можеше да говори,при положение,че половината му уста....я нямаше!?
-Ти,красива. Аз,харесва. -едвам успя да промълви той,продължавайки да диша тежко.
Саня се уплаши,малко,не много,но се уплаши.
-Ти,,какво си ти? -попита тя. Нещото вдигна едната си ръка и я насочи към бузата на Саня.
Момичето побягна пищейки.
Това странно нещо свали ръката си.
-Аз нямаше ям теб.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#10 2013-08-05 01:34:59
- Murderer .
- Member
- From: world of Gummy Bear ^,^
- Registered: 2012-04-30
Нееекст.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m40oyvfB1s1rv4ymgo1_500.gif[/img]
Ask - ComeTakeMeThere