#1 2013-07-22 14:16:22

Mrs.Unmistakable
Member
Registered: 2012-09-10

Re: Хининов шампоан и хининова вода?

Здравейте. Значи въпроса и проблема ми е следния: Преди година и няколко месеца си подстригах косата над раменете. Дотук добре. Оставих я да расте, за да си възвърна предишния вид на косата. Върнах си предишния вид на косата и изненадващо от деня, в който се постригах над раменете, не съм посещавала фризьор. Косата ми нито беше нацъфтяла, нито накъсана, нито обезформена. Като се има предвит каква гъста коса имам това си е направо дар.  chuckle Та сега проблема. Косата ми нацъфтя.  laugh И преди седмица отидох на фризьор. Обясних нали да я оформи, подкъси и да отреже нацъфтелите крайчета. И изненада... Косата ми взе че стана пак над раменете.  lipssealed laugh Та доста се бях стреснала, ядосвах се, плаках и така реших малко да се взема в ръце. laugh Въпроса ми е какъв хининов шампоан да ползвам? Четох за Милва хининов шампоан и видях доста доволни, но и срещнах негативни мнения. Цената му изглежда прилична и бих си го купила. Има ли полза, добър ли е и горе-долу колко бързо ще ми порасне косата? Също така прочетох, че хининовия шампоан + хининовата вода имал още по-добъл ефект. Ако може да ми препоръчате някаква марка хининов шампоан и да дадете мнението си относно този на Милва. laugh Приемам всякакви препоръки, идеи и т.н. Благодаря предварително.
rofl Малко ви надух главата с писането ми ама...

I'm little bit weird,crazy and wild. I'd rather be stupid than boring as fuck

#2 2013-07-22 14:38:11

AnnieL
Member
From: NY City
Registered: 2012-07-24

Значи аз също използвам хинонова вода и хининов  шампоан,но трябва да си редовна нещата не стават за един месец както повечето очакват.Моята хининова вода е на мишел и съм доволна 6 лева я взимам всеки месец купувам,тъй като използвам продукта редовно  всеки ден впръсквам в корените независимо дали на мокра или суха коса,но имай предвид,че изсушава косата. Шампоана ми е на Милва,но не го използвам често бих казала един път седмично защото както казах косата става суха и без еластичност. Също така ти препоръчвам и тривитаминола,бадемово масло,рициново помагат за растежа рициновото е като кристалите доколкото си спомням. Може да ги смесваш в домашни маски аз използвам тези продукти повече от две години вече и като се има предвид,че използвам и преса почти всеки ден косата ми е в добро състояние,а ако е и без преса и допълните изтощавания като тупиране и лаковете за коса би било перфектно. Та това иска се постоянство и ще усетиш промяната. Успех   smile

Бях му причинила най-голямата болка-
да дадеш надежда на влюбения и после да му я отнемеш.

[img]http://i43.tinypic.com/2r3w8zp.jpg[/img]

#3 2013-07-22 14:48:30

Renencii
Member
Registered: 2011-09-10
Website

аз също искам да питам нещо (сорка че ти ползвам темата, но няма смисъл да правя нова...) и тъй де... Въпроса ми е с колко г/д пораства косата за месецс хининова вода само? защото аз имах много дълга коса, после се подстригах до раменете .. после ми стигна до средата на гърба... и беше страшно нацъфтяла от пресата (не бях ходила на подстрижка поне 7-8 месеца  lipssealed  ) и се подстригах заради няцъфтялото и пак ми се скъси косата  angry  и не съм ползвала никакви преси, сешуари и тем подобни само за да ми порасне косата пак... много си искам дългата коса smile)

ПП. Ако някой е разбрал нещо да метне едно коментарче wink

#4 2013-07-22 14:53:05

drebosy4etu
Member
Registered: 2009-08-08

Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook