#26 2013-07-26 12:10:08
- krisinka_pufinka
- Member
- From: Dubaii ^.^
- Registered: 2010-09-06
Re: Бъди щастлив ..
Нееееекст
[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”[/*]
[/list]
#27 2013-07-27 19:49:37
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
- Тръгвам си.
- Ъ, какво? Сериозно? Не можеш да си тръгнеш, остани - поне да го изпратим! - дръпна ме тя.
- Не мога да гледам противната физиономия на Ерик, не ми се стои. Зле ми е. Съжалявам.
Всичко се разви толкова бързо, че таксито, които ме спря, все още стоеше отпред и ме чакаше. Качих се набързо, нямайки търпение да се върна вкъщи.
- Явно погребенията не Ви влияят добре. - отбеляза шофьора.
- Да, така е. - подсмихнах се.
Рано сутринта, нещо ме разстрои толкова много, че не ми се живееше. Ерик беше хубав, но много заядлив и не го понасях. Тъпите му шеги и свалки ме отвращаваха, беше като някакво животно. Искаш - не искаш, ходиш с него. Не!
Бях наклонила глава към стъклото и наблюдавах как дърветата отминаваха едно след друго. Пристигнахме, платих и слязох. Загледах Томас да играе с някакво куче в градината.
- Здрасти, Том. Какво е това?
- Как какво - куче!
- От къде го взе? - попитах.
- Осинових го от приюта, вече е наше.
- Наше?! Наше? - ядосах се и влязох в къщата.
Мразех кучета, пък и ме беше страх. Неговото беше някакъв питбул, от големите охранени и зли псета, които не можех да гледам. Между другото - старите съседи някога имаха такова куче. Веднъж както си карах колелото, то се изпречи на пътя ми и ме бутна. Съборих се като чувал и си ожулих колената. Кучето размахваше весело опашка, а на мен не ми беше хич весело. Намразих кучетата. Загледах на огледалото в коридора лицето си, и беше червено.
- Добре де, Кейла.. Не мога да се съобразявам с теб, ти никога не ме слушаш какво изисквам от теб. Защо да не имам куче? Това е моят живот. - Томас ме настигна.
- Казах ти, че повече няма да пия толкова. Сега махни кучето.
- Няма. - той ми се ухили. - Ще го сложа да спи в твоята стая. - усмивката му стана толкова широка, че пребледнях.
Само не това, само не това..
- Не разбираш от сарказъм. - врътна очи той и излезе отново.
Качих се до стаята си и погледнах Фейсбук.
Съобщение от Ерик Бъркли.
Кукло, защо изчезна така? Искаше ми се още малко да погледам притесненото ти личице. Сладка си!
Май трябваше да се обадя на някой таекуондо инструктор, нямаше да се отърва така лесно от Ерик.Обещавам да стане по-интересно
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#28 2013-07-27 20:06:03
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Некст. (arrow)
#29 2013-07-27 20:07:32
Неексттт !!!
Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.
#30 2013-07-27 20:22:40
- waniinkka*
- Member
- From: ** някъде извън реалноста [yea
- Registered: 2010-08-08
Нееееекст
[img]http://prikachi.com/images/154/5202154Q.gif[/img]
#31 2013-07-27 20:59:37
- krisinka_pufinka
- Member
- From: Dubaii ^.^
Некст.
[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”[/*]
[/list]
#32 2013-07-28 18:42:05
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Още от вратата, чичо Франк се вбеси на кучето. Седнахме да вечеряме пица с шунка и маслини. Докато Томас сипваше колата, баща му избърза да подхване темата за новия "член" на семейството.
- Виж синко, защо не върнеш кучето в приюта? По-добре да си купиш мотор, или ... не знам?
- Знаеш, че не искам да замърсявам природата.
- Кучето не е най-добрия вариант.
- Цял живот се съобразявам с теб, нямам право на избор! Мразя те.. - извика Томас и влезе в стаята си, затръшвайки вратата.
Стана ми неудобно. Още същата вечер Томас върна кучето в приюта, заявявайки, че това е последното нещо, което прави за нас. Цялата седмица с чичо не си говореха. Само аз казвам по дума всеки ден, иначе също бях мълчалива.Зарекох се да не се влюбвам в Ерик.
В своя дневник записах нещо като 7 дневно изпитание, за да го разкарам по-ефикасно. И.. отваряме дневника с резултатите.
Първият ден измина.
В университета Ерик постоянно ме преследваше.
- Какво искаш? - попитах го в коридора.
- Знаеш, скъпа. - отвърна ми той и ме дръпна грубо.
Представи ме на приятелите си, а те ме изгледаха странно, защото знаеха, че Ерик няма особени симпатии към мен. Първоначално бях забила поглед в земята, а те ми теглеха думите от устата. Компанията му беше пълна с важни откачалки и студенти с твърде високо самочувствие. Подразних се.
- Няма да ми правиш проблеми, иначе те убивам. - изсъска той срещу мен и ме остави в края на учебния ден.
Втори ден.
Ерик ми предложи да ме докара до вкъщи на връщане от университета, и му отказах. Не беше никак приятно изненадан, но се въздържа от груби изрази към мен пред компанията си. Все пак не беше удобно. Изгледа ме сериозно и се качи в колата си.
Трети ден.
Стана ми малко по-приятен. Научих, че Ерик има добро чувство за хумор, и е не само безсърдечен гадняр. През първата вечер, когато излязох с него, очаквах да пуска тъпи безскрупулни глупости на хубавите момичета, които го подминават. Пускаше разнообразни тъпизми, да - но пък имаше хубава усмивка. Чак изглеждаше подло. Не знаех какво да очаквам от него. Обърквах се.
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#33 2013-07-28 19:06:48
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
Неекст!
Открих сродната си душа. Той - не!
#34 2013-07-29 20:54:39
- krisinka_pufinka