#1 2013-07-15 09:44:28

Let me be your dream
Member
From: From Hell
Registered: 2012-08-13

Re: Получател : Г - н Специален

Ем, не знам какво ми става, ама съм се разлигавила яката и пак почнах да пиша сълзливи есета.  laugh Ето нещо като изповед. Опитах се да не потъвам в драмата, а да е по - истинско. Дано ви хареса  smile

Добър ден, г – н Специален,
    Пиша Ви това писмо с треперещи ръце, препълнен пепелник и празно сърце. С наранени его и суета. Но това остава след любовта, нали?
Помните ли, когато ми се обадихте през нощта, пиян? Бяхте на купон. Помня всяка Ваша дума. Казахте ми, че заслужавам много повече. Че ме обичате прекалено много и се упрекнахте, че не Сте ме правили достатъчно щастлива. И други неща ми прошепнахте, които бяха най – красивите думи, изречени от правилния човек. След като затворих телефона, се свлякох на пода, сърцето ми биеше и цялата вибрирах. Осъзнах как от очите ми потекоха горещи сълзи на щастие. Ето за това сега Ви наричам г – н Специален.
Вие сте като демон. Има нещо дяволско, което ме обладава и влиза под кожата ми. Мразя това чувство. Прави ме слаба, жадна за присъствието Ви, копнееща за близостта Ви. Щом се ядосах за нещо, Вие ме прегръщахте, а тази прегръдка ми беше достатъчна. Тя лекуваше всяка рана и ме караше да забравя за всичко останало. И да съществувате само и единствено Вие.
Знаете ли, винаги съм искала някой богат мъж до себе си. Някой, който ще ми плаща сметките и ще ме глези, а на мен да не ми пука за него. А сега осъзнах, че най – прекрасните ми мигове не са свързани с материалното.(Колко съм меркантилна ;дд) Помните ли, когато бяхме в дома Ви и лежахме в леглото Ви? Когато не ме пускахте да стана, за да не се отделя от Вас, когато се гледахме в очите, Вие ми пеехте и ме галехте по лицето, а аз си играех с косата Ви? Когато се сърдех, че не ми давате да ви помогна с миенето на чинии. Когато учехме заедно по Анатомия, защото имах повишителен изпит. Доставяше ми удоволствие да Ви донеса кафе и просто да седя и да Ви гледам. И да знам, че Сте до мен.
А сега какво става с нас? Вие продължавате да сте до мен и да сте най – добрия ми приятел. Знам, че тази болка минава с времето, но трябва да Ви оставя. А не мога. Трябва да Ви забравя и да се оттегля, защото съм частица от миналото, спомен, който натрапчиво се връща. Отново и отново. Страх ме е да спомена името Ви, защото се опитвам да го забравя. Но осъзнавам, че понякога нещо, колкото и да ни наранява, от липсата му ни боли много повече.
След тази любов изречението „Обичам те адски много” не може да копнее за отговора „Аз теб повече от колкото някога си си представяла”. Когато вървя по прашните улици, забързана, както винаги, намирам време да се обърна след някой непознат мъж със същия парфюм. И за момент усещам, че Сте тук и съм щастлива пак. Но Вас Ви няма.
Тръгвам си. Говоря ти на „Вие”, сякаш си непознат, но така ми е по – лесно. Ще Ви помоля само да не ме забравяте. Аз никога няма да ви изхвърля от мислите си. Сбогом. Желая Ви много щастие.

P.S. Обожавам те повече, от италианското кафе. Обичам те повече от всичко.

Вечно Твоя : г – ца Никоя heart

Тя зарови своите уши в покоя на неговия пулс и само за няколко секунди се влюби безвъзвратно в начина, по който нейната самота нежно и неусетно заспива в гърдите му. <3

[img]http://prikachi.com/images/530/6073530Z.gif[/img]

#2 2013-07-15 11:42:11

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Re: Получател : Г - н Специален

Мноого ми харесваа

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#3 2013-07-15 12:17:29

littlepartofme
Rebellion.