#1 2013-07-14 18:12:26

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

Re: Хранителен режим - не диета

Здравейте. Първо се извинявам защото знам, че има многооооооооо теми отностно хранителни режими и хранения, но просто не ми вършат работа. Може ли да споделите вашия хранителен режим.. аз съм си направила режим за тренировки , но с храненето ми е много трудно. Пробвала съм с диети, да се ограничавам .. ама нещо не ми се получава -_- някакви съвети от по-запознатите какво да правя/?

#2 2013-07-14 18:36:22

Manx
Member
Registered: 2010-05-10

Аз съм в същата ситуация.Пробвала ли си с разделно хранене?

#3 2013-07-14 18:51:25

ttiiniie^^
Member
From: Saint Petersburg.
Registered: 2010-12-17
Website

Ето един лесен за спазване:
Закуска: плод/кисело мляко/препечена филиийка
Обяд: салата/пилешка/картофена супа/леща/боб/риба/яйца
Вечеря (не след 19-19:30): овесени трици (аз лично не съм яла, но много хора ги препоръчват)/пак салата/кисело мляко/супа ... каквото е било на обяд може и на вечеря, според мен.
Не е задължително да спазваш същия. Просто те насочвам. Разбира се може да ядеш и сладки неща. Както казва Миранда Кер: "Ако искаш парче шоколад - си вземи парче. Но не изяждай целия шоколад."

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.

#4 2013-07-14 19:13:02

MiSteRry
Member

Аз съм в същата ситуация.Пробвала ли си с разделно хранене?

В една книга с диети го има разделното хранене , но не съм му обръщала внимание. Ще го погледна.

#5 2013-07-14 19:14:56

Manx
Member

Аз ям трици за закуска.Много ниско калорични са и съм чувала,че прочистват стомаха,но колко е вярно не знам :д

#6 2013-07-14 19:14:59

MiSteRry
Member

Ето един лесен за спазване:
Закуска: плод/кисело мляко/препечена филиийка
Обяд: салата/пилешка/картофена супа/леща/боб/риба/яйца
Вечеря (не след 19-19:30): овесени трици (аз лично не съм яла, но много хора ги препоръчват)/пак салата/кисело мляко/супа ... каквото е било на обяд може и на вечеря, според мен.
Не е задължително да спазваш същия. Просто те насочвам. Разбира се може да ядеш и сладки неща. Както казва Миранда Кер: "Ако искаш парче шоколад - си вземи парче. Но не изяждай целия шоколад."

Благодаря, ще имам предвид написаното от теб

#7 2013-07-14 19:15:56

MiSteRry
Member

Аз ям трици за закуска.Много ниско калорични са и съм чувала,че прочистват стомаха,но колко е вярно не знам :д

На мен са ми много гадни.. овесените ядки и те са ми гадни. Само мюслито е поносимо, но то пък е вредно..

#8 2013-07-14 19:18:12

Manx
Member

На мен са ми много гадни.. овесените ядки и те са ми гадни. Само мюслито е поносимо, но то пък е вредно..

ти как ги ядеш с кисело мняко?

#9 2013-07-14 19:32:40

MiSteRry
Member

С прясно мляко, кисело не обичам ;д

#10 2013-07-14 19:49:39

Manx
Member

С прясно мляко, кисело не обичам ;д

Добре.Аз не ги ям така.Аз ги ям по следния начин:
Чупиш едно яйце или два белтъка /ти си решаваш,аз го правя с едно яйце,защото няма какво да правя жълтъците иначе/разбиваш яйцата и след това слагаш три лъжици овесени трици,но да не са много пълни,а равномерни,ако искаш си слагаш и една кибритена кутийка сирене /не знам как да ти го обясня количеството сирене laugh /,но може и без сирене.пробвала съм и със сирене и без,и без не ми харесва,защото става много безвкусно и да след това пак объркваш овесените трижи,яйцето /или двата белтъка/ и сиренето.Намазваш едни тефлонов тиган с много малко олио,аз слагам и го разнасям със сълфетка,за да може да остане колкото е възможно по-малко мазнина,изчакваш да загрее и слагаш получената смес.Преябва да се получи като палачинка.

и да закуската ми е овесени трици с купа слата /краставици и домати/ без олио и сол.

#11 2013-10-18 13:05:57

Annaa
Member
Registered: 2012-07-10

Аз смъкнах 5 килограма ето така: не ядох сладко и много мазно *пържено*, хапвах доста салатки и правех упражнения. Но зимата трудно се смъква.

Аз не съм Ана, така че, ще помоля изобщо да не гледате предишните тъпи мнения, които са нейни. Просто не можех да си направя регистрация и взех нейната.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook