- Index
- » Кош
- » Странен сън
Pages: 1
#1 2013-07-01 07:36:00
- Sissy_love
- Member
- From: in purple clouds
- Registered: 2012-03-30
Re: Странен сън
Здравейте капризници,
Тези няколко нощи сънувах много странен сън:Беше зима и снегът беше много натрупал.Аз вървях по една лятна рокля из снегът и сякаш не усещах студът.Пред мен едно езеро беше замръзнало.Прокарах ръка по ледът защото беше замъглен и отдоло имаше листче хартия (под ледът сякаш е плувало във водата) на което пишеше "Това не е сън".След като го прочетох започна да ми става студено,а никога преди в сън не съм усещала нищо в сън.Изведнъж се озовах в една стая с много огледала и всяко си имаше име.Докоснах едно от тях и сякаш бутах вода образът ми се разми във вълните.Продължих така да докосвам огледалата при всички едно и също.Последното огледало се наричаше "Сънища" докоснах го и то беше истинско,опитах се да си дръпна ръката,но не успях започнах да усещам сякаш някой ме дере с нокти по ръката,когато я дръпнах на нея пишеше с кръв "Това не е сън" чух ужасен писък и се събудих.Никога преди не съм сънувала такъв сън,който да се повтаря.(Преди да ми кажете,че съм гледала или чела нещо- не е вярно.От месеци не съм гледала страшни филми или съм чела книги.)
Моля за помощ защото нищо не открих в съновникът а баба ми (която разбира много от тези неща) отказва да ми каже какво означава.
Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.
#2 2013-07-01 07:55:14
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Понякога съновниците могат да са объркващи, изглежда че интуицията е най-доброто средство.
Погледни какво намерих:
Според съвременната психология повтарящите се сънища означават нещо много важно за нас. Подсъзнанието използва метода на повторението, за да се отпечата в съзнанието ни някакво наистина важно съобщение.Повтарянето означава, че нашата реакция не се променя, затова се нуждаем от постоянно подсещане. В това се състои феноменът на повтарящите се сънища.Затова трябва сериозно да се отнасяме към тях. Тематиката на съня обикновено се повтаря, макар самите сцени могат да са различни. Такива сънища се помнят, защото са много емоционални.
А, за значението на сънят ти и аз не мога да ти помогна.
Ти как тълкуваш сънят си?
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#3 2013-07-01 08:34:06
- Sissy_love
- Member
- From: in purple clouds
- Registered: 2012-03-30
Понякога съновниците могат да са объркващи, изглежда че интуицията е най-доброто средство.
Погледни какво намерих:
Според съвременната психология повтарящите се сънища означават нещо много важно за нас. Подсъзнанието използва метода на повторението, за да се отпечата в съзнанието ни някакво наистина важно съобщение.Повтарянето означава, че нашата реакция не се променя, затова се нуждаем от постоянно подсещане. В това се състои феноменът на повтарящите се сънища.Затова трябва сериозно да се отнасяме към тях. Тематиката на съня обикновено се повтаря, макар самите сцени могат да са различни. Такива сънища се помнят, защото са много емоционални.А, за значението на сънят ти и аз не мога да ти помогна.
Ти как тълкуваш сънят си?
Аз лично много се притеснявам защото обикновенно баба ми ми казва какво означават сънищата ми а този път нищо не каза,но изглеждаше много притеснена.
Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.
#4 2013-07-01 09:13:18
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Аз лично много се притеснявам защото обикновено баба ми ми казва какво означават сънищата ми а този път нищо не каза,но изглеждаше много притеснена.
Странно.
Виж този сайт може и да ти е от полза (поне малкa):
http://sebepoznanie.com/psihologiq/samo … tylkuvane/
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Странен сън