#1 2013-06-16 21:26:45

max-baby
Member
From: Стара Загора
Registered: 2010-08-19

Re: Чувства... хиляди различни чувства

Чувства... хиляди различни чувства... Чувство на тъга, чувство на самота, чувството "любов".. Много са... Но няма да продължавам да ги изреждам... Знам, че всеки от вас е изпитвал десетки от тях... А знаете ли го онова чувство, което те кара да се чувстваш толкова самотен, че дори да има хиляди хора покрай вас, пак ще сте самотен? Ужасно чувство, нали?  И аз отново го изпитвам... Затворена в празната стая, легнала на леглото, със слушалки в ушите.... И сама... Сама и никой не се сеща за мен. Стотици номера в указателя и никой не звъни.. Никой не пита как си.. На произвола на съдбата... И след това чувство на самота се разпалва чувството за вина.. Аз ли съм виновна? Аз ли постъпих грешно? Аз ли трябва да направя първата крачка? И след това чувството за ревност.. Или може би сега е с някоя друга? Някоя, която не го заслужава... И приятелите ми са си намерили друг, при когото да плачат... И ето го на показ чувството на отчаяние... Сама съм.. На кого му пука? Някой обича ли ме? Винаги ще съм сама.. Сама в празната стая с леглото и слушалките... И тогава телефонен звън.. Чувство на успокоение... Значи някой все пак се сети за мен.. Значи не съм сама.. Вземам телефона.. Той е... Чувството "любов".. Думите "Как си скъпа моя".... Любов... Слънцето отново изгря за мен... Няма самота, няма отчаяние, няма угризения... Чувства.. хиляди различни чувства.. !

Twinkle Twinkle little whore
close your legs they're not a door..!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook