#1 2013-06-06 20:05:14

taina98
Member
Registered: 2011-01-10
Website

Re: Според вас това нормално ли е

cry Аз съм в 8 клас и се преместих във езикова паралелка обаче със стария клас съм била 7 години миналата година не правихме защото никой нещеше и аз сам си в същото училище само че в друга паралелка защото езикът ми върви много и разбрах че тази година ще си правят албум и бал и аз не искам да ставам нахална но все пак от 1 клас съм с тях вся всички ме подминават и не могат да ме погледнат в очите и очаквах да ме викнат а те....ще цитирам какво писаха
"никой не е казал,че не ви иска,просто ние се събираме класа от тази година.
плюс това вие вече се водите гимназия
съжалявам,но не сме виновни ние,че вие решихте да се преместите в друг клас,и вие първи да ни забравите"  smile  cry  cry  cry ами класната им казала ако искайте викайте вие решавате те не.  lipssealed  lipssealed разочерована със сълзи съм  cry  cry

Just live your life

#2 2013-06-06 20:35:32

nqkfa_si_tam
Member
From: Някъде там...
Registered: 2010-09-06

Според мен приемаш всичко прекалено навътре. Голяма работа, че не са те викнали за един албум и за една вечер, където ще се напият... Нищо не губиш!! Плюс това вече си с друг клас, част от друг колектив. Пък и няма смисъл да се буташ там, където не си искана. Гледай си живота и не се садвай за 3-4 снимки, няма смисъл. smile Това е моята гледна точка на нещата.

Открих сродната си душа. Той - не!

#3 2013-06-06 20:38:23

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Разбира се, че е нормално.
Нищо, че си в същото училище, ти си в друг клас вече. Старият ти е решил да си направи албум тази година, но ти вече не си в техния клас, така че само при покана би било удачно да си направиш албум.

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#4 2013-06-06 20:48:44

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Хич да не ти пука! Както nqkfa_si_tam каза, вече си част от друг колектив. Няма смисъл да гледаш назад. Забрави стария клас и гледай от добрата страна.

* Аз лично, за стария си клас не ща и да чувам. /Може би защото не бях в добри отношения с голяма част от тях. Не се чувствах добре там.. И се радвам, че се махнах./

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#5 2013-06-07 09:18:52

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Така или иначе ще се преместиш от гимназията(ако решиш да учиш другиаде, а и в университет), така че рано или късно ще се разделиш с тях.
Иначе казано - да не ти пука и без това ще са изпята песен.
smile

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#6 2013-06-09 12:08:04

taina98
Member
Registered: 2011-01-10
Website

wink  wink ок мерси на всички  smile  smile

Just live your life

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook