Pages: 1
#1 2013-05-12 09:35:35
- Zor4etooo
- Member
- Registered: 2009-12-10
Re: Мразя тези обувки...
Ох какво да кaжа, ето и историята случила се вчера... Бях с майка ми на пазар и взех, че се набутах страшно много с едни обувки, които ви препоръчвам да не си купувате. Та бях с майка ми на пазар и влезнахме в един магазин и там видях същите обувки, които продават няма да казвам в кой известен магазин, но ще споделя че са гумени и са подобни на този модел. http://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D1 … B500%3B500 След като ги обух, едвам едвам се прибрах понеже в тези жеги, нормално един крак да се овлажнява, постоянно се хлъзгах и те падаха . И така едвам едвам се прибрах, имах мазоли на краката, а най конфузната сутуация беше когато пресичах и ми падна едната обувка по пътя и трбваше да се връщтам за да си я взема и сега не мога да ги върна, защото не са ми дали касов бон чувствам се ужасно, защото си ги харесвам а те мен явно не... Ако някой има подобни на моя модел, моля да сподели как се чувства с тези обувки и дали има същите проблеми, ако не моля да сподели мнението си какво да правя защото съм объркана... ... моля без нападки и т.н.
Life is love
#2 2013-05-12 09:45:24
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Да не са ти големи? Свържете се със собственика на този магазин, разправяйте се да ги сменят .. Един път аз се върнах 5 минути след като си купих обувките, защото видях, че бяха нещо разлепени и ми ги смениха.
Кой е магазина?
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#3 2013-05-12 09:45:41
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Е такава тема не бях виждала.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#4 2013-05-12 09:47:16
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Понеже не мога да ЕДИТ-на.. - В никой магазин няма да и сменят вече носени обувки, които дори нямат касов бон. Как ще докажеш, че точно от тяхният магазин си ги купила?
Краката ти ще свикнат, ако ти е до мазолите.
Иначе освен да си вземеш нови, не виждам друг вариант.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2013-05-12 09:56:09
- galiana
- Member
- Registered: 2012-06-20
Аз също имам такива, но сандали малко се хлъзгат, но само когато се намокрят. Имам и едни подобни на тези (arrow) http://img14.prodavalnik.com/images_pro … 00x600.jpg, но също нямам проблем с тях. Лятото щяха да се разтопят малко, но нищо повече
El amor es como mafia,una vez que estas dentro ya no puedes salir!
#6 2013-05-12 14:05:02
- donitka
- Member
- From: italy .. verona
- Registered: 2009-12-20
Една приятелка има такива гумени и е много доволна каза, че са много удобни, а и колко пари даде аз като гледам в магазините .. повече от 6-лева не са !
[img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lkljiwtlu51qggmkto1_500.gif[/img]
#7 2013-05-12 18:10:22
- max-baby
- Member
- From: Стара Загора
- Registered: 2010-08-19
Хаха.. да ти кажа, днес ме сполетя същото... Обух същите обувки, но мойте са с цвете отгоре.. В момента, в който тръгнах от нас, започнах да се пързалям, но реших, че аз съм по-ината от едни обувки и продължих разходката си с тях :d .. Искам да ти кажа, че през цялото време бях със слънчеви очила, поради простата причина, че очите ми бяха насълзени от болка.. В момента съм цялата в пришки и мехури, разкървена и с ужасни болки в краката. So, препоръчвам ви да не си ги купувате такива, защото е непоносима болката след това... Съчувствам ти и се радвам, че намерих сродна душа
Twinkle Twinkle little whore
close your legs they're not a door..!
#8 2013-05-12 18:45:39
- -atanasowa
- Member
- Registered: 2012-08-07
О, и аз ти съчувствам.
Честно казано, никога не са ми влечали гумени обувки, точно поради причината, че се хлъзгат, но веднъж по средата на една улица ми се скъса обувката ,о, и понеже бяхме близо до дома на една приятелка, тя предложи да ми заеме нейните докато се прибера и преобуя. Е по-голямо мъчение не бях преживявала!
Но което искам да кажа е, ако ти убиват, просто не ги носи. Не си заслужават риска едни обувки, продай ги втора употреба или ги подари, купи си нови, има ги по 10лева в магазини Малко известно е, но след дълга физическа травма на краката, може да се деформират. И през това съм минавала, купих си едни вансове, мерих ги на босо, понеже бях по сандали, и окей, купих ги-станаха ми. Но когато ги обух с чорапи, болката в единия крак ме подлудяваше. И нали са вански, скъпи са, ще ги нося, няма как. Но се стигна до такава травма, че тъкмо бях на диртовете в борисовата градина при приятел *където карат колела* и просто не можах да си мръдна крака. Събух ги и стоях боса в прахта около час, докато леко ми спадне крака, подул се от болка. Беше адски унизително, хаха хд.Имах дълбока рана на петата и зарастна с дебел слой кожа, сякаш самата тя е подута. После какъвто съм инат, пак ги разраних, този път си зарастна правилно, но пък остана белег. Пиша ти този роман, който може би няма да прочетеш, за да разбереш до какви ОГРОМНИ щети могат да доведат едни нищо и никакви леко неудобни обувки. Не си струва
.
Verlieben. Verlieren.
Pages: 1