#1 2013-05-11 10:39:27

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08

Re: Проблем с твърдият диск.

От известно време ми изписва на компютърът, че нямам достатъчно дисково пространство на локален диск (С), а най-странното е, че аз нямам кой знае какви програми, които да запълват паметта на дискът, само най-важните съм оставила.Изтрих 2-3 програми(ненужни) и пак продължава да изписва това и се чудя какъв може да е проблема..да не би да е някакъв вирус, който да запълва паметта на диска?

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

#2 2013-05-11 12:25:52

ttiiniie^^
Member
From: Saint Petersburg.
Registered: 2010-12-17
Website

Добре, а провери ли дали наистина нямаш място на диска? + Когато стартираш дадена програма (например Фотошоп) също ти трябва място за да се отвори. Най - добре си задай на антивирусната да ти изчисти файловете, които не си използвала скоро или си свали програмите, които използваш в по - малък размер. Имах един Фотошоп, които беше около 6GB и се случваше същото като при теб. Деинсталирах го и си инсталирах нов, които едва стига 1GB. Вече нямам такъв проблем. Още един + деинсталираш ли програмите или само ги триеш? И филмите на C ли са ти записани или на D? Ако са на C ги премести.
Да не би да е някакъв вирус, който да запълва паметта на диска? - Съмнявам се. Ако беше вирус е доста вероятно антивирусната/защитната ти стена да направи нещо. И компютърът ти нямаше да работи нормално.

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.

#3 2013-05-11 12:32:44

poxleitner
Member

Добре, а провери ли дали наистина нямаш място на диска? + Когато стартираш дадена програма (например Фотошоп) също ти трябва място за да се отвори. Най - добре си задай на антивирусната да ти изчисти файловете, които не си използвала скоро или си свали програмите, които използваш в по - малък размер. Имах един Фотошоп, които беше около 6GB и се случваше същото като при теб. Деинсталирах го и си инсталирах нов, които едва стига 1GB. Вече нямам такъв проблем. Още един + деинсталираш ли програмите или само ги триеш? И филмите на C ли са ти записани или на D? Ако са на C ги премести.

Деинсталирам ги и нямам никакви филми като цяло на компютърът ми. Преди малко деинсталирах последната програма, която нямах никаква полза от нея, в момента като по чудо не ми се показва, че нямам достатъчно памет в диска.

#4 2013-05-11 18:08:35

keminka
Summer Beauty
From: Варна~town
Registered: 2008-11-19

да може да е вирус сканирай или направо преинсталирай уина,изчисти ли компа със ccleaner-а понякога той освобождава местенце smile

#5 2013-05-11 18:19:17

poxleitner
Member

да може да е вирус сканирай или направо преинсталирай уина,изчисти ли компа със ccleaner-а понякога той освобождава местенце smile

Не бях се сетила за Ccleaner, ако ми се появи пак това съобщение ще използвам програмата непременно.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook