Pages: 1
#1 2013-04-30 15:26:22
- glittergirl
- Member
- From: The Moon.
- Registered: 2012-04-21
Re: Масаж с ябълки за красива и здрава кожа.
Масаж с ябълки - страхотно ефективен и не по-малко приятен начин кожата ви да засияе. Обещайте на любимия,че масажът ще има продължение и го накарайте да ви поглези с това невероятно изживяване.
Купете си 6 сочни и добре узрели ябълки. Разделяте всяка една на две половинки. Половинката се затопля за няколко секунди в микровълновата и с нея нежно се обтрива тялото,докато сочността й не понамалее. След това се взима другата половинка и така,докато плодовете свършат. След процедурата тялото се измива с топла вода и сапун и се намазва с подхранващ лосион.
Ябълковият сок се абсорбира в кожата и я подхранва с витамин В,витамин С и желязо,което увеличава еластичността й. А пептидите,които се съдържат в месестата част на ябълката,стимулират детоксикацията на кожата и имат антицелулитен ефект.
Завистта ги накара да ме мразят. Омразата ги накара да пробват да ме прегазят,само че не разбраха как докато се целеха в мене,самите те се бяха превърнали в мишени!Вярвам,че хората се раждат добри,обстоятелствата ги правят лоши!Аз плащам цената за грехове си,не забравям приятелите и враговете си!
Pages: 1