Pages: 1
#1 2013-03-28 21:11:54
- sunshine5383
- Member

- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Re: Една крачка
И за какво? Само за да разбереш дали страдам.
Обаждаш се, пишеш ми и се дразниш, че не ти отговарям. Да, признавам си, сега съм по-щастлива от преди. Ти ми показа какъв не трябва да бъде живота ми. Благодаря ти! Но нее... Не по този начин. Благодаря ти, че ми показа какъв си и каква огромна грешка бих направила ако ти се бях доверила напълно. Ти си нищожество. Бъди щастлив, както аз сега. Не ме търси, няма смисъл, защото няма да ти отговоря. Но гласа ти още ме опиянява, а очите ти... Те ме карат да мечтая. Светло сини, почти прозрачни. Ох, но какво говоря. Ето заради това се влюбих в теб. Сега се чувствам глупаво, засрамена от постъпката си, че ти се доверих. Та ние бяхме деца. Какво ли знаехме за любовта. Тогава всички ни сочеха с пръст. Предупреждаваха ме, че ти си един от другите. Казаха ми, че от тази любов ще боли. Е, няма да излъжа ако кажа, че бяха прави. Те наистина бяха прави! Аз бях дете, а ти ме лъжеше. Думите 'обичам те' и 'ти си всичко за мен' са били просто реплики, които вкарваше между редовете. Осъзнах се навреме, точно крачка преди пропастта. Преди ти да ме тласнеш към нея и аз да повярвам на твоето 'обичам те'.
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#2 2013-03-28 21:15:17
- lady_ss1
- Member

- From: София
- Registered: 2010-09-17
Добро е ![]()
#3 2013-03-29 07:04:27
Добро е
Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.
#4 2013-03-29 09:43:54
- nqkfa_si_tam
- Member

- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Невероятно е! ![]()
Открих сродната си душа. Той - не!
Pages: 1