#1 2013-03-23 12:30:59

love.music
Member
Registered: 2012-05-17
Posts: 98

Re: Ноември през Март

Надявам се да ви хареса и да кажете мнението си smile И извинявам се, ако някъде има грешки smile

Края на март месец е, а навън е като ноември. Голите клони на дървета се люшкат от бурния вятър като косите на красивите момичета, които бързат за някъде, да се видят с някого. Бързат да отидат в кварталното кафе, за да пият кафе с приятелки и да си говорят за нас - мъжете.

Седем месеца минаха от хубавото ми лято. Замина си. Капките морска вода се изпариха с месеците. Остана само солената носталгия, дразнеща душата, стържи я като с ренде и то на дребно, прави я на трохи, после се оформят във топка и я захвърля на някое мрачно, дъждовно място. Оставят ми спомени, едни загадъчни чувства, които те карат да седнеш в пясъка, в близост до морето и да легнеш, да се проснеш отгоре му, ама така, че песъчинките да проникнат в теб и втвърдят болката ти, изсмучат я като досаден кърлеж през горещите летни нощи. И докато седя на дивана пред камината с чаша какао в ръка, вятърът блъска спомените по стените на къщата, иска да строши стъклата на прозорците на хиляди малки съвсем дребни стъклени парченца, блестящи като диаманти, осветени от току що изгрялото слънце.

Искам го това лято, искам я онази любов, сладката, горчивата, пенливата като шампанско, красива като изгрева, който ще гледаме с Нея от Фара. Искам слънчевите лъчи да преминават през очите ми и да се обръщам към Нея, за да мога да я целуна, но от онези страстните целувки, които после дори ще сънуваш, които всъщност нямат вкус, но придават капчици любов, една струйка, която ще си обменяме. Ще сме дълбоко влюбени, няма да си пуснем ръцете, ще правим любов, в някоя стара изоставена лодка насред морските вълни, а за фон слънчевия залез ще ни услужи с красивите си преливащи линии. Синьо-жълто-червено-оранжево-и-някои-кафяви-капки. Ще усещам настръхналата и кожа от допира и върху моята, дъхът и ще спира от натискът на телата ни, капчици пот ще се стичат от нас. Ще иска да целуне вратът ми и да се сгуши в мен, да усеща силния аромат на парфюмът ми. А накрая, завити със меко одеяло ще до изгледаме как и последните цветове осен черно и синьо се скрива зад хоризонта, потъват в морето и след няколко целувки пак ги изстрелваме към небето да грее над нас. Искам да скрия спомените си в една кибритена кутийка и да ги изгоря, да заключа чувствата си в малко бурканче и да го заровя метри под земята, за да не ги отключа.

-Ще бъдеш ли вечно тази, която си. Нали няма да се промениш? - ще искам да я запазя такава невинна като току що откъсната роза - свита, нежна, красива, опияняваща, ухаеща. Ще я искам за себе си, докато пак не се промени нещо. Тя е вечно моя, а на мен ще ми омръзне, капките любов ще се изпарят и пак ще остана „сам“ като сега. И сега като не мога да я оставя, да счупя и нейните чувства, какво да правя ? Не искам любовта, вече не я искам, колкото и да ме кара да искам да се наливам с нея и да се опиянявам и напивам, после се изпарява, кара ме да лъжа, да ме притиска, да не мога да дишам, да ме задушава във врата като с пандела, която се стяга по малко всеки ден. Безчувствен съм сега - суров, безсърдечен.

И в крайна сметка се влюбваш, а последствията от любовта те съсипват и просто те превръщат във прах, прах от спомени.


~ Когато се чувстваш изморен от светът около теб, застани пред входа на гарата в твоя град и си помечтай. Помечтай за градът, пътуването на мечтите си и го запечатай в умът си, дори за 5 минути.~

Offline

#2 2013-03-23 12:47:47

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29
Posts: 2,085

Re: Ноември през Март

Нямам думи!  heart
Честно ти казвам прочетох го два пъти, толкова е хубаво и... Браво!  bow


[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

Offline

#3 2013-03-23 13:07:12

Unstoppablє
Member
Registered: 2012-08-28
Posts: 9,514

Re: Ноември през Март

УНИКАЛНО! heart
Нямам думи просто...

Offline

#4 2013-03-23 18:26:54

Krusu123
Member
From: In my heart ..
Registered: 2012-07-21
Posts: 1,366
Website

Re: Ноември през Март

Прекрасно. Наистина много ме разчувства !!    heart  heart  heart


Just because someone smiles all the time,
doesn't mean their life is perfect.

Offline

#5 2013-03-23 19:45:46

hotxxmess
Member
From: Manhattan
Registered: 2012-08-31
Posts: 69

Re: Ноември през Март

УНИКАЛНО! heart
Нямам думи просто...


You will meet two kinds of people in life: Ones who build you up, and ones who tear you down. But in the end, you'll thank them both.

Offline

#6 2013-03-28 19:25:04

love.music
Member
Registered: 2012-05-17
Posts: 98

Re: Ноември през Март

Благодаря ви много за хубавите коментари smile


~ Когато се чувстваш изморен от светът около теб, застани пред входа на гарата в твоя град и си помечтай. Помечтай за градът, пътуването на мечтите си и го запечатай в умът си, дори за 5 минути.~

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook