#1 2013-03-21 17:40:10

skitlyo
Member
Registered: 2011-11-01
Posts: 91

Re: Край.

Написах това за.. един човек..
Те се целуваха на двора пред всички.. тя току-що излизаше от училището и ги видя.. вцепени се на едно място , тя не искаше да повярва на случващото се..водеше се , че тя е гадже с него , но сега той се целуваше с онази.. той я забеляза.. веднага се обърна към нея.. тя го гледаше право в очите.. нейните големи очи го пробождаха , те се навлажниха..той се опита до каже нещо , но тя поклати глава.. след още няколко секунди , тя се обърна с гръб към него и просто каза:
-Благодаря за страхотните моменти..
Започна да ходи в бърза крачка , а от очите й падаха сълзи една след друга сякаш нямаха край.. В този момент той осъзна грешката си и се затича към нея.. Беше късно!.. тя се качи в едно такси и изчезна..
Тя дочуваше виковете му , искаше да слезе от колата , но знаеше , че не е редно.. Заваля , капките падаха по стъклото на автомобила.. А тя стоеше безмълвено.. минаха през паметника на центъра и тя слезе.. Мина през няколко тъмни улички и влезе в една малка уютна къщичка.. На вратата майка ѝ и видя цялата в сълзи с разтечен грим , попита я какво има , но тя не отговори.. съблече шлифера си вече подгизнал от дъжда , остави го на закачалката , събу ботушите си и , каза на майка си да не я вика за каквото и да е.. влезе в стаичката си и още непочистила грима си седна пред вратата и заплака със всичка сила.. сърцето ѝ се късаше.. в главата ѝ имаше много въпроси..
С какво беше виновна тя?На кого беше сторила нещо лошо?.. телефонът й звънна.. беше той.. тя затвори.. замисли се за неговите сини очи , прекрасната му усмивка , кафявата му коса.. спомни си всички хубави моменти- първата целувка , първата им прегръдка , първата среща.. заплака още повече.. тя имаше големи планове за бъдещето , щеше да се сгодят , да имат деца , къща.. а сега.. всички мечти изчезнаха!.. как можа да му повярва?.. тя взе крайно решение.. натъпка се със всякакви лекарства и зачака.. усещаше как болката я убиваше , усещаше как духът и я напускаше.. КРАЙ.. тя падна на земята безжизненото ѝ тяло се строполи на земята..


I can't live without you..
[img]http://data.whicdn.com/images/65791815/large.gif[/img]

Offline

#2 2013-12-03 15:58:34

daqna90
Member
From: nekazvam
Registered: 2012-07-31
Posts: 23

Re: Край.

Харесва ми wink  heart


dead

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook