#1 2013-03-16 11:37:25

skitlyo
Member
Registered: 2011-11-01
Posts: 91

Re: В живота има само едно правило..

Тя и той се обичаха.. Той беше всичко за нея , тя беше целия му свят.. Докато не се появи перфектно момче по , което тя хлътна.. тя остави него.. заради пушач , с безброй безсмислени татуси по цялото тяло- пропадащ , но тя го обичаше.. а той страдаше от това.. от това , че тя пропадаше с него , той знаеше , че тя е много над перфектният , но все пак тя пропадаше заедно с него.. оценките й паднаха драстично , организма и беше пълен с марихуана , тя стана агресивна.. но перфектният , който я научи на всичко това един ден просто я заряза.. беше му омръзнала , за него тя беше просто секс през цялото време.. тя се сгромоляса започна да търси всички онези , които тя наскърби и изрита от живота си.. след време тя се сети за него.. момчето , което тънеше в забрава и което я обичаше безкрайно много , момчето с , което тя наистина беше щастлива.. намери го и отиде при него с почервенели от марихуана очи , избледняла от никотин коса,цялата в порезни рани и с татуировки абсолютно навсякъде - беше станала копие на онзи перфектния, но той я позна.. той още я обичаше безумно много , но не искаше отново целият му свят да изчезне и заедно със себе си да вземе и сърцето му.. затова той просто се обърна към нея с думите:
-Да , обичам те безумно много , но ти взе само сърцето ми - не и разума ми , съжалявам , сега след толкова години , не мога да си позволя да ме използваш пак..
и затвори вратата пред нея.. чак сега тя осъзна , че има само едно правило в живота - Очите са просто орган, с тях виждаме и оглеждаме човека , но сърцето ни помага да видим истинската му всъщност..


I can't live without you..
[img]http://data.whicdn.com/images/65791815/large.gif[/img]

Offline

#2 2013-03-16 12:44:20

polly..
Member
Registered: 2010-11-28
Posts: 143

Re: В живота има само едно правило..

Много е хубаво smile  sun


How long will I love you
As long as there are stars above you
And longer if I can
How long will I give to you
As long as I live through you
However long you say ! <3

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook