#1 2013-03-14 21:15:15

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Re: Истинската любов няма край

Истинската любов няма край

• ''- И какво сега?
    - Не зная.- отговори той.
    - На къде?
    Той помълча. Наистина не знаеше какво да каже. Мислише, че отново би й причинил болка. Той не искаше тя да страда. Обичаше я. Тя беше всичко за него, най-добрата му приятелка. Хали не подозираше за чувствата на Мартин. Неговите чувства. Не приятелските, тези, които са по- силни от всичко. Не искаше да и признае, защото знаеше какъв ще бъде отговора й. Мислеше, че би я загубил. Най-ценното нещо в живота му.
    - Предполагам, че се прибирам. Ти също?- сведе глава той. Отново се бяха скарали за глупости. Тя също го ревнуваше. Може би и тя чувстваше нещо повече от приятелска любов?
    - Не. Исках да кажа...
    - Разбрах те.- усмихна се леко, като се надяваше и тя да направи същото. Вместо това Хали се бе загледала в рошавото кученце, което тичаше на поляната. ''Обичам те'' искаше му се да изкрещи. ''Но не по този начин''. Хали се обърна и механично му се усмихна.
    - Сърдиш ли ми се?- попита го тя.
    - Каквото и да се случи... Завинаги ли ще си моята най-добра приятелка?
    - Докрай!-усмихна се тя. Ах, тази усмивка. Тя го караше да се стопли.- Защо ме питаш?
    - Обичам те.- каза простичко той.
    - Знаеш, че и аз те обичам.
    - Не така.- очите му се напълниха със сълзи. Подсмръкна и се обърна настрани.- Обичам те. Знам, че не искаш да разваляма приятелството си, но толкова много те обичам. Има моменти в които се питам защо ли просто не ти кажа, пък каквото стане. Не мога! После ще ме боли, тук.-той посочи с длан сърцето си.- Няма да си простя грешката, макар, че много искам да го сторя. Искам да ти кажа, че ти за мен значиш много, нямаш си представа колко си важна за мен.
    - Мар...
    - Почакай. В момента не знам какво си мислиш, за това просто ще затворя очи. Ако искаш да продължим, като нещо повече от най-добри приятели остани тук, но ако не искаш... Ще те разбера. Можеш да си тръгнеш.- Той затвори очи, а тя го гледаше. Ума и беше чист, не мислеше за нищо. Въздъхна и стана. Хали се огледа, наведе се и го целуна.
    - Обичам те.- прошепна му тя в ухото.- Искам да съм с теб.
    - Както преди ли?- долови се надежда в думите му.
    - Не. Нещо ново.
    - Обещавам ти Хали, че никога, ама никога няма да те оставя. Обичам те. Обожавам те.- Мартин крещеше с всички сили, а хората около тях се обръщаха и се подсмихваха.
    - Шшт, тихо.- смееше се Хали.
    - Обичам я. Чухте ли?
    - Не отговори на въпроса ми. На къде?- каза тя.
    - Напред, към бъдещето.''

- И какво искаш да кажеш с това бабо?-попита Роки, баба си Хали.
    - Искам да кажа, че исктинската любов няма край.- Хали погали нежно Роки по главицата.
    - Значи вие с дядо сте имали вечна любов.
    - Все още я имаме. Тук дълбоко в сърцето и съзнанието.
    - Но, защо си писала за себе си и дядо в трето лице?- позачуди се Роки.
    - Ох, милата ми.- засмя се Хали.- Всеки път, когато реша да я препрочета изживявам всичко отново и отново... Сякаш някой друг е бил там и ни е гледал. Всяка дума, всеки жест, полъха на вятъра. Усещам го всеки път, когат си спомня за случката.
    Роки скочи на крака и весело започна да обикаля околко Хали. Какво разбираше тя от любов беше едва на седем. Важното бе, че тя винаги оправяше настроението на баба си. Беше добър слушател.

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#2 2013-03-15 06:37:18

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Re: Истинската любов няма край

Страхотнооо sun(h)

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook