#1 2013-03-12 15:01:41

Sissy_love
Member
From: in purple clouds
Registered: 2012-03-30

Re: Crystal tears New story

Crystal Tears

Глава I
„Алее ярко слънце на небето,лодка тихо плъзга се в морето. И след тоз прекрасен юлски ден сгушиха се три деца край мен,ангелските им очички светят в унес приказката слушат.Отдавна слънцето се скри, гальовно идват спомените пак.Листата падат , о есен, спри!Ето отново идва тя при нас.Дошла е пак Алиса в сънят ни,а будна ли е ти познай!Любов тя носи за децата,на сън пренася ги в чуден свят!И сгушени отново са край мен,яхнали мечти за приключения безброй!Сънуват пак как лятото отлита,весело ще дойде до година пак!Ясно виждам го защото...тих сън е нашият живот!”
Любимият ми монолог.То май беше стихотворение или разказ,но отдавна го пишех просто като текст.!Обожавам го!Баща ми ме бе научил на него!Ах,как ми липсваше сега.Вечерта ставаше все по-тъмна и по-тъмна,а аз клетницата,спомнях си старото стихотворение,което знаех вече от 20 години.Осъзнах се и пак се върнах в нашият нов свят.Шумен,прашен и забързан.Една сълза се опитваше да се отдели от окото ми,но безуспешно.Поех си дълбоко въздух и се приготвих за нощна разходка.Облякох една блуза с голо рамо и едни тесни тъмни дънки.Обух летните си ботуши и облякох черното,кожено яке-любимото ми!Сресах набързо косата си.Моята права,дълга до кръстът коса и излязох.Отидох в паркът.Обичам този парк.Отидох в краят и погледнах към звездите.Сгуших се в коженото си яке и започнах леко да треперя от студ.Когато дишах дъхът ми се виждаше,беше студена нощ.Изведнъж усетих ледена целувка по бузата си и нечии силни ръце обгърнаха тялото ми.Това беше Томас.

-Томас!-усмихнах се доволно и широко.
-Аз съм!Какво правиш тук?!-гушна ме силно
-Спомням си не[i]що..-усетих още една ледена целувка този път по другата си буза изведнъж се обърнах и видях Джак леко се стреснах.
-Джак?-казах с трепереш глас.
-Аз съм!-целуна ме отново по бузата.И двамата ме бяха прегърнали.Чувствах се смачкана.Нещо не беше наред,а те сякаш не се забелязваха.Изведнъж и двамата казаха в един глас.
-Раздвам се,че избра мен!-тогава аз изпищях с пълно гърло и изведнъж се озовах в леглото си.Беше просто сън.Ужасен сън.Свих се в леглото и видях,че съм заспала,четеейки онова малко текстче дадено ми от баща ми.
[/i]
Ето още една история от мен!Ще довърша и двете преди да пусна нова!

Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook

Tyxo.bg counter