#1 2013-03-06 18:51:15

skitlyo
Member
Registered: 2011-11-01

Re: Всичко се обърка..

Здравейте , преди един месец в класа дойде ново момиче.. тя е много мила и не е подмазвачка , но просто с нея нямаме нищо общо.. и аз и моите две най-добри приятелки решихме да се запознаем , но всичко се обърка още със запознаването.. една от приятелките ми се сближи прекалено много с новото момиче и съвсем забрави за нас.. и аз и другата ми приятелка да я наречем Ина наистина се натъжихме.. казахме го на другата ми приятелка да я наречем Ани , но тя каза , че вече не иска да е наша приятелка , защото с новото момиче са по-близки.. Аз и Ина решихме , че щом така иска няма да оспорваме решението ѝ , защото всеки има право да избира.. И вече всичко е с главата надолу , защото Ани наистина много ни липсва , а тя не иска да дружи с нас.. Знам, че ще кажете , че явно Ани не ни е истинска приятелка , но преди не изглеждаше така , защото аз, Ани и Ина правихме всичко заедно.. И така сега плача.. а лошото е , че не си заслужава.. моля ви кажете какво мога да направя в такава ситуация!..
cry

I can't live without you..
[img]http://data.whicdn.com/images/65791815/large.gif[/img]

#2 2013-03-06 18:56:34

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Здравей,
По-добре не я закачайте. Тя сама е взела решение, което очевидно засяга само нея. Очевидно не ви е истинска приятелка, щом забравя и за вас. Според мен е трябвало да постъпи по-дипломатично - да общува хем и с другото момиче, хем и с вас. Но тя не е направила правилния избор. Все пак мисля, че това си е нейно решение, и щом виждате, че не можете да направите нищо по въпроса, я оставете. Не можете да промените човек, който не иска да се промени.

#3 2013-03-06 19:30:22

Chicharitooo
Member
From: Narnia <3
Registered: 2012-03-04

След време ще ви потърси двете, сигурна съм.

Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.

#4 2013-03-06 19:59:40

vili_ss
Member
Registered: 2010-02-21

Щом тя е решила така,оставете я за малко,дайте и малко пространство.. но нали знаеш.че ако се скара с това новото момиче ще иска да дойде при вас.Така е с приятелството..нож с две остриета.Напълно съм сигурна,че ще ви потърси и съм съгласна с горното мнение,но щом толкова лесно оставя приятелки,с които винаги са правили всичко заедно,значи наистина не ви заслужава.

"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места." Питагор

[img]http://prikachi.com/images/990/6088990T.gif[/img]

#5 2013-03-06 22:26:17

lovegackt
Member
From: My imagination *~*
Registered: 2011-09-26

Щом тя е решила така,оставете я за малко,дайте и малко пространство.. но нали знаеш.че ако се скара с това новото момиче ще иска да дойде при вас.Така е с приятелството..нож с две остриета.Напълно съм сигурна,че ще ви потърси и съм съгласна с горното мнение,но щом толкова лесно оставя приятелки,с които винаги са правили всичко заедно,значи наистина не ви заслужава.

(y)

Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]

#6 2013-03-07 09:27:01

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Ако новото момиче я остави, приятелката ви ще остане на сухо и ще се сети за вас.

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#7 2013-03-07 14:09:24

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

След време ще ви потърси двете, сигурна съм.

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#8 2013-03-08 18:16:38

smileme
Member
From: ~In my Dream~
Registered: 2011-09-23
Website

Кой клас си? Това ми изглежда супер детска история.... "Аз съм ти приятелка... Аз не съм ти приятелка.". Подобни неща са ми се случвали в четвърти клас.
По темата: Ако сте и казали нещо от  сорта: "К'ва е тая новата. Защо си приятелка с нея?" много ясно, че ще реагира зле. Пробвай това, което казваш на нас да го кажеш на нея. Ако вече си го направила само времето може да покаже дали ви е истинска приятелка или не.
П.П. Съжалявам, ако съм била малко прекалено груба. :Д

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook