#1 2013-03-03 20:02:52

Малик ^^
Member
Registered: 2012-07-04
Posts: 31

Re: Защо се държи така ?

Има едно момче , в което съм много влюбена и той знае (цялото училище знае ;дд ) . Той си харесваше друго момиче , но сега твърди , че не си харесва никой. От един месец се държим като непознати , а напоследък само ме отбягва . Не знам дали е знак от съдбата , но постоянно се засичаме . Миналата събота и неделя като излязох се засякохме сигурно 100 пъти , вчера и днес също. Най-странното е , че като ме види се втренчва за няколко секунди , обръща се на другата страна и се прави на приятно разсеян . Във аск-а му постоянно му пращат линкове на мои снимки ии ме обиждат и той се съгласява с анонимните "смелчаци" .   Знам , че вие няма да намерите отговорите на моите въпрос , но  просто се нуждая от съвет . Какво да правя ? Защо ме отбягва ? Мрази ли ме ? :о

Offline

#2 2013-03-03 20:05:12

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17
Posts: 21,410

Re: Защо се държи така ?

Хах, не те мрази, просто и той самият не знае какво иска. Мисля, че може би те харесва, но го е срам как това ще се възприеме от околните му приятели, и дали няма да му се подиграят, че изпитва някакви чувства към теб. Дай му малко време, за да видиш дали ще се осъзнае, че трябва да отстоява своето мнение и да не изпитва страх, това е типична черта на момчетата.

Offline

#3 2013-03-03 20:15:56

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26
Posts: 12,623

Re: Защо се държи така ?

Щом някой не е с теб, само заради чуждото мнение и защото щели да кажат "еди какво си", значи е пълен мухльо и не си струва да се занимаваш с него..
На мен ми е ясно, че не е мъж, а е някой пикльо, но за разлика от другите ще ти дам съвсем различен съвет - не се опитвай да си втълпяваш, че "втренчването" означава, че има нещо към теб.Също така, както казах - не се занимавай с него.
Детска "любов", ще отмине така или иначе.


Има си тема.


Those who talk behind your back are behind you for a reason!


Джордже Балашевич

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook