Pages: 1
#1 2013-02-28 23:51:51
- drebosy4etu
- Member
- Registered: 2009-08-08
Re: 10 "красиви " мита.
Има толкова много информация,толкова много съвети за това как да изглеждате красива и да се преборите с недостатъците.Но разбира се не трябва да вярвате на всичко,което чуете или прочетете.Надявам се да ви е полезно.
Мит 1: Ако търкате зъбите си с лимон,ще имате блестяща усмивка.
Ако трябва да сме честни,този метод работи,но си има своята цена.С времето киселината от лимоните разяжда емайла на зъбите ви и това може да доведе до по-тежки последствия.Затова запазете лимоните за лимонада и мийте два пъти седмично зъбите си с вода и сода и те ще заблястят.
Мит 2: Изкуствените нокти вредят на вашите собствени.
Това не е вярно.Всъщност не изкуствените нокти или самото лепило биха повредили ноктите ви,а неправилното им премахване.Ако спазвате стриктно инструкциите за премахването на изкуствените нокти,можете да сте сигурни,че ноктите ви няма да пострадат.
Мит 3: Лазерната епилация не върши работа при дами със светла коса.
Кой каза това? Който и да е,то не е вярно.Истината е,че лазерната епилация наистина дава по-добри резултати при дамите с по-тъмни косми,но и при по-светлите дама резултатите са много добри.Ако сте по-светъл тип,след лазерна епилация окосмяването ще намалее с около 70-80%.
Мит 4: Подстригвайте се често,ако искате косата ви да расте по-бързо.
Отново грешно.Косата ви ще расте с еднаква скорост със и без подстрижка.Но редовните посещения при фризьора ще подобрят общото състояние на косата и ще ви отърват от тези досадни цъфнали краища.
Мит 5: За малките гърди и деколтето.
Някои смятат,че само големите гърди могат да оформят сочно деколте.Това е един много глупав мит,който най-вероятно е измислен от мъжете,които си падат по по-надарени дами.Има толкова много видове бельо и по-конкретно сутиени,които ще паснат идеално на всяка дама и ще я направят неустоима.Затова следващия път,когато искате да изненадате любимия,изберете повдигащ сутиен с подплънки и той ще свърши необходимото.
Мит 6: Акнето е причинено от мазна кожа.
Въпреки че обикновено акнето се асоциира с мазна кожа,не винаги тя е причината.В повечето случаи акнето е причинено от чувствителна кожа и използването на козметика,която е неподходяща за вашата кожа.Ако имате мазна кожа и сте опитали всичко,не се отчайвайте –доверете се на козметика за чувствителна кожа и ще усетите разликата.
Мит 7: Биокозметиката е по-слаба.
Който твърди това,наистина много се е объркал.Всъщност биокозметиката е най-доброто,което можете да предложите на вашата кожа.Те не са агресивни,не запушват порите и предпазват кожата от всички вредни влияния.Освен това от техния състав са изключени химикалите,така че спокойно можете да се доверите на биокозметичните продукти.
Мит 8: Това не е моят цвят!
Ако има нещо,което със сигурност ще кажат вашите приятелки,докато сте заедно на шопинг,то това е: “О,това просто не е моят цвят!”. Всъщност е необходимо да обърнем специално внимание на факта,че цвета може да има различни нюанси или пък наситеност.Така че,докато огнено червеното може да не пасва на тена ви,то само един тон разлика може да направи чудеса.
Мит 9: Хлорираната вода придава зелени оттенъци на косата.
Това просто не е вярно.Всъщност това,което би придало зеленикави оттенъци на косата ви е мед,а не хлор.Ако басейнът не се поддържа правилно и не се почиства редовно,може да има остатъци от мед,което да придаде на косата споменатия оттенък.Това важи основно за блондинките по обясними причини.Но не се тревожете! Просто използвайте шампоан с ниско Ph и ще се отървете от неприятните нюанси.
Мит 10: Кръстосването на краката води до разширени вени.
Много невярно! Повечето хора,които страдат от разширени вени ги имат само защото баба им или майка им е имала.Просто са ги наследили – всичко е в гените.
Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко
#2 2013-03-01 11:38:55
- Chicharitooo
- Member
- From: Narnia <3
- Registered: 2012-03-04
Знаеш си това за фризьора че е грешно. Е, сега вече съм напълно сигурна.
Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.
#3 2013-03-02 07:29:02
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Полезно. С:
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#4 2013-03-02 10:27:16
- senseye
- Member
- Registered: 2012-08-07
И аз бях сигурна, но никой не ми вярваше!
[list=*]
[*]Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.
[list=*]
[*]- Уилям Шекспир[/*]
[/list][/*]
[/list]
#5 2013-03-02 13:24:26
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
И аз бях сигурна, но никой не ми вярваше!
(y)
#6 2013-03-03 14:29:21
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Полезно. С:
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#7 2013-03-10 21:42:22
- ezaura65
- Member
- Registered: 2012-05-01
и аз мислях ,че за фризиора това е грешно..защото косата расте от корените..не от върховете
What over our souls are made of , his and mine are the same !
#8 2013-03-19 17:55:15
- sheisbrutalbiitch
- Member
- From: >sunny beach<
- Registered: 2012-09-13
Pages: 1