Pages: 1
#1 2013-02-28 18:57:03
Re: Ще може ли няколко съвета
олее утре ще ходя в дирекцията да помоля да ме преместят от езикова във обикновена с преравнителен изпит и ще ми бъде приятно дами дадете някой съвет смисъл аз съм много ама прекалена много чувствителна ....а до това за преместването искам си във старият клас в новият има само надувки който не се издържат плс помогне те ми
(rain)
Just live your life
#2 2013-02-28 18:58:29
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Чакай малко, извинявай, че питам, но каква е причината?
#4 2013-02-28 19:13:49
- lady_ss1
- Member
еми те ме тормозят на не мога повече така дори и да се защитавам става по-зле и по - зле се като се появя пискат говорят кви ли не глупости
Не могат ли тях да ги накажат по някакъв начин?
Иначе какъв съвет по-точно искаш да ти дадем?
#5 2013-02-28 19:17:27
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Това не е решението. Винаги ли ще бягаш? Като изключим решението да се отяждаш и ти просто престани да обръщаш внимание. Изправи се срещу тях.
Не знам има ли ученик в момента, който да не е бил тормозен. Особено от съученици. Като се преместиш няма да решиш проблема. Не е гаранция, че като отидеш в друг клас няма да е същото. Аз също исках да се преместя главната принина бяха подигравки.. да кажем, че сега и аз съм гад.
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#6 2013-02-28 19:20:33
еми те ме тормозят на не мога повече така дори и да се защитавам става по-зле и по - зле се като се появя пискат говорят кви ли не глупости
Не могат ли тях да ги накажат по някакъв начин?
Иначе какъв съвет по-точно искаш да ти дадем?
еми при нас нямя как да ги накажат просто нямам думи
Just live your life
#7 2013-02-28 19:23:12
Това не е решението. Винаги ли ще бягаш? Като изключим решението да се отяждаш и ти просто престани да обръщаш внимание. Изправи се срещу тях.
Не знам има ли ученик в момента, който да не е бил тормозен. Особено от съученици. Като се преместиш няма да решиш проблема. Не е гаранция, че като отидеш в друг клас няма да е същото. Аз също исках да се преместя главната принина бяха подигравки.. да кажем, че сега и аз съм гад.
не искам да си мислите че бягам просто си има граници но те ги превишават пък все пак от аз съм единствената от съседния клас и е много гадно да си сам
Just live your life
#8 2013-02-28 19:26:59
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Не знам има ли ученик в момента, който да не е бил тормозен. Особено от съученици. Като се преместиш няма да решиш проблема. Не е гаранция, че като отидеш в друг клас няма да е същото. Аз също исках да се преместя главната принина бяха подигравки.. да кажем, че сега и аз съм гад.не искам да си мислите че бягам просто си има граници но те ги превишават пък все пак от аз съм единствената от съседния клас и е много гадно да си сам
Знам какво ти е. Аз мислех, че говориш за друго училище.
Иначе ти и да се преместиш пак ще ги виждаш..
Иначе какви съвети.. кажи защо искаш да те преместят, кажи, че си съгласна за приравнителни ако трябва. Също няма да е лошо да вземеш родител със себе си.
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#9 2013-02-28 19:28:37
- lady_ss1
- Member
Разбирам те. Аз също имах преди няколко дена този проблем, даже бях писалав Капризен за него. Разреши се. Поне сега не ме обиждат и дразнят. Изправих се срещу тях и всичко приключи. Намесих родители, учители, директори, психоложката даже и най-накрая се реши конфликта.
Изправи се и ти срещу тях... не позволявай да те мачкат. Няма само заради тях да се местиш в друго училище и да се съсипваш. Борила си се, учила си, за да влезеш в това училище, и сега заради някакви отрепки ще се махаш, и ще им доставяш удоволствие, че са успели да те сломят.
П.П. Защо майка ти не говори с техните родители?
#10 2013-02-28 19:32:18
утре със баща ми ще ходим да питаме може ли с преравнителен изпит в смисъл как трябва да се държа казаха ми че най - важното било да не плача друго незнам как да бъда по силна при него а и нали имам право за преравнителен изпит
Just live your life
#11 2013-02-28 19:35:33
Разбирам те. Аз също имах преди няколко дена този проблем, даже бях писалав Капризен за него. Разреши се. Поне сега не ме обиждат и дразнят. Изправих се срещу тях и всичко приключи. Намесих родители, учители, директори, психоложката даже и най-накрая се реши конфликта.
Изправи се и ти срещу тях... не позволявай да те мачкат. Няма само заради тях да се местиш в друго училище и да се съсипваш. Борила си се, учила си, за да влезеш в това училище, и сега заради някакви отрепки ще се махаш, и ще им доставяш удоволствие, че са успели да те сломят.П.П. Защо майка ти не говори с техните родители?
еми аз не съм в друго училище просто в друга паралелка а пък с тези родите ли неможе да се говори прецтави си какво е и класната е да те мачка също
Just live your life
#12 2013-02-28 19:36:08
- lady_ss1
- Member
Изправи се и ти срещу тях... не позволявай да те мачкат. Няма само заради тях да се местиш в друго училище и да се съсипваш. Борила си се, учила си, за да влезеш в това училище, и сега заради някакви отрепки ще се махаш, и ще им доставяш удоволствие, че са успели да те сломят.П.П. Защо майка ти не говори с техните родители?
еми аз не съм в друго училище просто в друга паралелка а пък с тези родите ли неможе да се говори прецтави си какво е и класната е да те мачка също
Ами, ти си решаваш. Все пак се дръж здраво на земята..
#13 2013-02-28 19:38:16
еми аз не съм в друго училище просто в друга паралелка а пък с тези родите ли неможе да се говори прецтави си какво е и класната е да те мачка също[/quote]
Ами, ти си решаваш. Все пак се дръж здраво на земята..[/quote]
не ти пожелавам класна като моята
Just live your life
#14 2013-02-28 19:54:21
- Chicharitooo
- Member
- From: Narnia <3
- Registered: 2012-03-04
И аз съм съгласна с горните мнения. Покажи им че си силна. Напук на тях се учи и изкарвай хубави оценки. Аз мисля, че преместването не е решението на проблема, но в крайна сметка ти си решаваш.
Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.
#16 2013-02-28 20:29:27
- miss_ya
- Member
- From: Narnia
- Registered: 2010-11-22
1.Аз също съм била тормозена и ме преместиха наще.Всъщност не им казах,че ме тормозят,а че не ми харесва там,трудно ми е и не издържам.
2.Ако се преместиш от езикова /такава с биология,информатика или каквато и да е профилирана всъщност/ в обикновена /т.е. без никакъв профил/ не се държи приравнителен.
3.Ако смяташ,че в друга пралелка ще ти е по-добре - премести се.. ;]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
Haytham Kenway
#17 2013-02-28 20:37:02
1.Аз също съм била тормозена и ме преместиха наще.Всъщност не им казах,че ме тормозят,а че не ми харесва там,трудно ми е и не издържам.
2.Ако се преместиш от езикова /такава с биология,информатика или каквато и да е профилирана всъщност/ в обикновена /т.е. без никакъв профил/ не се държи приравнителен.
3.Ако смяташ,че в друга пралелка ще ти е по-добре - премести се.. ;]
да ама обаче не съм учила разказвателни предмети
Just live your life
#18 2013-02-28 20:57:13
- miss_ya
- Member
- From: Narnia
- Registered: 2010-11-22
3.Ако смяташ,че в друга пралелка ще ти е по-добре - премести се.. ;]да ама обаче не съм учила разказвателни предмети
Примерно,казвам само,едно момиче дойде втория срок в моя клас.Тя е учила Химия някъде си в Бургас,however.Понеже мойта паралелка е Биология-География-Информационни технологии,ще държи приравнителни само по тези предмети.
Мисля,че няма да са нужни пшриравнителни,но все пак попитай ако ходиш.
[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
Haytham Kenway
#19 2013-03-10 18:05:44
- youngmoney9
- Member
- Registered: 2012-04-03
Абсолютно същото е и при мен, и между другото опитай се да ги опознаеш тези "надувки" и после ще си сигурна на 100% какви хора са, някои хора, като мен, слагат маска и се правят на по-силни отколкото са всъщност. Успех!
NO PAIN IS FOREVER!
Pages: 1