#1 2013-02-28 18:57:03

taina98
Member
Registered: 2011-01-10
Website

Re: Ще може ли няколко съвета

олее утре ще ходя в дирекцията да помоля да ме преместят от езикова във обикновена с преравнителен изпит и ще ми бъде приятно дами дадете някой съвет смисъл аз съм много ама прекалена много чувствителна ....а до това за преместването искам си във старият клас в новият има само надувки който не се издържат плс помогне те ми

lipssealed  angry  (rain)

Just live your life

#2 2013-02-28 18:58:29

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Чакай малко, извинявай, че питам, но каква е причината?

#3 2013-02-28 19:01:52

taina98
Member
Website

еми те ме тормозят на не мога повече така дори и да се защитавам става по-зле и по - зле се като се появя пискат говорят кви ли не глупости  lipssealed

Just live your life

#4 2013-02-28 19:13:49

lady_ss1
Member

еми те ме тормозят на не мога повече така дори и да се защитавам става по-зле и по - зле се като се появя пискат говорят кви ли не глупости  lipssealed

Не могат ли тях да ги накажат по някакъв начин?
Иначе какъв съвет по-точно искаш да ти дадем?

#5 2013-02-28 19:17:27

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Това не е решението. Винаги ли ще бягаш? Като изключим решението да се отяждаш и ти просто престани да обръщаш внимание. Изправи се срещу тях.
Не знам има ли ученик в момента, който да не е бил тормозен. Особено от съученици. Като се преместиш няма да решиш проблема. Не е гаранция, че като отидеш в друг клас няма да е същото. Аз също исках да се преместя главната принина бяха подигравки.. да кажем, че сега и аз съм гад.

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#6 2013-02-28 19:20:33

taina98
Member
Website

Не могат ли тях да ги накажат по някакъв начин?
Иначе какъв съвет по-точно искаш да ти дадем?

еми при нас нямя как да ги накажат просто нямам думи

Just live your life

#7 2013-02-28 19:23:12

taina98
Member
Website

Това не е решението. Винаги ли ще бягаш? Като изключим решението да се отяждаш и ти просто престани да обръщаш внимание. Изправи се срещу тях.
Не знам има ли ученик в момента, който да не е бил тормозен. Особено от съученици. Като се преместиш няма да решиш проблема. Не е гаранция, че като отидеш в друг клас няма да е същото. Аз също исках да се преместя главната принина бяха подигравки.. да кажем, че сега и аз съм гад.

не искам да си мислите че бягам просто си има граници но те ги превишават пък все пак от аз съм единствената от съседния клас и е много гадно да си сам

Just live your life

#8 2013-02-28 19:26:59

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

не искам да си мислите че бягам просто си има граници но те ги превишават пък все пак от аз съм единствената от съседния клас и е много гадно да си сам

Знам какво ти е. Аз мислех, че говориш за друго училище.
Иначе ти и да се преместиш пак ще ги виждаш..
Иначе какви съвети.. кажи защо искаш да те преместят, кажи, че си съгласна за приравнителни ако трябва. Също няма да е лошо да вземеш родител със себе си.

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#9 2013-02-28 19:28:37

lady_ss1
Member

Разбирам те. Аз също имах преди няколко дена този проблем, даже бях писалав Капризен за него. Разреши се. Поне сега не ме обиждат и дразнят. Изправих се срещу тях и всичко приключи. Намесих родители, учители, директори, психоложката даже и най-накрая се реши конфликта.
Изправи се и ти срещу тях... не позволявай да те мачкат. Няма само заради тях да се местиш в друго училище и да се съсипваш. Борила си се, учила си, за да влезеш в това училище, и сега заради някакви отрепки ще се махаш, и ще им доставяш удоволствие, че са успели да те сломят.

П.П. Защо майка ти не говори с техните родители?

#10 2013-02-28 19:32:18

taina98
Member
Website

утре със баща ми ще ходим да питаме може ли с преравнителен изпит в смисъл как трябва да се държа казаха ми че най - важното било да не плача друго незнам  как да бъда по силна при него а и нали имам право за преравнителен изпит

Just live your life

#11 2013-02-28 19:35:33

taina98
Member
Website

Разбирам те. Аз също имах преди няколко дена този проблем, даже бях писалав Капризен за него. Разреши се. Поне сега не ме обиждат и дразнят. Изправих се срещу тях и всичко приключи. Намесих родители, учители, директори, психоложката даже и най-накрая се реши конфликта.
Изправи се и ти срещу тях... не позволявай да те мачкат. Няма само заради тях да се местиш в друго училище и да се съсипваш. Борила си се, учила си, за да влезеш в това училище, и сега заради някакви отрепки ще се махаш, и ще им доставяш удоволствие, че са успели да те сломят.

еми аз не съм в друго училище просто в друга паралелка  а пък с тези родите ли неможе да се говори прецтави си какво е и класната е да те мачка също

Just live your life

#12 2013-02-28 19:36:08

lady_ss1
Member

еми аз не съм в друго училище просто в друга паралелка  а пък с тези родите ли неможе да се говори прецтави си какво е и класната е да те мачка също

Ами, ти си решаваш. Все пак се дръж здраво на земята..

#13 2013-02-28 19:38:16

taina98
Member
Website

еми аз не съм в друго училище просто в друга паралелка  а пък с тези родите ли неможе да се говори прецтави си какво е и класната е да те мачка също[/quote]

Ами, ти си решаваш. Все пак се дръж здраво на земята..
[/quote]

не ти пожелавам класна като моята

Just live your life

#14 2013-02-28 19:54:21

Chicharitooo
Member
From: Narnia <3
Registered: 2012-03-04

И аз съм съгласна с горните мнения. Покажи им че си силна. Напук на тях се учи и изкарвай хубави оценки. Аз мисля, че преместването не е решението на проблема, но в крайна сметка ти си решаваш. smile

Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.

#15 2013-02-28 20:04:06

taina98
Member
Website

се пак да попитам нали имам право на преравнителен изпит

Just live your life

#16 2013-02-28 20:29:27

miss_ya
Member
From: Narnia
Registered: 2010-11-22

1.Аз също съм била тормозена и ме преместиха наще.Всъщност не им казах,че ме тормозят,а че не ми харесва там,трудно ми е и не издържам.
2.Ако се преместиш от езикова  /такава с биология,информатика или каквато и да е профилирана всъщност/ в обикновена  /т.е. без никакъв профил/  не се държи приравнителен.
3.Ако смяташ,че в друга пралелка ще ти е по-добре - премести се.. ;]

[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
heart Haytham Kenway  heart

#17 2013-02-28 20:37:02

taina98
Member
Website

1.Аз също съм била тормозена и ме преместиха наще.Всъщност не им казах,че ме тормозят,а че не ми харесва там,трудно ми е и не издържам.
2.Ако се преместиш от езикова  /такава с биология,информатика или каквато и да е профилирана всъщност/ в обикновена  /т.е. без никакъв профил/  не се държи приравнителен.

да ама обаче не съм учила разказвателни предмети

Just live your life

#18 2013-02-28 20:57:13

miss_ya
Member
From: Narnia
Registered: 2010-11-22

да ама обаче не съм учила разказвателни предмети

Примерно,казвам само,едно момиче дойде втория срок в моя клас.Тя е учила Химия някъде си в Бургас,however.Понеже мойта паралелка е Биология-География-Информационни технологии,ще държи приравнителни само по тези предмети.
Мисля,че няма да са нужни пшриравнителни,но все пак попитай ако ходиш.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
heart Haytham Kenway  heart

#19 2013-03-10 18:05:44

youngmoney9
Member
Registered: 2012-04-03

Абсолютно същото е и при мен, и между другото опитай се да ги опознаеш тези "надувки" и после ще си сигурна на 100% какви хора са, някои хора, като мен, слагат маска и се правят на по-силни отколкото са всъщност. smile Успех!

NO PAIN IS FOREVER!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook