#1 2013-02-19 19:52:35

love_lovegirl
Member
Registered: 2012-05-22
Posts: 13

Re: Моята история...

Тези дни стоях замислена и се чудех как да започна тази "Моя история".
Ще я започна с едно кратко резюме: Казвам се Цветелина ( на 18 ) или на кратко както ми казват приятелите - Цвети (Цветинка, Цвеци) на по-галено. Та аз ще ви разкажа за мен и дългото ми влечение Сашо ( на 19 ) (от Александър), който никога не ме вземаше на сериозно, а аз винаги търчах, правех всичко за него. Но не всичко се въртеше около него и започнах да се виждам с други. Та ето я и самата история:

Бях съвсем малка, когато го срещнах. Около трети клас, дори все още помня как беше облечен, къде го срещнах за първи път и как се закачаше с мен.Срещнах го в дома на братовчед ми - Мирослав, който живее точно до нас, а Сашо идваше заради мен Не бях очарована от факта, че някакво си момче се опитваше да ме сваля ( ако мога така да го нарека ). Мразех го. В пълния смисъл на думата, мразех присъствието му, когато се закачаше с мен, бягах и не исках да го виждам. Не помня как стана всичко и как точно се влюбих в него. Започнах да го харесвам наистина много, а когато той идваше си играехме заедно ( все пак бях около трети или четвърти клас). Събирахме се заедно аз братовчед ми, сестра му ( Алисия) и Сашо. Бяха незабравими времена, които искам да върна, но не мога. Онова момче, което познавам бе съвсем различно от онова момче, което познавам сега. Държеше се с мен като с принцеса. ( Не, че съм разбирала от гаджета). Но усещах всеки един специален момент, а най-специалният беше, когато ме целуна за първи път, когато усетих устните му. Разбира се вече бях по-голяма и се сещах за какво ставаше въпрос. Помня как все още се криехме, за да се целунем, как бягах от нас, за да отида в дома на братовчед ми, за да видя Сашо. Всичко беше ново за мен, а тръпката незабравима. Сега докато ви пиша тази история у мен напират сълзи, защото искам да върна това време и да поправя всичко, което съм направила. Не помня какво се обърка между нас и кое ни накара да се разделим, но ще помня всяка една секунда и минута с него....

P.S - Не ме критикувайте ако има някоя правописна или пунктоациона грешка, не съм Паисий laugh


Другата част ще я пусна после или утре, ако ви хареса тази. Втората е с развитие smile

Offline

#2 2013-02-19 19:55:55

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20
Posts: 20,505

Re: Моята история...

Звучи ми като автобиография. Не е кой знае какво, но може да стане доста по-интересно. Давай натам (arrow)


[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

Offline

#3 2013-02-19 19:59:25

Harmony
Member
From: Los Angeles, CA ♥
Registered: 2012-04-09
Posts: 643

Re: Моята история...

Доста интересно и познато ми се струва :p


Because love will mean falling & he's afraid of heights...

Offline

#4 2013-02-19 20:14:54

love_lovegirl
Member
Registered: 2012-05-22
Posts: 13

Re: Моята история...

Second Part.


[b]Всичко беше доста детско, докато наистина не се разделихме и всеки пое по различен път.Мина доста време, а като казвам време нямам в предвид 1 2 месеца, а цели 4 години  Той започна да се вижда с какви ли не развалини, но чувах от братовчед ми, че все още ме обича и че иска да се съберем отново. Просто нещо ме караше да не се връщам при него. Знаех, че е станал развалина, лъжеше, мачкаше момичетата, а после ги захвърляше като някоя непотребна вещ. Връщаше си на онези, които са го наранили и са се подиграли с него. Заричах се до последно, че няма да направя грешката да бъда с него. Всеки път щом влезна в скай проверявах дали той е вътре. Нещо към него все още ме влечеше, въпреки че се отричах толкова много. Един ден стоях и си слушах музика,а през това време познайте кой ми писа - самият той - Сашо. Изтръпнах. Погледнах съобщението, но не отговорих веднага. Продължих да слушам музика и не след дълго му писах. Съобщението му гласеше: MyniK KaKvO sTavA ? Така пишеше той. Започнахме да си пишем, но както винаги не беше нормален разговор. Спорехме за момичетата, с които той се вижда и за какво ли още не. Не след дълго преди да излезне от Skype ме попита дали искам да се видим. Нямах много време за мислене и се съгласих. О, Божееее, та аз греех от щастие, все едно не стъпвах. Знаете как е, когато обичате някого и какво всъщност става.  Вечерта мислех да изляза на дискотека с приятелки, а след дискотека да се видим.
Урааа ! Дойде и дългоочакваната вечер, в която щях да се срещна с човека, който обичах безумно, но отричах до болка. Докато бях в дискотеката ми се обади, за да ме попита още веднъж дали съм съгласна. Че как да не съм ( си мислех на ум), но отговорих съвсем спокойно, -Ами, да съгласна съм. Разбрахме се  да ме чака пред нас, защото той не беше в дискотеката. След дискотеката заедно с Миро и Алисия се прибрахме...[/b]

Утре част 3, че ставам. smile)))

Offline

#5 2013-02-19 22:24:17

keminka
Summer Beauty
From: Варна~town
Registered: 2008-11-19
Posts: 3,031

Re: Моята история...

аааа стана интересно
и nedi ако не си прочела добре началото момичето е написало че това е нейния живот wink

Offline

#6 2013-02-20 06:20:56

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20
Posts: 20,505

Re: Моята история...

аааа стана интересно
и nedi ако не си прочела добре началото момичето е написало че това е нейния живот wink

Аз нали говоря, че ми прилича на автобиография .. Наясно съм, че е нейния живот...


[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

Offline

#7 2013-02-20 14:57:42

love_lovegirl
Member
Registered: 2012-05-22
Posts: 13

Re: Моята история...

Аз продължих нагоре, но си мислех, че може би ме е излъгал и че се е подиграл с мен. Но не след малко крещях на ум:
О, боже ! Какво виждам ?! Самият той, стоейки пред нас и чакайки ме. Онемях, наистина. Всичко в мен се преобърна щом го видях. Погледнах го сериозно и го попитах: - Здрасти, нали не чакаше твърде дълго?
Той ме погледна със зелените си очи, засмя се и каза:
- За теб чакането си струва. След което ме сграбчи и ме целуна. Не ме пускаше в продължение на около 5 минути, целувайки ме. Разтреперях се. Не знаех какво да му кажа, просто се усмихвах и не преставах да го гледам в очите, изтръпвайки в прегръдките му. Той отново ме сграбчи, погледна ме и ми каза:
-  Знаеш ли от кога те искам, МЪНИК ?
ЪъЪъ, Гледах и не можех да анализирам тази ситуация и това какво става, не знаех какво да кажа. Може би трябваше. Хеееееееей, та той беше моята първа любов и продължаваше да е. Прегърнах го силно, просто не знаех какво да кажа. Ако бях казала и аз теб, лиспваше ми щях да изглеждам като лека ( с каквито той излизаше), вместо това си замълчах ( сигурно съм изглеждала доста куха ). Бяхме прегърнати в продължение на 2 часа, като си говорехме това кой как е прекарал деня си и какво ново в неговия живот и дали няма някое ново попълнение. След тези разговори ме целуна силно пак и ме прегърна за лека нощ.
Прибрах се, но не помня как. Но не защото бях пияна, а защото летях от щастие. Нямах търпение да разкажа на майка ми, защото тя беше и е човекът, на когото споделям и имам най-голямо доверие.
Не бях спала цяла нощ, просто гледах тавана, усмихвах се като някоя луда, не знаех какво ще стане по нататък. Когато се съмна се събудих и бях на седмото небе, по-хубаво от рожден ден казваше един мои познат.
Бяхме решили с Миро и Алисия...

Част 4 по- късно smile

Offline

#8 2013-02-21 12:16:20

love_lovegirl
Member
Registered: 2012-05-22
Posts: 13

Re: Моята история...

Част 4. От малко по-късно стана утре, за което се извинявам !

Бяхме решили с Миро и Алисия да посетим едни наши приятели в близо село до града. Така и стана. Целият ден изкарахме там, а аз не спирах да мисля за него, как ме прегръщаше и целуваше. Как ми говореше мило и не спираше да ми повтаря, че ме иска. Звънях му да го чуя, но познайте.... " Телефона на абоната е изключен или е извън обхват и ще бъде уведомен за вашето обаждане, когато е достъпен". Първият път си помислих, че може би батерията му е паднала и не позвънях 2-ри път. Мина се около час-два най-много, пак пробвах, но пак същото нещо. Не мислех, че е нещо необичайно, а че просто телефона е изключен. Пробвах трети път и се отказах, след което разбрах, че просто не иска да ме вижда или да ме чува. Разбрах намека му и не бях особено доволна от този факт, при положение, че снощи ми говореше едно, а днес ?! С братовчедите ми стояхме до около 5-6 часа вечерта и решихме да се приберем. Бяхме го планирали по-ведро и по-весело, но както разбирате нищо не се получи. Прибрах се изморена, взех си душ и седнах на компютъра, за да не мисля за това, което стана, ноооо познайте, кой ми писа в SKype отновооо... Мхмммм, да Сашооо.
-  Здравей, мъниче как си ? - писа той.
- Здравей, малко съм уморена след днес, ти как си ?
- Какво си правила днес, че си уморена ?
- Бях на гости на едни приятели с Миро и Алисия, ходихме по кафетата и се разхождахме насам-натам, та затова. Защо ти беше изключен телефона днес?
- А ти защо си звъняла ?
- Не трябваше ли ?
- Mммм не, че не е трябвало, просто недей да ме търсиш на този номер.
- Интересно, снощи се държеше сякаш искаше да те търся.
- Разбрала си ме погрешно.
- Ясно. Лека нощ.
- Почакай къде тръгна, нека да си поговорим.
Изключих компютъра и си легнах. Зарекох се отново да не мисля за него, да не се интересувам и въобще всичко свързано с него да игнорирам. За мен от тук нататък той не съществуваше, защото разбрах намеците му и това, че никога не е бил и няма да бъде момчето, което обичах.

Пета часта по-късно мисля да я публикувам. smile

Offline

#9 2013-02-22 20:49:17

Harmony
Member
From: Los Angeles, CA ♥
Registered: 2012-04-09
Posts: 643

Re: Моята история...

чакаме smile


Because love will mean falling & he's afraid of heights...

Offline

#10 2013-02-23 19:32:35

love_lovegirl
Member
Registered: 2012-05-22
Posts: 13

Re: Моята история...

Извинявам се, имах малко проблеми с лаптопа.
Ето я пета част.

Тъй като беше лято и имаше с какво да се занимавам през свободното си време се обадих на приятелките ми, събрахме се. Говорихме си, смяхме се, но вътре в мен всичко плачеше, крещеше от това, че бях наранена от човека, който най-много обичах. Бях съвсем друга пред момичетата.... докато не се прибрах. Прибрах се, легнах на леглото, затворих си очите и пред мен беше той и онази вечер в която бяхме заедно, нищо нямаше значение. Само ние... докато майка ми не се обади да вечерям. Станах, избърсах си сълзите след което отидох да вечерям. Наистина, когато съм тъжна не ми личи. Умея да прикривам болката зад усмивката си, която всички обичаха никога не ме бяха виждали да плача.
Ноооо стига толкова драми. Бях наистина проключила с него, отклонявах вниманието си с приятелки, пишех си с други момчета, но само толкова ! ....
Минаха се 2 години, като през тези две години го виждах с други момичета. Болеше ме, но не си позволявах да говоря пред никой за него. За сълзите ми знаеше само аз и салфетката ми.
След като минаха тези 2 години, миналата година, т.е 2012, 4 Март. нашенеца Сашко отново ми писа: iMash Li vreme ? ... WTF ? Защо по дяволите ми пишеш си мислех аз ? Не му отговорих веднага.
- Za ? писах малко по-късно.
- Ami Za SeRiOzNaa Vruzka ?
- Seriozna vruzka, s koi be Sasho ?
- Kak s KoI ? S mEn ?
- I ot koga stana tolkova seriozen ?
- PrOsTo VecHe SyM Na DrUgO mNeNiE zA MoMiChEtAtA, a I IsKaM Ser. Vruzka.
- A i da ne bi akula da ti e doshul veche ?
- NeShTo TaKoVa, tA iSkaSh Li Da Se ViDiM i Da Si PogOvOrIm ?
Отново, WTF man ? Are u mad ?
- Mai ne sum mnogo sigurna smile
- NaIstIna mYniK, Ne Te OcEnIh na VreMe, sujaLqVaM, IsKaM dA se PoPrAVq.
Гледам и тъпея. Та той ми наговори куп неща, които ме накараха да се замисля, но не се съгласих. Между другото се разтреперях от и аз не знам какво, просто при мисълта, че мога отново да го имам, че ще бъдем пак двама и другите няма да имат значение. БОЖЕ .... Започнах пак да се вкарвам във филми. laugh Писахме си доста дълго вече не помня какво даже, но беше доста интересно и този път беше наистина смислен разговор, защото никога до сега не бяхме водили такъв. Когато изключих лаптопа бях наистина щастлива. Та вие нима нямаше да бъдете щастливи, ако човека, който сте обичали толкова дълго ви пише и ви казва, че е пропуснал шанса си и иска да бъде отново с вас и този път сериозно ? Преди да си легна...

Offline

#11 2013-02-28 20:36:36

Harmony
Member
From: Los Angeles, CA ♥
Registered: 2012-04-09
Posts: 643

Re: Моята история...

После.. smile


Because love will mean falling & he's afraid of heights...

Offline

#12 2013-03-02 12:15:06

love_lovegirl
Member
Registered: 2012-05-22
Posts: 13

Re: Моята история...

Мисля,че това е моята история, следователно аз я довършвам ! goo50chang ...
Както и да е.

Част 6.

Преди да си легна телефона ми звънна. Беше непознат номер и първият път не вдигнах. Вторият път вече вдигнах, а това беше той - Сашкоооо  sun .
Говорихме си около 20 минути, след което си легнах. Бях отново супер щастливо момиче, което може някога да съществува. laugh
На училище ходех с кеф, всичко беше толкова перфектно. И така в продължение на 5 дни си писахме и говорихме обаче когато се засичахме някъде не бяхме особено "влюбени", ако мога да така да кажа, пък и не беше станало нищо все още. Помня и първия път от дълго време насам, когато се видяхме пак за първи път laugh
Беше на 8-ми март 2012 година. Като през деня си писахме sms-и, а той ми чистити празника по толкова сладък начин....
С приятелките ми бяхме на ресторант, след което на дискотека ( все пак нашата вечер) laugh. Забавлявахме се цяла вечер, беше уникално не знаех какво по-хубаво можеше да бъде. Та ето,че по-хубавото стана. Прибрах се. Преоблякох се и си оправих леглото за лягане, докато телефона не ми звънна.... а ма той бил Сашко бе laugh.
-Ало ?
- Мъник, какво правиш ?
- Оправям се да лягам.
- Вече ? А как изкара вечерта ?
- Ами да, доста късно е вече ( беше около 2 часа). Страхотно, една от най-хубавите ми вечери.
- Мога да я направя по-хубава, ако излезнеш.
- Току-що се прибрах и съм уморена, може ли да го отложим за друга вечер.
- Е тази вечер няма да е 8-ми март.Излизай аз съм почти пред вас.
- Ама вече сме след 12 и е 9-ти laugh, смеейки се. А, чакай .... пред нас ?
-Да, излизай. След което затвори.
- Бях доста силно изненадана .... ъъъъъ, шокирана може би.
Облякох се набързо и излезнах, какво да видя. Сашо с букет !
- ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МЪНИК. След което ме целуна.
Ефекта УАУ ! laugh. Онемях, благодарих му и го целунах.
Стояхме до около 3 - 3:30 ч. Говорихме си, разказах му как е минала вечерта, той също. И, че докато съм си мислила, че няма колко по-хубаво да бъде, и ето, че той се появи. Моята изгора !
- Стана доста късно, да се прибираме вече. - казах аз.
- Добре, но пак ще ти звънна да се видим !
- Усмихнах, продължих напред, а той ме спря и ме целуна силно за лека нощ. Имах чувството, че всичко се повтаря отначало. Това не са ли пак номера, за да ме използва, да се подиграе с мен и с чувствата ми.... Това ли заслужавам, за дето го обичам безумно ?!....
Но не това бе важно в този момент. Легнах си отново щастлива, това беше най-щастливият ми период от живота.
На другия ден...

Offline

#13 2013-03-22 20:00:25

dynda2
Member
Registered: 2010-10-27
Posts: 67

Re: Моята история...

ннекстт  smile

Offline

#14 2013-03-23 12:06:26

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29
Posts: 2,085

Re: Моята история...

ннекстт  smile


[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

Offline

#15 2013-03-25 09:42:11

IoNz17
Member
Registered: 2010-01-11
Posts: 273

Re: Моята история...

ннекстт  smile


All It Takes Is 1 Song To Bring Back 1000 Memories ... music

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook