#1 2013-02-12 12:58:23

butterflyyy
Member
Registered: 2012-08-13

Re: Аз имам нужда от него, а той от нея.

Не е ли жалко и тъпо? Да имаш нужда от някой, който не се сеща за теб.. Да искаш само и единствено него.. да ти тичаш след него, а той след нея ..

#2 2013-02-12 13:25:58

Sissy_love
Member
From: in purple clouds
Registered: 2012-03-30

Не е ли жалко и тъпо?

Веднага ти отговарям!
Не, не е тъпо!Никога ли не си усещала пеперудки в коремът когато видиш този,който харесваш?Никога ли не си потъвала в нечии очи?Никога ли не си била на 7-то небе само когато ти кажи този някой "Здрасти"?!Това са чувства,които никога няма да забравиш...И усещането и надеждата,че той ще те забележи все някога те крепят и винаги ти казват "Продължавай!Притежавай надеждата".

Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.

#3 2013-02-12 13:30:09

butterflyyy
Member

наричат се напразни надежди и след това.. в един момент осъзнаваш истината и пеперудките се превръщат в пустиня и пустота smile Излишна болка бих казала.

#4 2013-02-12 13:39:34

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

За какво да се бориш за някого, който пък не се бори и не полага никакви усилия да бъде с теб? За всеки влак си има пътници.

#5 2013-02-12 13:50:48

Versii
Member
From: Varna
Registered: 2011-09-22

Не е ли жалко и тъпо?

Веднага ти отговарям!
Не, не е тъпо!Никога ли не си усещала пеперудки в коремът когато видиш този,който харесваш?Никога ли не си потъвала в нечии очи?Никога ли не си била на 7-то небе само когато ти кажи този някой "Здрасти"?!Това са чувства,които никога няма да забравиш...И усещането и надеждата,че той ще те забележи все някога те крепят и винаги ти казват "Продължавай!Притежавай надеждата".

(y)  (y)  (y)  heart

ℒCOCA♥

#6 2013-02-12 14:29:21

Krusu123
Member
From: In my heart ..
Registered: 2012-07-21
Website

Не е ли жалко и тъпо?

Веднага ти отговарям!

(y)

Just because someone smiles all the time,
doesn't mean their life is perfect.

#7 2013-02-12 15:04:29

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Любовта е повече от "пеперудки в стомаха".
Предполагам не си на повече от 16, не го мисли много. Много като "него" ще срещнеш. smile

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#8 2013-02-12 16:49:06

butterflyyy
Member

Това е проблема. Срещнах много като него и сега знам, че го искам.. само и единствено него!

#9 2013-02-12 17:43:36

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

От обективна гледна точка със сигурност изглежда жалко и глупаво. Лично на мен подобни картини ми правят лошо впечатление и ме карат да си замислям, дали въпросният човек, чиято любов и чувства са несподелени, всъщност не притежава самоуважение. Но това е от обективна гледна точка. Поставянето ни на нечие чуждо място, понякога може да ни изненада с неочаквани резултати от самите нас.

Всичко си има граници. Любовта и чувствата понякога ни правят слаби и замъгляват преценките ни, но това не значи, че ние и в действителност сме такива. Когато започнеш да тъпчеш и загърбваш себе си заради някой друг повече от допустимото, то значи е дошъл моментът да се осъзнаеш. А кога е дошъл този момент, всеки решава сам за себе си.

#10 2013-02-12 19:46:49

мимозата
Member
From: *Wonderland*
Registered: 2011-11-06

Не е ли жалко и тъпо?

Веднага ти отговарям!

(y)  nod

[img]http://i1062.photobucket.com/albums/t497/nutella-k-i-t-t-y/Panda_GIF_by_PandaBearRae.gif[/img]

The day I learn to fly,
I'm never coming down.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook