Pages: 1
#1 2013-02-10 19:40:06
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Re: Силата на губещият.
"Лъвицата се влюби ... бори се и загуби."
Всеки човек ... всеки човек се бори,стига да има кураж за това ,но за да загубиш,за това,трябва усещане ... не си ли усетил загубата,никога не си загубил.Времето е предимство,стига да се ползуваш правилно от него,а силата,силата е тежест,която познава само загубилият.Да се бориш за нещо,което не може да се докосне,за нещо,което няма материална стойност е много по – трудно ... но стойността на такива блага,никога не може да се купи и никога не може да се притежава вечно ... никога не може и никога не трябва.Красиво е да се спечелят такива блага,но много по-важно е след като си ги загубил,да намериш сили,да го признаеш пред себе си,да поемеш тежестта от липсата им.Да поемеш тежестта на нещо,което не е видимо е много трудно,не можеш да го споделиш,а и да го можеш,за друг,то няма да има да има такава стойност,той не само,че няма да го види,но той няма да го усети.Това е може би най-тежкият товар.Никога болката не е една и съща ... ситуациите да,но болката не.Предполагам тогава сълзите не са толкова голям признак на болка,колкото самото мълчание,колкото самото уединение от Света.Да почакаш месец или два или три е уважение,уважение към чувството което си изпитвал,за което си се борил,но да чакаш година,две ... три,е,това боледуване по загубеното.Нарушение на Аза.Когато ядът от загубата,не бъде преодолян,той се стоварва върху ни и нарушава правото ни за живот.Трябва да се помни,знае,че не е толкова важно да спечелиш,от колкото да загубиш с чест и с ясното съзнание за такава … казва го жена,която си призна.
#2 2013-02-10 19:44:21
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Разсъждаваш наистина много вярно. Браво!
#4 2013-02-11 03:40:54
Oще с първото изречение пробуди в мен нуждата да се бунтувам.
Всеки човек ... всеки човек се бори,стига да има кураж за това,но за да загубиш,за това,трябва усещане.
Мисля, че напълно си разменила местата на думите и объркала смисъла. За да загубиш се иска кураж, а за да се бориш и да спечелиш се иска както кураж, така и усет(усещане).
Това повторение в началото мисля, че е крайно излишно, както и тези запетайки без интервали, впрочем.
За мен пишеш доста хаотично, а на моменти и безсмислено.
Освен това факта, че свързваш всичко с любовта или задължително подправяш с нея, ми идва малко в повече на моменти. А може и аз просто да съм попадала все на подобни твои произведения.
#5 2013-02-11 14:42:35
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Разсъждаваш наистина много вярно. Браво!
#6 2013-02-14 21:23:14
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Благодаря за коментарите Ви!
Pages: 1