Pages: 1
#1 2013-01-28 19:44:16
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Re: Помня / спомени /
От както се помня все с изкуство се занимавам. Помня,че като малки аз,сестра ми и братовчедка ми имахме своя група , наречена „ Дует Усмивка” , сами създавахме песни , в смисъл сами си пишехме текстовете,сами си измисляхме мелодиите. Помня една „наша песен” ... „Обичам те” се казваше или по скоро “ I love you “ , и в нея се пееше неща от сорта „ ... пиша за теееб,любовно писмо в него ще пише “ I love you, I love you “ ... “ , била съм някъде около 8 или 9 годишна,а те на около 13 или 14. Знам,че правихме и списание,всеки месец ... какво да е било,правили сме го с блокови листи и изрязвахме,лепяхме разни неща вътре,писахме ... и го продавахме. Не знам на другите деца как са им давали пари,джобни,но знам,че ние правихме или „концерт” или „списания” или театрални постановки и така си изкарвахме парите. Помня като правихме театрални постановки,помня в една такава постановки,че бях щъркел ... с един хартиен клюн. Общо взето бяхме малки,но творяхме.Да,творяхме. Имахме и предаване „Билка” се наричашеи там излизахме и вземахме интервю от хората,за това как се лекуват и т.н.Помня,че и пaрфими правех от цветята на мама,тази които имаха аромат.Мама не се сърдеше,че им късам цветята. Помня,че правихме и клипове на песните си ... и комшията,когато излезе ядосан и ни каза „ Абе,вие не разбрахте ли,че не можете да пеете!” ... е,това не ни спря.Помня и като си разбих устата.А,помня и че много исках да имам дълги нокти,знаех,че ще имам ... и все пак режех сламки и си ги лепях по ръцете.Помня,първият си стих,го научих под масата,докато мама учеше сестра ми да рецетира стиха за първият учебен ден,тя бе на 7,а аз на четири... излязох от масата и казах „Знам го стихотворението”. Помня и че пишех писма до Бог и го молех да спусне стълбичка,за да можем да се видим с пра дядо,пра баба,дядо ... Помня и мама,помня мама,като бях дете,седнала на дивана в кухнята,седнала и четеше еднa огромна книга ... почти винаги я четеше. За мен тази книга беше най-голямата.След време разбрах,че е чела „Библията”.Помня много неща ... Помня как правихме дрехи,помня,че плетяхме – лицево,опаково ,изплетох един шал,първият си шал на 9. помня и ... за пъри път като седнах на шевна машина за да ушия нещо,бях на 14.Помня,че като малки ... леля ни четеше „Робинзон Крузо” , а аз му виках „ Робинзон Хоризонт”.Помня,правихме кукли от кълбета и от пръчки ... как рисувах навсякъде където ми видят очите,харесваше ми да рисувам.Помня как една приятелка ме викаше редовно да и правя "татуировки" като и рисувам по тялото с флумастер. Помня ... помня доста неща.Е,сега едната учи „финанси”, другата „лингвистика” ... и само аз продължих да се занимавам с изкуство. Не съм мислила,че ще дойде този момент или ... не знам.Обаче помня ... беше красиво.
#2 2013-01-28 20:28:21
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Отново нещо хубаво! Това с пиесите и аз го правех. Колко хубаво беше тогава... (f)
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#3 2013-01-28 21:40:04
- happy_time_day
- Member
- Registered: 2012-03-02
Невероятно!!!!
I'm becoming... Brundlefly.
[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]
#4 2013-01-29 09:44:23
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Прекрасно е!
#5 2013-01-29 11:58:18
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28