#1 2012-12-30 17:41:59

m_ii_m_k_a
Member
Registered: 2012-08-10
Posts: 20

Re: Как да се справим с раздялата?

През целия си живот се разделяме с най-различни хора. Идват и си отиват от нашият живот. Те са значими, по-малко значими и не чак дотам значими. Значимите хора така да ги наречем условно, които остават следи в нас, напускайки нашият живот и от това ние изпитваме т.нар. болка, плачем, мислим след това известно време, това е защото сме изпитвали едни или други чувства към тях. Хората различно реагираме на раздялата. Зависи каква е тя?!Въпроса тук е – Как да се справим с раздялата свързана с любимия човек?!
Това е тежко решение дали ние сме решили да се разделим с този човек или той се е разделил с нас. И в двата случая ние преживяваме тази раздяла.В първият случай когато ние сме взели това решение, а то може да бъде подтикнато от различни обстоятелства като например:
- вие сте решили да се разделите, защото вече не може да продължавате с този човек, прекалено много сте дали от себе си и сте направили различни компромиси за него и виждате, че нещата няма да се променят. Той е все така безразличен и лежерен към вашата връзка(хайде да не насилваме нещата с тежки термини) – отношения. Нямате яснота върху тях, вие искате да го виждате, но така и не получавате това което искате.
Не виждате от негова страна някаква инициатива и желание за вас.
Разминавате се в желанията си. И в един момент се изморява човек от всичко това и решава да прекрати контакта си с този човек.
Но знаете ли, когато се взима едно такова решение за т.нар Край това се преживява първо вътрешно и предварително, бушуват най-различни чувства във вас, може да плачете, после да сте добре, после да изпаднете в апатия, безразличие. След известно време може да ви залипсва, да го изревнувате. Преминавате за отрицателно време през всички емоционални състояния, но се справяте, защото вие сте взели вътрешно в себе си решението да сложите края. Нооо в действителност той не знае все още, не знае, че вие сте го преживели предварително. И когато наистина се сложи край на тези взаимоотношение вие самата сте по-добре.
Той е решил да се раздели с вас. Всичките ви мечти и светлото бъдеще изчезва за в миг, преминава едно ледено чувство през цялото ви тяло и ставате толкова мъничка и уязвима, че първоначалната реакция е много неадекватна. Просто няма реакция.Но след известно време осъзнавате случилото се и рухвате все повече и повече, преминава цялото ви време с този човек, появяват се спомените, сутрините, вечерите, всички мигове прекарани с него. Изпитвате една невероятна липса, сякаш част от вас я няма и никога повече няма да е там. Няма точна рецепта как да се справим с раздялата, но преди всичко Ние самите трябва да искаме, да поискаме да се Справим, да го преживеем, не го ли желаем то просто няма как да се случи. Ще се лутаме в себе си, ще се самосъжаляваме и ще затънем в собственият си ад. Ако ни се реве- ревем, ако искаме да говорим – говорим, реакциите в такива случай са изключително спонтанни. Нормално е да изпитваме нужда силно да чуем субекта да изкажем колко ни боли, но това е много грешно и не бива да го правим.
Това е като абстинентните състоян ия при зависимостта към опияняващи вещества.Спрат ли се и настава криза, настъпва глада към дрогата и тогава човек е способен на всичко за да си я набави. Раздялата е нещо подобно, няма го повече човека оставате сама и го търсите готова сте на всичко за да се върне за да сте заедно и не мислите дали това е добре за вас, дали ще се чувствате щастлива вие просто го искате.
Борбата е тежка и мъчитена, но преминава, справяте се и виждате колко силна сте станала и че просто този субект не ви е заслужавал и че на света има и други хора. Ще срещнете човека мили дами, който наистина ще ви даде това което искате и това което заслужавате, ще оцени всичко което правите и ще бъде щастлив с вас. Ще се радва да бъде ангажиран с вашето внимание, ще се разбере с вас 2-3 дни по-рано за да ви види, ще си планира времето и то само и изцяло за вас, Той просто ще ви иска с цялото си сърце. И когато се обърнете назад във времето ще видите, колкоооо загубени моменти сте имали, колко много сте съсипвали себе си само и само да бъдете с този, които не вие оценявал и този който сте Обичали напразно.
Но всичко това вие направило по-силна, по-мъдра и по-търпелива и ще ви показва за напред как от самото начало да не постъпвате за да може да имате една по-щастлива и по-ценна Връзка и наистина да е Връзка. Да не се страхувате, че сте с този човек и да може, когато през деня се сетите за него да има усмивка на вашето лице а не да ви свива под лъжичката и да се чудите – ще се обади ли или няма да се обади? Кога ли някога може би ще звънне, просто няма да сте на изчакване за вниманието на някого.
Така че дами както една раздяла е коварна и кошмарна така тя е много хубава и води след себе си прекрасни нови мигове в живота ви!


it's a big big world, it's easy to get lost in it [img]http://prikachi.com/images/262/5164262x.gif[/img]

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook