#1 2012-12-29 22:27:06

siminceto
Member
Registered: 2011-03-12

Re: Способността да пееш

Любопитно ми е дали някой простодушен човечец , с мечта да пее *me*  може да се научи ... Можеш ли да се научиш да пееш или това си е вроден талант само на ''избраните'' ?

#2 2012-12-29 22:33:33

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Защо избраните са в скоби?! Да не е посредствено да имаш талант ?!
Да,ЧОВЕК може да се научи да пее,стига да се упражнява,да,няма да а като за сцена,но като за ппред приятели или малка публика,ще се получи.Пък и то всеки певец стана,както баба казва,кой му ходи е ходи,започнал да пее. После ми викат ,че това е нискодоходно ,не е така ...

#3 2012-12-30 07:01:01

Sissy_love
Member
From: in purple clouds
Registered: 2012-03-30

... Можеш ли да се научиш да пееш или това си е вроден талант само на ''избраните'' ?....

Няма такова нещо като "избраните".Аз лично когато бях на 7 исках да правя много неща.Примерно:Да танцувам балет-в началото неможех но сега мога да стоя на пръсти и да танцувам малки съчетания.Другото които исках е:Да танцувам модерни танци-Отначало само се блъсках в някоой,но после напреднах в групата и станай най-добрата...След това пък исках да свиря на пияно-изобщо неможех,отидох само на един урок и разбрах що годе сега мога да свиря Гамата въпреки,че не съм ходила на уроци -НАУЧИХ СЕ ГОРЕ ДОЛУ!!!!След това от около 5 години насам искам само да пея харесва ми.Отначало започнах да пея само пред майка ми и баща ми и те казваха,че пея зле.След това си слагах слушалките и започвах да пея около 2 години не съм пяла пред никой а само сама със слушалките.След това излязох на изява-избра ме учителката по музика и спечелих 1-во място.Все още неумога да пея идеално,но се научих.|Изводът ми е,че ако си упорит в нещо можеш да го наичуш.Сега всички неща които съм пробвала ги знам и мога така да се каже от обща култура.Такаче МОЖЕШ ДА СЕ НАУЧИШ СТИГА ДА ИМАШ ВОЛЯ И ВЯРА.

Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.

#4 2012-12-30 08:35:38

just_incredible
Member
From: London
Registered: 2011-01-05

От 11г. се занимавам професионално с пеене и музика и специално в пеенето съм срещала уникално трагични индивиди с огромно желание да се научат и да ти кажа за 1 година успяха да извадят доста прилични гласове. smile Просто ти трябва много време,добър учител,който да ти обърне повечко внимание докато напреднеш и вярвам,че нещата ще се получат. Успех  sun

#5 2012-12-30 11:06:01

newsy_95
Motherfucker. ××
From: Варна
Registered: 2011-09-12

Ами ходи на уроци, и може пък да се научиш.Е,няма да си толкова добра като Андреа де,но все пак. laugh
То повечето днешни звезди само си преправят гласовете и сякаш таланта остава малко на заден план...

you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]

#6 2012-12-30 16:52:51

siminceto
Member
Registered: 2011-03-12

Избраните е в скоби , защото никой не е по-важен от другите , просто положих акцент . Иначе това ми беше въпроса , благодаря за отзивите ..

#7 2012-12-30 20:41:30

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Защо избраните са в скоби?! Да не е посредствено да имаш талант ?!
Да,ЧОВЕК може да се научи да пее,стига да се упражнява,да,няма да а като за сцена,но като за ппред приятели или малка публика,ще се получи.Пък и то всеки певец стана,както баба казва,кой му ходи е ходи,започнал да пее. После ми викат ,че това е нискодоходно ,не е така ...

(y)

#8 2012-12-30 20:47:33

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Естествено, че можеш
Винаги съм можела да пея, но това което знам е, че дори и аз съм се упражнявала, да пея професионално. Всички се упражняват малко или много. Напълно е възможно да научиш човек да пее, естествено, не за пред сцена, защото професионалистите винаги ще разберат, но за пред компания става. Дори успях да науча едно момиче оперно. Всичко е възможно-има ли воля, има и начин С:

.
Verlieben. Verlieren.

#9 2012-12-31 08:31:30

Yonnie Salvatore *
Member
From: Бургас
Registered: 2011-09-24
Website

Абе, важното е да имаш що годе хубав глас и да пееш ритмично, да не си като дърво. А фалшивостта се оправя с уроции.

I make music to numb your brain x
Стар профил: yoo_97
Tumblr.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook