- Index
- » Кош
- » Приятелка.
Pages: 1
#1 2012-12-29 11:51:24
- Yonnie Salvatore *
- Member
- From: Бургас
- Registered: 2011-09-24
- Website
Re: Приятелка.
Преди с най-добрата ми приятелка бяхме неразделни, но откакто сме във различни училища все се виждаме супер рядко. Често като си правим уговорки, се развалят, заради нейни роднини или заради нещо друго. Сякаш си мисли, че като сме най-добри приятелки мога да чакам вечно и да прощавам всичко, но честно казано ми омръзна и ѝ го казвам постоянно. Тя казва, че не е виновна и че на нея ѝ е гадно. Как да я накарам да казва "НЕ" на роднините си и да не разваляме уговорките си?
#2 2012-12-29 12:05:27
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Този проблем, според мен трябва да споделиш и с вашите, ако все още не си го направила, и да го обсъдите и с нейните роднини.
#3 2012-12-29 12:47:32
- h0neyLemonade
- Nσt Pretty Enσugh
- From: Rosewood
- Registered: 2010-07-20
Същият проблем е и при мен.
Когато започна гимназията с нея бяхме в различни класове.Първата година бяхме заедно почти навсякъде.Втората година , НЕ ! Нито ми пишеше , нито ми се обаждаше , нито идваше в класна ми стая да ме поздрави.Сега аз се преместих от тази "елитна" гимназия поради причината , че всичко там стана повърхностно , надменно , надуто и т.н.
Не сме излизали само двете от 25 декември , миналата година , а се познаваме от деца ! Бяхме неразделни.Последния път когато излязохме бяхме три момичета , а това беше в края на април месец.Всеки път и пиша да се видим , а тя все имала уговорка или т.н. Днес щяхме да се виждаме , ама не ми е писала . Каза ми , че си намерила нова компания , променила се е. Аз й казах "Да , но не забравяш старите си приятели , нали ?" и тя "Еми.."
Както и да е.Поговори с нея , а ако не те допусне до себе си и с чист разговор, просто я зарежи .Такива "приятелки" не са никакви
[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]
#4 2012-12-29 13:21:29
Както и да е.Поговори с нея , а ако не те допусне до себе си и с чист разговор, просто я зарежи .Такива "приятелки" не са никакви
![]()
You don't know who i am
[img]http://prikachi.com/images/249/5198249q.gif[/img]
#5 2012-12-29 13:30:41
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Не че нещо, но в нашия град няма такова нещо като елитна гимназия.
Он:Нормално е, когато се срещнете с нова среда да се промените.Кръга, познатите и всичко около вас да се промени.
Според мен не сте истински приятелки и никога не сте били(колкото и кофти да звучи).
Ако бяхте истински приятелки ВИНАГИ щяхте да намирате време една за друга, било то и по 5 минути. Като не иска да се виждате - у лево и си търси друга компания.
С моята най-добра приятелка бяхме на 40км разстояние за 7-8 години, но съумяхме да си запазим приятелството и днес все още сме приятелки(дори съквартирантки).
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#6 2012-12-29 14:12:51
- -atanasowa
- Member
- Registered: 2012-08-07
Не мислиш ли за малко егоистично да я караш да предпочита теб пред смейството?
И айм сори за грубия въпрос, просто не знаех как точно да го кажа иначе. Не се засягай.
А и, съвсем нормално е. С; И аз бях в същото положение, но това което е, научи се и ти да казваш не. Покажи й, че ти е важна, но и ти си имаш живот. Ако и тогава не й пука, значи не ти е истинска приятелка. Това е.
Он; ако е истинска, както при мен, ще намира дори и минутка време да те види. ;З
.
Verlieben. Verlieren.
#7 2012-12-29 14:21:31
- Yonnie Salvatore *
- Member
- From: Бургас
- Registered: 2011-09-24
- Website
Ам, не е толкова зле, ние се виждаме почти всяка седмица. Дори преди малко бяхме заедно. И другата седмица пак ще излизаме, дори ще сме по цял ден заедно. Освен това, преди като се виждахме всеки ден беше заради училището. Иначе пак си ходеше по роднини. Техните са раведени и винаги е ту тук, ту там. Пак си споделяме, пак всичко си е така, просто тя сега се има много и с други хора. Явно просто ревнувам. По-голямата част от проблема е в мен. Благодаря за отговорите, но явно трябва просто да свикна, че нещата не са както преди и не могат да бъдат. Можете да заключите темата.
#8 2012-12-29 21:55:51
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Ти в началото каза съвсем различно нещо, че едва ли не те пренебрегва и не можете да се виждате..както и да е, явно и ти не знаеш какво търсиш. ..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Приятелка.