#1 2012-12-22 13:59:13

smileme
Member
From: ~In my Dream~
Registered: 2011-09-23
Website

Re: Проблем с Bs player

От много време работя с този плеър и до сега не ми беше правил проблем. Не помня с коя версия бях преди, но компютърът ми се изтри, защото трябваше да го занеса на поправка и сега си инсталирах версия 2.62 (кракната). Когато си пуснах филм няколко пъти през определено време ставаше следното: Чува се звукът на филма, но картината не се движи и се повтаря звук, като при грешен натиснат бутон (не знам дали ме разбирате какво имам предвид). Като опитам да отида в друга програма не екрана се получава някаква смесица от половин прозорци на различни неща, които съм си отворила на лаптопа. Натиснах Ctrl+Alt+Delete и отворях Tesh Manager-a, но там ми дава, че всички програми си работят. Единственото, което можеше да се прави е да се рестартира лаптопа и от там нататък всичко си беше добре и си пусках филма до където съм стигнала... до следващото такова нещо. Някаква идея какъв може да е проблема? И моля ви не ми предлагайте други плеъри. Мерси предварително! smile

#2 2012-12-22 14:56:09

Taking a Stand
Member
From: Manhattan
Registered: 2012-03-30

Единственото, което мога да ти предложа е да деинсталираш тази версия на плеара и да видиш какво ще стане.
Другото, което можеш да направиш е пък да си дръпнеш друга по нова версия на BS- то.

“True confidence leaves no room for jealousy. When you know you’re great, you have no need to hate.”

-Nicki Minaj

#3 2013-01-28 22:38:11

sweet_g1rl
Member
From: Бургас
Registered: 2010-01-14

и при мен беше така .. единственото което мога да предложа е реинстал: триеш и наново smile

[img]http://www.design-warez.ru/uploads/posts/2009-06/1245933127_630.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook