Pages: 1
#1 2012-12-16 15:58:52
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Re: Лазерен принтер
Имам лазерен принтер в нас и от доста време ме интересуват едни въпроси относно него. Ако някои разбира от подобни неща, бих се радвала да ми отговори:
▲ Вярно ли е, че боята при лазерния принтер се изчерпва по-бавно за разлика от другите принтери?
▲ Колко време след купуването на лазерния принтер трябва да му се сменя боята и каква е основната му поддръжка?
▲ Колко струва пълненето с боя на такива принтери? Ако не знаете цени, поне ми кажете дали е скъпо. (:
▲ Специалист ли трябва да му слага боята или можем и сами? Ако става и сами, как става тази работа с пълненето на принтера?
Питам, защото имам такъв принтер от 4-5 години вече и оттогава не сме му сменяли боята, защото майка ми твърди, че тези принтери били много издръжливи, а и било скъпо, но аз реших все пак да се консултирам. Ще съм благодарна, ако ми отговорите. (:
#2 2012-12-16 17:01:24
- ™ПрАсКоФкЪ™
- ™®•†•?ДøСтЪп ЗåБрАнЕн?•†•®™
- From: Там , където теб те няма !
- Registered: 2009-09-08
▲ Вярно ли е, че боята при лазерния принтер се изчерпва по-бавно за разлика от другите принтери? - Да
▲ Колко време след купуването на лазерния принтер трябва да му се сменя боята и каква е основната му поддръжка? - На мен ми струваше 50 лв. (само черна) + кутия, иначе за пълнене предполагам, че не е повече от 30 лв. (взависимост от офиса, в който го зареждаш)
#3 2012-12-16 17:33:32
- lady_ss1
- Member
Благодаря ти много за информацията.
#4 2012-12-16 19:15:20
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
▲ Вярно ли е, че боята при лазерния принтер се изчерпва по-бавно за разлика от другите принтери? - Да
▲ Колко време след купуването на лазерния принтер трябва да му се сменя боята и каква е основната му поддръжка? - Аз за първи път си я смених, когато започна да избледнява, това ще рече около 4-5-6 месеца след закупуването му. (но ми казаха, че по принцип на около 200 принтирани страници се пълни нова.
▲ Колко струва пълненето с боя на такива принтери? Ако не знаете цени, поне ми кажете дали е скъпо. (: - на мен ми струваше около 20-25лв
▲ Специалист ли трябва да му слага боята или можем и сами? Ако става и сами, как става тази работа с пълненето на принтера? Мисля, че може и сами, но е препоръчително да я смениш при специалист :D
#5 2012-12-24 15:15:58
- lady_ss1
- Member
Благодаря!
Pages: 1