Pages: 1
Topic closed
#1 2012-12-10 22:26:02
Re: Не знам дали да му кажа..
Здравейте. Пиша Ви защото мислих, мислих над това и не можах да реша сама.... май ми е нужна малко помощ.
Значи, преди година с едно момче се запознахме в нета (знам колко тъпо звучи).
Излизали сме 10-20 пъти, тъй като сме от различни градове (на 80 км сме един от друг) и с времето се привързах супер много към него. Мислех си в началото, че е чисто приятелски, но след последните ни 2-3 срещи усещам нещо съвсем друго... С нетърпение чакам да се прибера и да му пиша, а в дните преди да идва... не мога да спя. Знам, че звучи смахнато, и че това за градовете е много тъпо, но се случи...
Та въпроса ми е - да му кажа ли? Като цяло не сме говорили за това, мисля, че той ме приема само като приятелка, но не знам... напоследък му подхвърлях туй онуй... всички други се усетиха само той не.
Чудя се, защото ако му кажа, може би ще изглеждам жалка ;/ и тъй като винаги ме е знаел като `недостъпната` и донякъде `лошата`;д (дълга история, нищо конкретно с НАС), а пък и ще прецакам приятелството ни... Ох, ох... Не знам.
Объркана съм и аз вече не знам какво се случва, само знам, че го обичам.... Какво да правя?
Аз съм на 17, той също.. Почнахме да се виждаме преди 3 месеца.. от тогава се виждахме точно 19 пъти ( броих си ги туко що) ;д не знам дали има смисъл да пробвам или не.. Нуждая се от съветите ви!
Sometimes it's better to be alone. Nobody can hurt you ..
[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]
#2 2012-12-10 23:52:50
- Cаssidy
- Member
- From: София.
- Registered: 2011-09-21
Ако бях на твое място щях да съм му казала. И няма да изглеждаш жалка просто му признай какво изпитваш и толкова, а не да седиш и да се питаш "Какво ли щеше да стане, ако му бях казала?" ..
Успех!
Когато ти предстои избор,
просто хвърли монета.
Това няма да ти даде верния отговор,
но момента, в който монетата е във въздуха,
вече знаеш на какво се надяваш повече.
#3 2012-12-11 07:34:45
- h0neyy^^
- fucker
- From: in the dark xx.
- Registered: 2011-09-13
Кажи му,или всичко ще си остане така. с:
[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]
#4 2012-12-11 07:59:21
Не мога да разбера, как толкова лесно си уговаряте срещи чрез интернет, а не можете да си кажете едно "харесвам те" пак чрез интернет. Приятелството ви е развалено от момента, в който си осъзнала, че имаш по-силни чувства към него, така че го изключи от списъка с оправдания.
Признай му, пък каквото стане. Ако всичко се провали, то поне сте от различни градове. Ще ти е по-лесно да го забравиш, тъй като шанса да се засичате е по-малък.
Само да добавя, че не смятам, че си влюбена в него.
Не отричам, че го харесваш, но мисля, че си далеч от любовта.
#5 2012-12-11 14:31:35
- noni_1992
- Member
- Registered: 2012-09-06
Това с градовете го забрави-Ако двама човека искат да са заедно пречки няма,Да наистина не е приятно,но не е пречка. Това с приятелството също- това,че си гадже с него не означава,че не си му и приятел-нали това е едно от нещата на,които се крепи връзката. Конкретно към въпроса-Според мен както и като гледам според другите трябва да му признаеш-Опитай-така или иначе живота е Риск печели риск губи,бъди смела!Ако нищо не се получи не се съжалявай-няма да ти е приятно известно време,но всичко ще мине.Късмет
I'd LOVE GO BACK TO WHEN WE PLAYED AS KIDS
BUT THINGS CHANGES....
THAT'S JUST THE WAY IT IS ... THINGS'LL NEVER BE THE SAME!
понякога се питам кой си?.. и защо си с мен?
понякога не знам коя съм,но пак съм с теб!
Не вярвам,че си като всички други,макар понякога да си приличаш..
Някак наивно вярвам ти,макар понякога да го отричам..
И кой си ти-коя съм аз все пак не зная.. но знам-Ти си този от когото се нуждая!(h)
#6 2012-12-11 15:41:28
- Dr.Predator
- Member
- From: Sin City
- Registered: 2010-11-21
- Website
Кажи му. По добре му признай всичко, отколкото постоянно да се чудиш ''какво щеше да е ако му бях казала''. Успех!
#7 2012-12-11 16:09:46
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Ако бях на твое място щях да съм му казала. И няма да изглеждаш жалка просто му признай какво изпитваш и толкова, а не да седиш и да се питаш "Какво ли щеше да стане, ако му бях казала?" ..
Успех!
И аз смятам така, защото имах същия проблем (почти същия). Казах на момчето, което харесваХ (преди го харесвах, сега не), че го харесвам. Отначало изгледа странно, но след около 2 седмици всичко се оправи. И все всичко е пак, както преди. Но не знам, при теб може даже да не е така. Смисъл, че може да не ти се "обиди", така да кажа. Каза, че е на 17, нали така? Е моят беше на 14. Разликата в това е, че твоето момче което харесваш почти е минал пубертета, докато момчето, което аз харесвам, все още е във тази фаза, и разсъждава и приема нещата по-различен начин, по-детски. Надявам се, че ме разбра.
На кратко: Кажи му! Едва ли ще съжаляваш после.
#8 2012-12-11 19:55:09
Момичета - прави сте... Ще му кажа. После ще пиша какво е станало. (f)
[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]
#9 2012-12-11 20:18:03
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Успех!
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#10 2012-12-11 21:59:23
Казах му... всичко се обърка, огелпи(както му викаме в моят край) скарахме се даже се и блокнахме..... мноооооооооооого хубаво, няма що...
Някак си си знаех, че трябваше да си мълча..
#11 2012-12-11 23:22:44
- Dr.Predator
- Member
- Website
Е ама защо така. Какво ти каза той?
#12 2012-12-12 00:01:58
Казах му и разговора беше следния
той; стига се шегува
аз; не се шегувам сериозна съм
- знаеш, че мразя да ме лъжат
- не те лъжа, наистина..
- защо чак сега ми казваш
-беше ме страх, да не ме отблъснеш
-ти за такъв ли ме имаш дрън дрън дрън
и от там се почна една караница.. и разговора приключи с -
той; щом си мислиш такива неща за мен добре, не съм го очаквал, сбогом
аз; ама аз не си мисля такова нещо, обичам те..
след което последва "блокиране"
#13 2012-12-12 00:42:46
- Cаssidy
- Member
И сега следва да си зададеш въпроса, има ли смисъл да продължаваш да се занимаваш с такъв човек? Излишно е да говорим, че той дори не се е усетил, а се е наложило да му го казваш ... дали според теб щеше да реагира така, ако изпитваше същите чувства? Не нали? .. Тогава продължаваш смело напред и това е, със сигурност ще се появи някой, който ще се отнесе далеч по-добре с теб.
просто хвърли монета.
#14 2012-12-12 06:05:03
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
И сега следва да си зададеш въпроса, има ли смисъл да продължаваш да се занимаваш с такъв човек? Излишно е да говорим, че той дори не се е усетил, а се е наложило да му го казваш ... дали според теб щеше да реагира така, ако изпитваше същите чувства? Не нали? .. Тогава продължаваш смело напред и това е, със сигурност ще се появи някой, който ще се отнесе далеч по-добре с теб.
Съгласна съм. На света има милярди момчета, а ти тъгуваш за един, който не те заслужава. Горе главата и напред. Повече от сигурни сме, че ще откриеш някого с когото ще ти е по- добре, ще споделя твоите чувства- а няма да бяга от тях и като си с него дори няма да се сещаш за тази случка. (; Не е лесно, но не е и неизбежно. (:
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
#16 2012-12-12 08:01:39
- Dr.Predator
- Member
- Website
Оф! Това е детинско! Какво те изкарва теб виновна в цялата ситуация. Не стига,че ти си имала смелостта да застанеш насреща и да му кажеш,ами ще ти държи и сметка. Едно ще ти кажа, не си сгрешила като му каза, поне разбра що за стока е.
#17 2012-12-12 09:09:02
^ Но той е добър човек... Беше добър... Слад като му казах се обърна на 380 градуса...
#18 2012-12-12 15:52:19
- Dr.Predator
- Member
- Website
Ти мила си знаеш най-добре какъв е. Никой не ти казва,че е лош или гаден. Може и да си го поизнервила с това,че си му признала чувствта...демек да си го накарала да се чувства притиснат, нервен, уплашен. Изчакай да видиш дали ще се опита да се свърже с теб и да ти се извини.
#19 2012-12-12 17:38:04
- xx_Mimi_xx
- Member
- From: Mystic Falls
Ти мила си знаеш най-добре какъв е. Никой не ти казва,че е лош или гаден. Може и да си го поизнервила с това,че си му признала чувствта...демек да си го накарала да се чувства притиснат, нервен, уплашен. Изчакай да видиш дали ще се опита да се свърже с теб и да ти се извини.
Напълно съгласна!
[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]
#20 2012-12-12 22:51:01
Здрастииииииии .. Пиша ви пак, за да ви кажа колко съм щастлива! Той дойде... до вкъщи ... с букет рози... и ми се извини ... поприказвахме си и ... се събрахме
Искам да ви благодаря ужасно много!
#21 2012-12-12 22:58:21
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Осъзнал е грешката си, за което всички се радваме много за теб. Пардон. За вас. ^^
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
#22 2012-12-13 02:24:13
- Cаssidy
- Member
Радвам се за теб. Успех в новата връзка.
Смятам темата за приключена.
просто хвърли монета.
Pages: 1
Topic closed