#1 2012-12-10 08:18:06

Fade_away
Member
Registered: 2010-05-17

Re: Нормално ли е ?

Искам да попитам дали е в възможно следното и нормално ли е :
По принцип ми идваше на 15-ти , но миналия месец ми дойде на 8-ми .. възможно ли е този месец отново да ми дойде на 15-ти.. тъй като вече сме 10-ти и ми закъснява с 2 дена и се притеснявам за друго.....  като цяло да знам ,че може да се случи, но нормално ли е или да се притеснявам.

I wanna give it to you As long you give it to me ..
JUST KEEP MY BODY PUMPIN' ALL NIGHT BABY..!
[img]http://www.prikachi.com/images/286/3963286J.gif[/img]

#2 2012-12-10 08:29:03

miirka_
Member
From: ~ DreamLand**
Registered: 2010-02-08
Website

Ами, няма нищо страшно. И аз съм с нередовен цикъл... понякога ми идва с седмица по-рано, понякога закъснява със седмица.. Зависи от човека. Да се притесняваш няма смисъл, така само го забавяш още повече wink Иначе ако не си правила НЕбезопасен секс, процента който трябва да се притесняваш е нулев.  smile

Sometimes it's better to be alone. Nobody can hurt you ..

[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]

#3 2012-12-10 08:38:28

Fade_away
Member

Ами, няма нищо страшно. И аз съм с нередовен цикъл... понякога ми идва с седмица по-рано, понякога закъснява със седмица.. Зависи от човека. Да се притесняваш няма смисъл, така само го забавяш още повече wink Иначе ако не си правила НЕбезопасен секс, процента който трябва да се притесняваш е нулев.  smile

Ами на мен по принцип ми е редовен или може да ми дойде малко по-рано,затова ми е притеснено, а и не беше безопасен.. Надявам се да е , защото се разболях и от промяната в климата да ми се е отразил по някакъв начин..

#4 2012-12-10 08:40:00

miirka_
Member
From: ~ DreamLand**
Registered: 2010-02-08
Website

Има много причини поради които може да ти закъснее - стрес, притеснения, настинки, климат, смяна на обкръжение и т.н. ако толкова се притесняваш иди си вземи тест и си направи, но мисля, че няма нужда да бъдеш притеснена - закъснението с 4-5 дни или подраняването не са нещо притеснително, мисля, че на всяко момиче и се е случвало. ^_^

едит - ти на колко години си? (ако си малка още, може да е от развитието и тн)

Sometimes it's better to be alone. Nobody can hurt you ..

[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]

#5 2012-12-10 09:03:48

Fade_away
Member

Има много причини поради които може да ти закъснее - стрес, притеснения, настинки, климат, смяна на обкръжение и т.н. ако толкова се притесняваш иди си вземи тест и си направи, но мисля, че няма нужда да бъдеш притеснена - закъснението с 4-5 дни или подраняването не са нещо притеснително, мисля, че на всяко момиче и се е случвало. ^_^

едит - ти на колко години си? (ако си малка още, може да е от развитието и тн)

17

#6 2012-12-10 09:11:11

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Абсолютно нормално е да ти закъснява,дори да ти прескача с месец.. Искам да кажа,ако правиш секс и взимаш преедпазни мерки,няма страшно.Или ако пиеш противозачатъчни и от това може да е.Общо взето,ако си сигурна,че не може да си бременна или нещо такова,няма смисъл да се тревожиш толкова. С:

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#7 2012-12-10 10:29:19

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Абсолютно нормално е да ти закъснява,дори да ти прескача с месец.. Искам да кажа,ако правиш секс и взимаш преедпазни мерки,няма страшно.Или ако пиеш противозачатъчни и от това може да е.Общо взето,ако си сигурна,че не може да си бременна или нещо такова,няма смисъл да се тревожиш толкова. С:

Когато човек взима противозачатъчни, цикъла се регулира, не напразно се и изписват от гинеколозите, спрете да давате съвети без да сте наясно.  |-( И не е нормално да ти прескача с месец, щом си на 17.

Он: Щом си на 17, цикъла ти би трябвало вече да е станал по-редовен и такива "прескачания" са нежелателни.
Моят съвет - отиваш на гинеколог, да види какво ти има.Дори да ти дойде, пак няма лошо да отидеш.
Ще пропусна лекциите за това, че трябва да се прави секс само с предпазни средства..
Секс можете да правите, а не можете да се пообразовате..

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#8 2012-12-10 13:38:42

Chicharitooo
Member
From: Narnia <3
Registered: 2012-03-04

Според мен е от настинката. Ако не си много сигурна обаче, може да си купиш тест за бременност

Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.

#9 2012-12-10 15:43:33

zaicheto006
Member
From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
Registered: 2012-06-09

Когато правиш секс цикалът не ти идва вече на същата дата когато ти е идвала докато си била девствена мени се датата .. Ако не ти дойде по 15-ти направи си тест и отиди на генеколог да видиш какво ти има .. !!

Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook