#1 2012-12-08 15:13:48

JuSst_me<3
Member
From: Really close
Registered: 2010-10-10
Posts: 1,193

Re: Коледни филми <3

Здравейте, драги съфорумници, оотново съм тук да ви тровя нервичките  chuckle айде да ми предложите някои наистина хубави коледни филми (няма значение стари или нови) или може да си напишете топ 5 (:

Offline

#2 2012-12-08 15:35:46

Taking a Stand
Member
From: Manhattan
Registered: 2012-03-30
Posts: 4,176

Re: Коледни филми <3

Има специална тема: http://kaprizen.com/forums/viewtopic.ph … sc&start=0

Иначе погледни тук: http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=31245


“True confidence leaves no room for jealousy. When you know you’re great, you have no need to hate.”

-Nicki Minaj

Offline

#3 2012-12-08 15:53:13

Dr.Predator
Member
From: Sin City
Registered: 2010-11-21
Posts: 617
Website

Re: Коледни филми <3

Аз мисля,че това може да си е една съвесем отделна тема. Все пак става въпрос само за един тъп филми свързани с празниците.

Разрових се и ето няколко:
Снежният човек
Jack_Frost_p.jpg
Майкъл Кийтън се превъпрлъщава в ролята на баща-музикант, който има само един шанс да промени живота си в тази прекрасна зимна приказка, в която се вихрят снежни виелици и невероятни специални ефекти. На път да постигне успеха, за който мечтае, Джак Фрост (Кийтън) осъзнава, че започва да губи съпругата си Габи (Кели Престън) и сина си Чарли (Джоузеф Крос). Но точно когато е решил да ги спечели отново, нелепа катастрофа в планината слага край на живота му. И ето че през една зимна нощ Джак се завръща…


Гринч
1622_mv.jpg
Гринч е злонравно, зелено, космато създание, обитаващо пещера на върха на заснежения връх Кръмпит. Сърцето на Гринч е два пъти по-малко и двете неща, които той най-много мрази на света, са Коледа и семейство Ху, които живеят в Хувил в подножието на планината.Една година той решава да приключи с Коледа веднъж и завинаги като открадва всички подаръци и коледната украса, докато семейство Ху спят блажено на връх Бъдни вечер. Но те все пак отпразнуват Коледа и с помощта на Синди Лу, тяхната малка дъщеря, Гринч най-накрая разбира, че истинският дух на Коледа се крие много по-дълбоко от играчките и блясъка.


Да преживееш Коледа
51EM8TFEWBL._SL500_AA300_.jpg
Дрю Лейтъм (Бен Афлек) просто не е в състояние да прекара поредната самотна Коледа у дома си. Тъгувайки по предишни коледни тържества, Дрю решава да отиде в дома на детството си, надявайки се по този начин да усети отново духа на семейния празник. Но семейството му вече не живее там. Напълно съкрушен, Дрю предлага на семейство Валко – Том (Джеймс Гандолфини) и Кристин (Катрин О’Хара) голяма сума пари, ако те изиграят ролята на негови родители и го приемат като почитан член на фамилията им. Така той отново изживява семейните традиции като изборът на елха и коледните покупки. Валкови с неохота изпълняват прищевките на Дрю, но когато тяхната голяма дъщеря Алиша (Кристина Апългейт) се връща у дома, тя категорично отказва да се съобразява с желанията на своя „брат”.


Космическа Коледа
p_3211.jpg
За оптометриста Стийв Финч (Матю Бродърик) никое време от годината не може да се сравни с блясъка на коледния сезон. Както всяка година, той е зает с изпълнението на редица прочувствени, но старомодни коледни традиции, които неговото семейство – съпругата му Кели (Кристин Дейвис), дъщеря им Медисън (Алиа Шавкат) и синът Картър (Дилън Блу) – трудно успяват да толерират. Но коледното блаженство на Стийв внезапно е нарушено, когато безскрупулният търговец на коли Бъди Хол (Дани ДеВито) се нанася в съседната къща и бързо започва да подронва авторитета на Стийв като местния „Цар на Коледа”, когато украсява къщата си с толкова ярки лампички и гирлянди, че тя да се види дори от космоса. Когато на семействата им идва до гуша от комично ескалиращата надпревара межда Стийв и Бъди, те ги заплашват, че ще сложат край на целия коледен сезон.


Една вълшебна коледа
One_Magic_Christmas-140x200.jpg
Носителката на Оскар Мери Стийнбъргън е в ролята на Джини Грейнгър, млада майка, която преоткрива радостта на Коледата благодарение на непоклатимата вяра на 6-годишната си дъщеря Аби (Елизабет Харноа) и на Гидиън (Хари Дийн Стантън), личният ангел-пазител на Джини. Вълшебното им приключение ще докосне сърцата ви и стопли душите ви, напълно в традицията на Дисни. "Една вълшебна коледа" ще докосне сърцата Ви и ще сбъдне най-големите Ви Коледни желания. Споделете го с тези, които обичате!


Годината без Дядо Коледа
the-year-without-a-santa-claus.jpg
Разочарован от днешните ценности на хората, Дядо Коледа се отказва от работата си. Решени да му помогнат, двама от неговите работни елфи се озовават в напълно непознат за тях свят, за да намерят детето, което ще спаси Коледа и ще върне коледния дух в душите на всички по света.


Чудо на 34-та улица
miracle-of-34th-street.jpg
Малко момиченце открива, че мечтите наистина се сбъдват ако истински вярваш. 6-годишната Susan има колебания относно най-трайното чудо на детството - Santa Claus. Нейната майка и е казала "тайната" за Santa Claus преди време, и така Сюзън не очаква да получи най-важните подаръци от списъка си за Коледа. Но след като в унивурсален магазин среща специален Santa Claus, който е убеден, че той е истинския, Сюзън получава най-скъпия подарък от всичко - нещо, в което да вярва..


Кошмарът преди Коледа
0013019_s17.jpg
Дигитално възстановен и произведен с помощта на най-новите технологии, сега „Кошмари преди Коледа”  е по-завладяващ, мрачен и възхитителен отвсякога – точно както е бил замислен във въображението на Тим Бъртън.Може ли Коледата да бъде спасена? Отегчен от еднообразното и изпълнено с писъци ежедневие, Джак Скелета – Тиквеният крал на град Хелоуин, мечтае да изпита веселия коледен дух. Тази мисия поставя Дядо Коледа на изпитание и се превръща в кошмар за всички добри момиченца и момченца!


Коледна песен За мен лично много хубав.
5e4b1478ad1aa9fca340ff7217372e83329afe1ep_79539.jpg
"Коледна песен" е една морална история за стария скъперник Ебенезър Скрудж. Той е стиснат лихвар посветил живота си на трупане на несметни богатства. Всичко това се променя и той е на път да получи изкупление на греховете си само за една нощ - по време на Коледа.Навръх празника, седем години след смъртта на бизнес партньорат му Джейкъб Марли, Скрудж игнорира святата вечер, благотворителността, та дори и поканата за вечеря от племеника си Фред. Точно тогава, той е посетен от призрака на Джейкъб, които му казва, че тази вечер, ще го навестят три призрака.


Коледна история
2e4xkdc.jpg
Тази Коледа една невроятна тайна ще бъде разкрита. Някога замисляли ли сте се как Дядо Коледа изобщо е станал такъв?Преди много време е родена най-невоятната история, когато едно момче на име Никълъс се захваща с мистериозната мисия и създава легенда, която трябва да се предава от поколение на поколение. Тази магическа и трогателна история за това как всичко е започнало ще зарадва цялото семейство.


И много още, но нека и другите кажат някои.


[img]http://i91.photobucket.com/albums/k300/vanilia_1/2445jpg.gif[/img]
Make it nasty

Dr.Predator

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook