#1 2012-12-07 20:17:09

miirka_
Member
From: ~ DreamLand**
Registered: 2010-02-08
Website

Re: Eдна история.

Държа да отбележа, че е по действителен случай. Няма нищо доокрасено и т.н. за това не е кой знае какво, но се надявам да ви трогне !

Двама влюбени, щастливи като малки деца, се обичаха безкрайно. Такава силна любов никой не бе виждал. Живота им беше окичен с цветя и заедно бродеха по поляните на щастието. Те не се караха никога - любовта им беше прекалено силна за това. Всичко беше перфектно, но съдбата имаше други планове. Един ден докато се разхождаха хванати за ръка , тя каза:
- Утре заминавам извън България!
Той: Защооо?!
Тя: Заминавам завинаги любов моя!!! Повече няма да се видим.. Прости ми, обичам те.. но налага се скъпи мой.. винаги ще си в сърцето ми!!
Той: Не си отивайй!!! Без теб живота ми няма смисъл!!
Думите сякаш крещяха в ушите им, а от очите бавно капеха горещи сълзи.
На другия ден той не беше на летището. Нямаше сили да изпрати своята любима...
Тя тъжно следеше през прозореца на самолета за да зърне неговите очи за последно, ала съдбата и това беше отменила. Минаха се години, а с времето болката растеше.. Дойде и денят в който тя стъпи на родната земя.. Веднага отиде в неговата къща. Почука на вратата, а от вътре се показа жена облечена в черно. Това беше майка му.
- Къде е той?! - попита тя.
Майката се разплака и с навлажнели очи каза:
- След като ти замина, той не излизаше навън, не искаше да вижда никой и нищо.. Един ден той излезе и се върна щастлив. Помислих, че си се върнала, но той каза, че е срещнал друга...Излизаше ден, два .. Докато веднъж не излезе цял ден!! Попитах го какво му е... А той ми отговори:
- Предадох единственото момиче, което обичах, забравих я заради друга. Наистина не мога да живея без нея..
Накара ме да го ставя сам. На другия ден влязох в стаята му и го намерих мъртъв... sad( cry В ръката си държеше твоята снимка... А на нея бе написано с кръв.. БЕЗ ТЕБ ЖИВОТА НЯМА СМИСЪЛ!!!
Тогава тя се просълзи.. Сърцето и биеше силно, сякаш искаше да изскочи... Чувстваше се разбита, както вълните се блъскат в скалите и се разбиват на малки кристални парченца... Ръцете и трепереха и едвам се подпря за да не припадне.. Чудеше се дали наистина се случва ... А майката гледаше... На прага стоеше най-красивото момиче на света, но и в очите и се четеше болка - беше изгубила скъпото си дете само заради нея.. Красиви, малки капки се стичаха по лицето и.. Вероятно никой никога не беше чувствал по-силна болка.
След ден .. намериха и нея.. МЪРТВА!
Отново с бележка попита с нежната и, кипяща от любов, кръв и негова снимка.. а на нея пишеше точно три думи:
-ЛИПСВАШ МИ .... ИДВАММ!!!

Sometimes it's better to be alone. Nobody can hurt you ..

[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]

#2 2012-12-07 20:18:32

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Харесва ми heart

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#3 2012-12-07 20:40:21

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Трогна ме. Наистина -  bow !

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#4 2012-12-08 00:58:07

snow white_99
Member
From: София
Registered: 2011-01-27

Прекрасно е! Разплаках се(наистина).  heart

If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook

Tyxo.bg counter