Pages: 1
#1 2012-12-06 21:21:21
Re: Ден без теб.
Отново съм сама. Да, тук.. Сама. Отново в ден без теб. Погледнах празно през прозореца и с поглед лек следях гонещите се капки дъжд... Болката беше необяснима... Раздираща, разкъсваща, унищожаваща! Запалих отново цигара и присвих очи, болеше... И ВСЕ ОЩЕ БОЛИ! ... С всяка дръпка от цигарата усещах как сърцето ми се свива.. Даже мисля, че на моменти спираше да бие. Стоях загледана в една точка и мечтаех, и си спомнях за нас. Времето неусетно лети когато боли, нали?
Време беше за училище... тежка въздишка красеше моите изсъхнали устни... Небрежно облякох нещо, което не ми напомняше за теб, с последни сили сресвах косата си и излязох. Грим не ми трябваше... Прическа също.. За кого да бъда красива? ....
Целият ден прекарах мълчейки. Стоях безмълвно на чина, часовете си минаваха неусетно-като пясъкът в пясъчният часовник, а аз там стоях като порцеланова кукла - неспособна да види други хора, да почувства тяхната топлина, а може би и болка... Прибирах се.... уморена, наранена.... пак видях твоите очи в непознат мъж на спирката..... и дъхът ми спря... Прибрах се както винаги - разплакана.... Вкъщи беше пусто.... виждах само празни стени и ненужни мебели.... а преди те бяха цветен пейзаж в нашата приказка - окичени с наши снимки, боричкането на дивана.... сега всичко е просто и сиво... а в ъгъла стоеше захвърлена онази стара кукла която ти ми подари... уж е кукла... а от нея наистина болеше, доста тежко ми беше.. Седнах в ъгъла и я прегърнах... друга утеха не ми остана.... И отново заспах така - разкъсана, наранена, разплакана... гушнала любимата му кукла в ъгъла на вехтата стая.... Ето така минава един ден без теб..
Не е кой знае какво, но е от сърцето ми.... така минава всеки мой ден
Може би ще я направя продължение, а може би не.. Ако се хареса ще продължа.. Но не смятам, че ще стане история.. вие ще кажете:)
Усмивки
Sometimes it's better to be alone. Nobody can hurt you ..
[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]
#2 2012-12-07 07:12:00
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Много красиво написано, браво!
#3 2012-12-07 12:37:49
- zaicheto006
- Member
- From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
- Registered: 2012-06-09
Уникално е !!
Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!
#4 2012-12-07 13:44:36
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Много красиво написано, браво!
![]()
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
Pages: 1