#1 2012-12-06 21:21:21

miirka_
Member
From: ~ DreamLand**
Registered: 2010-02-08
Website

Re: Ден без теб.

Отново съм сама. Да, тук.. Сама. Отново в ден без теб. Погледнах празно през прозореца и с поглед лек следях гонещите се капки дъжд... Болката беше необяснима... Раздираща, разкъсваща, унищожаваща! Запалих отново цигара и присвих очи, болеше... И ВСЕ ОЩЕ БОЛИ! ... С всяка дръпка от цигарата усещах как сърцето ми се свива.. Даже мисля, че на моменти спираше да бие. Стоях загледана в една точка и мечтаех, и си спомнях за нас. Времето неусетно лети когато боли, нали?
Време беше за училище... тежка въздишка красеше моите изсъхнали устни... Небрежно облякох нещо, което не ми напомняше за теб, с последни сили сресвах косата си и излязох. Грим не ми трябваше... Прическа също.. За кого да бъда красива? ....
Целият ден прекарах мълчейки. Стоях безмълвно на чина, часовете си минаваха неусетно-като пясъкът в пясъчният часовник, а аз там стоях като порцеланова кукла - неспособна да види други хора, да почувства тяхната топлина, а може би и болка... Прибирах се.... уморена, наранена.... пак видях твоите очи в непознат мъж на спирката..... и дъхът ми спря... Прибрах се както винаги - разплакана.... Вкъщи беше пусто.... виждах само празни стени и ненужни мебели.... а преди те бяха цветен пейзаж в нашата приказка -  окичени с наши снимки, боричкането на дивана.... сега всичко е просто и сиво... а в ъгъла стоеше захвърлена онази стара кукла която ти ми подари... уж е кукла... а от нея наистина болеше, доста тежко ми беше.. Седнах в ъгъла и я прегърнах... друга утеха не ми остана.... И отново заспах така - разкъсана, наранена, разплакана... гушнала любимата му кукла в ъгъла на вехтата стая.... Ето така минава един ден без теб..

Не е кой знае какво, но е от сърцето ми.... така минава всеки мой ден

sad 

Може би ще я направя продължение, а може би не.. Ако се хареса ще продължа.. Но не смятам, че ще стане история.. вие ще кажете:)

Усмивки

Sometimes it's better to be alone. Nobody can hurt you ..

[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]

#2 2012-12-07 07:12:00

Unstoppablє
Member
Registered: 2012-08-28

Много красиво написано, браво!  heart

#3 2012-12-07 12:37:49

zaicheto006
Member
From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
Registered: 2012-06-09

Уникално е !! heart  heart  hug  cry

Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!

#4 2012-12-07 13:44:36

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Много красиво написано, браво!  heart

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#5 2012-12-07 14:03:20

miirka_
Member
From: ~ DreamLand**
Registered: 2010-02-08
Website

Благодаря ви.  (f)
Да продължавам ли? ^_^

Sometimes it's better to be alone. Nobody can hurt you ..

[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook