Pages: 1
#1 2009-11-26 17:43:52
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Re: Смешни истории за семейните взаимоотношения
Брак I
Типичен мъжага се оженил за типична добре изглеждаща жена. След сватбата поставил следните правила :
“Прибирам се в къщи когато аз си искам, ако искам и по което време искам и да не съм чул нито гък от теб. Когато се прибера вечерята да е на масата, освен ако не ти се обадя, че няма да се прибера. Ще ходя на лов, риболов, запиване и карти когато си поискам, а ти няма да ми пречиш. Това са моите правила. Някакви коментари?”
Булката казала, “Няма проблем. Аз имам само едно правило, всяка вечер в седем тук ще се прави секс… независимо дали си тук или те няма.”
Брак II
Съпруг и съпруга започнали лют спор на 40′тата си годишнина. Мъжът крещи, “Когато умреш, ще напиша на надгробния ти паметник, ‘Тук лежи моята съпруга – Студена както винаги’. “Така ли?”отговаря тя.”Когато умреш ще напиша на надгробния ти камък ‘Тук лежи моят съпруг. Най-сетне твърд.’
Брак III
Съпруг (лекар) и съпруга спорели на закуска. Съпругът в гнева си се изтървал, “И на всичкото отгоре не струваш в леглото,” и излетял от къщата. След известно време осъзнал, че е доста подло и решил да се поправи и звъннал на съпругата си. Тя вдигнала телефона след доста продължително звънене, а съпругът изнервено попитал, “Какво толкова правиш, че не можеш да вдигнеш един телефон?”
Тя казала, “Бях в леглото.”
“Че какво правиш толкова рано там?”
“Консултирам се за второ мнение!”
Брак IV
Мъж имал шест деца и бил много горд от своето постижение. Толкова бил горд, че започнал да вика на жена си “Майка на шест”, въпреки нейните възражения.
Една вечер били на празненство. Мъжът решил, че е време да си ходят и решил да провери дали жена му също е готова да си ходи. Провикнал се през тълпата, “Ще си ходим ли в къщи Майко на шест?” Жена му подразнена от мъжа си се провикнала обратно, “Когато си готов, Баща на четири.”
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#2 2009-11-30 09:51:50
- XxXchocolatefullyxXx
- Cookie Monster
- From: Vampville ]:)
- Registered: 2009-10-19
Брак IV
Мъж имал шест деца и бил много горд от своето постижение. Толкова бил горд, че започнал да вика на жена си “Майка на шест”, въпреки нейните възражения.
Една вечер били на празненство. Мъжът решил, че е време да си ходят и решил да провери дали жена му също е готова да си ходи. Провикнал се през тълпата, “Ще си ходим ли в къщи Майко на шест?” Жена му подразнена от мъжа си се провикнала обратно, “Когато си готов, Баща на четири.”
(y)
•What doesn't kill you make you stronger...! •
Paper Monsters
vbox7: punk_princess28
[img]http://prikachi.com/images/9/3510009P.gif[/img]
#3 2010-08-08 14:16:36
- demito_didito
- Member
- From: Stockholm, Sweden
- Registered: 2009-09-18
Определено на това най-много се смях...
Брак IV
Pages: 1