#1 2012-12-06 13:54:19

Sissy_love
Member
From: in purple clouds
Registered: 2012-03-30

Re: Тя.....

Тя.....

Тя вървеше, но не просто вървеше а сякаш се носеше над земята с цялата си красота и изящност. Не бих се заклел, че стъпваше, но тя стъпваше оставяше стъпки в белият сняг. Имаше обаятелни сини очи, когато ги погледнах сякаш бях на край красивото море и го гледах. Имаше меки като коприна лешникови коси, никога не съм ги докосвал, но бях убеден, че бяха меки като коприна. Вървеше а малки снежинки се вплитаха в красивата и коса. Бялата и като мрамор кожа се сливаше с белият фон на красивата снежна картина, но румените и бузи топли и нежни те я правеха човек, какъвто определени аз не бих се сетил, че е. Беше красива и недостъпна, сякаш бе призрак. Имаше фигура на богиня и изящни страни. Тя ме погледна, ах този поглед , кога ли ще го забравя, този поглед този лъх любов и нежност. Усмихна ми се, или това беше само в умът ми. След тази усмивка тя хукна на някъде, сякаш ми каза „Последвай ме!” тръгнах след нея. Влязохме навътре в гората. Вътре там където снегът беше по-бял от всякъде другаде. Там тя се обърна погледна ме и се усмихна отново. Седна може би на няколко крачки то мен. Легна на белият сняг и започна да тананика някаква мелодия, гласът и беше толкова чист, нежен, удивителен, сякаш не глас а някоя симфония слушах.  Не знам колко време съм стоял така, а тя от колко време,не бе мигала- само си тананикаше. Изведнъж стана и с бавни и изящни стъпки се приближи на сантиметри до мен, усетих топлината и. Тя протегна дланта си, докосна ме, такава топлина не бях усещал до сега, тя ме гледаше с тези обаятелни очи сякаш искаше не с думи,а с поглед да ми говори. Опитах се да изрека поне дума, но не успях бях запленен. Тя дръпна дланта си и друго не помня. Сякаш тя изтри всичко от умът ми и ме върна от начало, бях на площада и гледах два гълъба,а нея я нямаше, нейната красота я нямаше, беше като сън, но знам, че не беше. Никога не разбрах името и, никога, но бях влюбен до полуда в нея. Търсех я с години толкова много години търсех нещо несъществуващо. Търсех нея, но тя бе изчезнала така както и се появи за един миг. И сега на смъртното си легло мисля за нея. За нейните топли ръце, за нейното сякаш невероятно лице, за очите и, за гласът и и за това което ме плени съществуването и.
След тези думи той издъхна. Пред очите на децата си, на внуците си и правнуците си. Пред очите на съсипаната си жена, той бе разказал за единственото нещо което е обичал повече от тях, повече от себе си, невероятната красавица която бе видял преди толкова много години. Една негова мечта умряла заедно с него, а дали бе умряла. След като той затвори очи за последен път се появи отново тя, красива и недостижима, неговата любима. Отново докосна бузата му с топлата си ръка, изглеждаше по същият начин както преди толкова години. Той не знаеше дали сънува или наистина това я тя, той се почувства сигурен. Тя протегна ръката си в очакване на неговата. Той също протегна своята и тя е пое между дланите си, дръпна го леко и двамата тръгнаха към едно по-добро място където тя дори да не беше жива, дори да не беше човек щяха да са заедно. Погледна го със сините си очи и топлината извираше от тях. Усмихна се и тръгнаха. Мечтата му се бе сбъднала, той бе с нея. А отвъд това невероятно нещо роднините му скърбяха ужасно много изведнъж усмивка се появи на бледото лице на старецът и всички се усмихнаха през сълзи, той бе щастлив, значи и те трябваше да са... И така всичко се повтори те вървяха по светлината и изведнъж се озоваха на площада,той бе млад и я гледаше,усмихна се и продължиха... Продължиха нещо красиво осъществиха неговата любов...

Кажете какво мислите,знам не съм добра просто искам да се упражнявам...

Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.

#2 2012-12-06 13:59:14

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Трогателно!  heart  cry

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#3 2012-12-06 15:12:54

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Трогателно! Харесва ми, продължавай да пишеш. smile  heart

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#4 2012-12-06 15:57:43

nep0k0rna_
Member
Registered: 2010-04-25

Наистина е доста добро и трогателно!Браво!

#5 2012-12-06 18:12:20

DamonGirl
Member
From: Новосибирск, Сибир
Registered: 2012-08-26
Website

Трогателно, харесва ми  (y)

Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.

#6 2012-12-06 20:42:07

miirka_
Member
From: ~ DreamLand**
Registered: 2010-02-08
Website

Ами, имаш някои правописни грешки, също и пропуснати препинателни знаци, но не е фатално. Имаш много повторения и някак си в описанието все едно знаех какво ще  прочета. Идеята е страхотна, но някак си не се трогнах... Кулминацията не я видях никъде, а и да я имало не я усетих. Приеми това като съвет, не като критика!  (f)

Sometimes it's better to be alone. Nobody can hurt you ..

[img]http://data.whicdn.com/images/17215876/tumblr_lteitbk3Cs1qil47mo1_500_large.jpg[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook